Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Merhaba herkese, Forumu biliyordum ama yeni üye oldum. İzmir'deyim. 21 yaşındayım, Ege Üniversitesi'ne gidiyorum. Warhammer 40K oynuyorum; Tyranid ordum var 2000 puanlık. Frp oynamayı ve oynatmayı da seviyorum. Mouse Guard sisteminin GM'iyim. İzmir'de sistemi merak edenler olursa oyun açabilirim. Oynattığım tek sistem bu; onun dışındaki evrenlerde oyuncuyum sadece. Warhammer'ın yanı sıra Battletech de oynuyorum masaüstü oyunu olarak ama pek oynayan olmadığı için istediğim kadar sık oynayamıyorum. Bilgisayar oyunlarını da seviyorum ama elimde bir tek netbook kaldı; o yüzden Age of Empires, Starcraft gibi eski oyunlar oynuyorum bu aralar. Ama Starcraft'ın Heart of the Swarm'ı gelene kadar düzgün bir pc alma hedefim var. Tanıtımı Tyranid oynayan biri olarak beni hayran bıraktı. Birkaç günde bir izlemeden duramıyorum. İzmirCon organizasyon ekibinde yer alıyorum 2008'den beri. Bu seneki etkinlik duyurusunu da yaptım hatta. Kendimin özeti bu gibi. Kedim var bir de, Paticik adlı bir forumda onu da bahsetmeden geçmiş olmayayım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Hoşgeldin bırada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Teşekkürler. "Bırada" kullanıcı adımın sarkastik hali mi yoksa kasıt brother mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 birader de olabilir kasmamak lazim hosgeldin bro Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 inc yeni gelenlerden kız kaldırırsa ünvan alsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 chrome said: inc yeni gelenlerden kız kaldırırsa ünvan alsın :D <3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Hoşgeldin Angerbuda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aa izmirli. hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 lamayı tutun abi tükürmesin. lol. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.