moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 escape said: ufacık bir top o kadar delik açabilir mi ya dfsd bi de nasıl düşüyor hacı o yanmıyor mu atmosferde? yanıyo işte bu arta kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 vooovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 50cm bir meteor 15-20 metre genişlikte krater açar ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 peki bu dinazorları yok eden ne kadar büyüklükteydi (niye google lamadığımı da bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aga kucuk buyuk ben o sesi duydum ya bittim. Tepemde koca bi bulutumsu duman falan peh feci bisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Norak said: 50cm bir meteor 15-20 metre genişlikte krater açar ortalama. nüçün? o taşın yapısından mı yoksa çarpma hızından dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bi tane de ses gelmiyo, birden fazla baksanıza http://www.youtube.com/watch?v=m5FZfHbJRrc&feature=player_embedded OHA http://www.youtube.com/watch?v=qch-pIEgf44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bugün 50m çapındaki bir kaya dünyayı teğet geççekti, bu olaydaki taşlar onun yancıları heralde, umarım kendisi çekime kapılıp girmez bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: peki bu dinazorları yok eden ne kadar büyüklükteydi (niye google lamadığımı da bilmiyorum) kilometreler çapında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 o zaman onun yarattığı devasa bir krater olması lazım dimi. ki bilimadamları "dinazorları göktaşı öldürdü" diyebilsin. evet bana konu çıktı araştıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Zaten ana buyuk parcalar iki yere saplanmis iste o birinci dusen fabrika ve sonrasinda dagilip cevreye zarar veriyor. Ikincisi allah tan uzak yere bos araziye dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: o zaman onun yarattığı devasa bir krater olması lazım dimi. ki bilimadamları "dinazorları göktaşı öldürdü" diyebilsin. dizanorları öldüren şey düşen meteor nedeniyle atmosferi tozların kaplaması aylarca. tabi bu sadece bir teori. birden fazla meteorun düştüğünü savunan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dinazorlara tecavuz eden asteroid'in açtığı krater 180 km. edit: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_impact_craters_on_Earth#Confirmed_impact_craters_listed_by_size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: peki bu dinazorları yok eden ne kadar büyüklükteydi (niye google lamadığımı da bilmiyorum) 5-10km arasında olduğu tahmin ediliyor. 180km+ büyüklükte krateri vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://english.ruvr.ru/2013_02_15/Urals-meteorite-allegedly-intercepted-by-Russia-s-air-defense/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şurada en büyük kraterler var. Bunları yaratan göktaşları ona sebep olmuş olabilir o zaman. En büyük çarpma kraterleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Umarım 1-2 gün daha az rus olur dota da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 allah dinazorları yaratıp neden böle katletti acaba. bence bakmış demişki, "olm bunlar çok büyük oldu ya, hem önüne geleni yıkıyorlar çok salakça oldu dur bunları ben bir yok ediyim" /// ***supernova*** gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şu ne abi http://en.wikipedia.org/wiki/Vredefort_crater 300km çap ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 escape said: allah dinazorları yaratıp neden böle katletti acaba. bence bakmış demişki, "olm bunlar çok büyük oldu ya, hem önüne geleni yıkıyorlar çok salakça oldu dur bunları ben bir yok ediyim" /// ***supernova*** gg :D abi... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 said: Australian impact structure Northern Territory, Australia 600 km 600 km krater ney lann, ay çarpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: Şurada en büyük kraterler var. Bunları yaratan göktaşları ona sebep olmuş olabilir o zaman. En büyük çarpma kraterleri 2023 milyon yıl ne lan? onyüz bin baloncuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 denizler altında kalmış kraterlerde dahil mi o listeye acaba, henüz keşfedilmemişleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar