Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ne oldu lan patiye? madalyalılar bile sapıtmış saçma sapan postlar..hadi biz yeni gelenlere bakmayın da nedir abi olay sıkılganlık mı? trollüğün,baltalamanın bile bi adabı vardı eskiden.. neyse kavgaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kimi dövüyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Karea said: kimi dövüyoruz burda çocuğunu bırakıp fistanla kaçan kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 giyimine kusamina karismayin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Iste bunun gazetede calisanlari milliyetin, haberturkun web sitelerinde baslik atiyor. Yaygara koparip ilgi cekme calismalari falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 saçmalıgın dibine vrulmuş... ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Seele said: Fistan said: kadının da bi hayatı var napsın niye burda cok sevilmedigini simdi daha iyi anliyorum. yoo çok seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 seviyorsan açıl abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çocuğun suçu ne ,suç tanrının tanrıyı yok etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Marty said: SNA1L said: Akito said: NoTwisT said: Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur. Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta. hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar. bu ne lan beyin tutulmasi şöyle ki kedi, köpek kötü şartlarda sokakta kalmasın; barınak, yemek bulabilsin diye bağış yapılıyor ama eve gidip kesilmiş dana yeniliyor o saçma gelmişti bana diyim dedim. yani hayvana bağış yapılması olayı aşırı saçma eğer vejetaryen değilsen. Redeagle said: Vejeteryanlar doğa koruma örgütlerine de katılamıyordur aynı kafayla. tam tersi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 danaları kurtarmak için vermiyorlar ki parayı öyle olsa haklısın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 BİTKİLERİN CANI YOK MU CANLI ONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 et yiyoz ztn hadi gidip kedi köpek öldürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: yani hayvana bağış yapılması olayı aşırı saçma eğer vejetaryen değilsen. sunun mantigini anlayamadim. adana durum yiyen adam kedi kopek sevemez mi oluyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hayatında kaç kedi, köpeğe adana dürüm ısmarladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benim tantuni almışlıgım var köpege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çünkü esk tantuni 1.750 kaat bundan ucuz yemek mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 samimi olmaz. bir canlının hayatına son verip onun bedeninden beslenip diğer canlıyı sırf tatlı göründüğü için kayırmak canilik gibi geliyor bana. kendi duygunu tatmin amacıyla yapıyosun yani o bağış olayını, amaç hayvanların hayatını kurtarmak falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tantunı nasıl ucuz ya, tantunu en pahalı uyesı deilmi dürüm familyasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: tam tersi işte. Ne tam tersi? Bitkiyle beslenen adam çiçek ağaç sevemiyor mu? Fidan dikemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cuce said: tantunı nasıl ucuz ya, tantunu en pahalı uyesı deilmi dürüm familyasının eskişehirde en ucuz yiyecek tantuni diger sehirlerde pahalı nedense ben de tam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 severımde yerımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Samimiyet ne alaka ya pet hayvanlar survival için değil göze sevimli gelsin diye yapay seleksiyonla evrilmiş hayvanlar, sokakta yaşayamıyorlar genelde. O yüzden yardım ediliyor. Et yemekten daha doğal bişey göremiyorum ben. Et yemeyen adam aptaldır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: samimi olmaz. bir canlının hayatına son verip onun bedeninden beslenip diğer canlıyı sırf tatlı göründüğü için kayırmak canilik gibi geliyor bana. kendi duygunu tatmin amacıyla yapıyosun yani o bağış olayını, amaç hayvanların hayatını kurtarmak falan değil yani. etçil hayvanlarada kızıyosundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Redeagle said: Akito said: tam tersi işte. Ne tam tersi? Bitkiyle beslenen adam çiçek ağaç sevemiyor mu? Fidan dikemez mi? haa yanlış anlamışım pardon. doğa koruma örgütüne katılırken kendi çıkarını, insanlığın çıkarını düşünüyosun genel olarak. barınağa bağışladığın parada ise gizli bir şekilde ego tatmini var eğer hayvan yiyen biriysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar