xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Biraz google ladim bi ton var ama bu konuya zaman ayirmis cengaverler vardir burda elbet. Sari rengi anladim. Her aksam duzenli vitamin ilaci aliyorum. Normal sidik rengi dogru beslendigimi gosteriyormus. 1 saat icinde once kahve ictim aradan 20-30 dk sonra portakal suyu ictim. Bosluktan ne yapcaami sasirmisim. Beyaz ne ? Google da beyaza tam bi cevap veremedim. Beyazda degil aslinda seffaf su gibi olanin anlami ne ? Bi de bazenleri genelde sabahlari kahverengi degilde. Ona yakin gibi belki isik aldatmacasida olabilir. Ama kahverengi tonlarinda da cikabiliyor. Bi de buna cevap ariyorum. Google layinca siteler genelde adami hep olduruyor. Direk oldurucu hastaliklardan bahsediyorlar. Var mi bilen ve ya bilgilenmis cengaverler? Genel aciklama yapabilecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 geçen gün bunu bende düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 beyaz bira çişi işte, vücuda fazladan çok fazla sıvı alınca derişimi düşük oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aynısı kaynımda var. idrar albumin testi yaptır. için rahatlasın, ya da tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 derişim yoğunluk akı debi bu kelimelerin sık sık kullanılmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 üşütmüşsün kardeş. böbrekler tam süzmeden sıvıları atıyor vücudundan. 3-5 güne normale dönmezse git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bi de idrar kesesinin agrimamasi icin oturarak iseyin diyolar aslinda islamda da geciyor bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 protata yol açıomuş zaten ayakta işemek, oturarakta işemek sakıncalı, çömüp yapıcan, en natureli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Beyaz ama sadece daha bugun cikti. Onunda su kahve +portakal suyundan oldugu suphesindeyim. Haaaa duuuur... Gecenlerde de boyle olmustu. Yatagin kenarinda ki pencereyi acik unutmustum o zaman da bi kere beyaz isemistim. Bobrekleri usuttum anlami bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ayakta tam boşaltamıyorsun mesaneyi, dipte kalan idrar zamanla sıkıntıya neden oluyor. islam'da geçmez; ama sünnette yeri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ya olum kaç yaşındasın sen bu zamana kadar ilk defa mı beyaz işedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Llama said: ya olum kaç yaşındasın sen bu zamana kadar ilk defa mı beyaz işedin This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 La yok bugun kafama takildi gitti ogrenme askindayim. Eee bu devirde comelme isini klozete comelme pozisyonu mu yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abiler benimkide aşırı sarı ya,su tüketimim minimum aklıma geldikçe içiyorum,sudan çok bira tükettiğim günler oluyor..birgün böbrekleri elime verceklerinden korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben hep koyu kötü açık iyi sanırdım yanlışmıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Elimden geldigince gunde minimum 2 litre su tuketirim. Ama kahveyi duzenlemem lazim. Asiri iciyorum ya. Kahve yapiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 direk beyaz renk çıkıyorsa doktora git ama saydam su çıkıyorsa bence sorun yok çünkü bekleme yapmayan idrar direk o şekilde görünüyor, ama akşamdan bissürü su iç yat uyu sonra kalk sabah işe gör bak kop koyu sarı renk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aşırı koyuda da sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ohooo oldu olacak her gün fotoğraflayıp çetele tutalım bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Iyi saydam su ben de bu sorun yok. Ama ben bu ay tirsak geciriyorum. Tr de kesin gitmem lazim check-up a. Zaten bi konu acacaktim bu konudan soracaklarim akar gider gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 olm beyaz dediğin ne ? işiyonmu boşalıyonmu ? Beyaz mı şeffaf mı ? Rakı gibi işiyosan böbreklerinde kireç taşı falan var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 beyaz ı şeffaf algıladıydım. beyaz ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 şeffaf ne lan harbi?bel soğukluğu o dwasfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben 4 yil once kum dokmusum oyle bisiler dediydi doktor. Don mon kandi hep. Bi daha basima gelmezmis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Dworgian said: ohooo oldu olacak her gün fotoğraflayıp çetele tutalım bu ne ya hakket ya benim her seferinde farklı çıkıyo yahu genelde bildiğin sarı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar