-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 oha dasa topic açmış ! en sevdiğim insan dasaaa. kız olsam verirdim vallahi. hatta şimdi bile veririm. kalbimi. canım dasaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: xwhiplashx said: Bana sorun. Rusya danim ben herkes bilir burlarda. :) cevap ver işte lan sorduk soruyu gelirken bir gelin getir bari. senin de mürüvvetini görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xwhiplashx said: megafon al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xwhiplashx said: eger semtler tutarsa bir sekilde yardim etmeye calisiriz semt ler çok mu uzak anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: xwhiplashx said: eger semtler tutarsa bir sekilde yardim etmeye calisiriz semt ler çok mu uzak anlamadım ki :D semtler uzak yakin degil. bir trafik var cok pis bi de kocaman yollar olcak. araban varsa derdin var olayi memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 olsun. adam dil bilmio fln. gidin yardım edin. ya da etmeyin, orada çile çeksin. belki geri döndüğünde "olm ben böyle iyiymişim beterin beteri varmış" der kurtulur kronik mutsuzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: dasaaa said: xwhiplashx said: Bana sorun. Rusya danim ben herkes bilir burlarda. :) cevap ver işte lan sorduk soruyu gelirken bir gelin getir bari. senin de mürüvvetini görelim olm ben uçaktan indiğimde rus kızları ülkeyi terkedip türkiyeye falan gelicekler. yeni nataşa, daşa, maşa, aloşka dalgası başlayacak. siz evleniceksiniz. unutmayın ki bir her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 -Deno- said: oha dasa topic açmış ! en sevdiğim insan dasaaa. kız olsam verirdim vallahi. hatta şimdi bile veririm. kalbimi. canım dasaaa <3 sen de canımsın bi tanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Umutsuz bunalim adam ya. Bazen dusunuyorum burada böyle geyik yapiosa acaba playboyun önde gideni mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: olsun. adam dil bilmio fln. gidin yardım edin. ya da etmeyin, orada çile çeksin. belki geri döndüğünde "olm ben böyle iyiymişim beterin beteri varmış" der kurtulur kronik mutsuzluktan olm haklı mutsuzum ben. haksız mutsuz değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 -Deno- said: oha dasa topic açmış ! en sevdiğim insan dasaaa. kız olsam verirdim vallahi. hatta şimdi bile veririm. kalbimi. canım dasaaa <3 LAN BEN BUNLARI YAZMADIM ADI ALAN YETKILISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Valla bilmem de bir ara oturur anlatirsan dinlerim. Merak ettim niye bu levelda mutsuzluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xwhiplashx said: Aman deme oyle seyler zaten dusup duruyo burlarda deme oyle seyler. S7 den baskasina binmeyin eger petersburg a giderken. Isi garantiye alin 2000 ruble fazla ver guvenli git. Digerleri sakat agacim bosver. airbus ile uçuyoru. s7 nedir bilmiyorum lan. siberia airlines -aeroflot falan yazıyor. abi ben aeroport un oralarda bi yerlerdeyim (tam orası değil, hatırladığım tek isim aeroport. bakarım şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ulan dasaa rusyaya gitcem dedin mına koydun ülkenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bana ordan vodka getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Nutella, vodka sakın ballı biberli olmasin ama. Motor yagi tadinda birsey gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pontipati919 said: ulan dasaa rusyaya gitcem dedin mına koydun ülkenin olm daha adımımı atmadım. öncüler bunlar. rusyada büyük kıtlık, iç savaş, kaotik olaylar, fringe eventler falan olursa şaşırmayın. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "nutella yerim" said: bana ordan vodka getir param yok lan. buradan alırım geleceğim zaman. bakalm yeticek mi param. 10-12 gün falan için kaç para gerekir. yemekler şantiyede, konaklama şantiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: Umutsuz bunalim adam ya. Bazen dusunuyorum burada böyle geyik yapiosa acaba playboyun önde gideni mi diye yok harbi mutsuzum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 -Deno- said: -Deno- said: oha dasa topic açmış ! en sevdiğim insan dasaaa. kız olsam verirdim vallahi. hatta şimdi bile veririm. kalbimi. canım dasaaa <3 LAN BEN BUNLARI YAZMADIM ADI ALAN YETKILISI utanma bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: "nutella yerim" said: bana ordan vodka getir param yok lan. buradan alırım geleceğim zaman. bakalm yeticek mi param. 10-12 gün falan için kaç para gerekir. yemekler şantiyede, konaklama şantiyede. sdkgjşaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: pontipati919 said: ulan dasaa rusyaya gitcem dedin mına koydun ülkenin olm daha adımımı atmadım. öncüler bunlar. rusyada büyük kıtlık, iç savaş, kaotik olaylar, fringe eventler falan olursa şaşırmayın. olur ruble falan düşsün tam süper olur oyhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ulan 2dk düşünsene bi! yanımda döviz getiririm. ruble düşse ben kârlı çıkarım. demek ki ruble yükselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: xwhiplashx said: Aman deme oyle seyler zaten dusup duruyo burlarda deme oyle seyler. S7 den baskasina binmeyin eger petersburg a giderken. Isi garantiye alin 2000 ruble fazla ver guvenli git. Digerleri sakat agacim bosver. airbus ile uçuyoru. s7 nedir bilmiyorum lan. siberia airlines -aeroflot falan yazıyor. abi ben aeroport un oralarda bi yerlerdeyim (tam orası değil, hatırladığım tek isim aeroport. bakarım şimdi) bratim S7 dedigin gibi Siberia Airlines evet. Aeroport : havalimani demek ama aeroflot la karistiriyorda olabilirsin neyse abi yurt ici seyahatinizi yapacaksaniz eger 2000 fazla veririm gotum guvende ucarim diyosan S7den bilet al. en iyisi yni. bu arada hep derler gelirken rubleyle gelme diye. dolarla gel burda bozdur. su anda 31-32 olmasi lazim satis dolarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaacıım canım benim bağa karı getir, karıı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar