Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Belanı versin Kadın

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

SNA1L said:

Akito said:

NoTwisT said:

Herkes bi 10 lira atsa patide cocugun tedavisine acayip katkimiz olur.

Ama tuu kaka, rezil kari falan diye tepki gosterip klavye sovalyeligi yapmak daha revacta.

hayvanlara yardım yapıyo patiler. ondan sonra eve gidip kuşbaşı yiyolar. çok mantıklı insanlar.

bu ne lan

beyin tutulmasi

şöyle ki kedi, köpek kötü şartlarda sokakta kalmasın; barınak, yemek bulabilsin diye bağış yapılıyor ama eve gidip kesilmiş dana yeniliyor o saçma gelmişti bana diyim dedim. yani hayvana bağış yapılması olayı aşırı saçma eğer vejetaryen değilsen.

Redeagle said:

Vejeteryanlar doğa koruma örgütlerine de katılamıyordur aynı kafayla.

tam tersi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

samimi olmaz. bir canlının hayatına son verip onun bedeninden beslenip diğer canlıyı sırf tatlı göründüğü için kayırmak canilik gibi geliyor bana. kendi duygunu tatmin amacıyla yapıyosun yani o bağış olayını, amaç hayvanların hayatını kurtarmak falan değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

samimi olmaz. bir canlının hayatına son verip onun bedeninden beslenip diğer canlıyı sırf tatlı göründüğü için kayırmak canilik gibi geliyor bana. kendi duygunu tatmin amacıyla yapıyosun yani o bağış olayını, amaç hayvanların hayatını kurtarmak falan değil yani.

etçil hayvanlarada kızıyosundur sen
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Akito said:

tam tersi işte.

Ne tam tersi? Bitkiyle beslenen adam çiçek ağaç sevemiyor mu? Fidan dikemez mi?

haa yanlış anlamışım pardon.

doğa koruma örgütüne katılırken kendi çıkarını, insanlığın çıkarını düşünüyosun genel olarak. barınağa bağışladığın parada ise gizli bir şekilde ego tatmini var eğer hayvan yiyen biriysen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...