Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ASCOM] Astral Command

AstralCommand

Öne çıkan mesajlar

1 ) SuperCarrier larınızı kendiniz mi üretiyorsunuz_?

>>>>>> 1a) üretiyorsanız ,

>>>>>>> 1a1) Üretim maliyeti ne kadar oluyor_?

>>>>>>> 1a2) Alıp bindikten sonra tekrar corpdaki bir başkasına mı yoksa alliancedaki birine satılabiliyor mu_?

>>>>>> 1b) üretemiyorsanız ,

>>>>>>> 1b1) Ne kadara alıyorsunuz_?

>>>>>>> 1b2) Corp adına mı alınıyor yoksa kişi kendi mi alıyor_?

2) Titan Jump Bridge kullanarak içeri obelisk ile malzeme taşıyor musunuz_?

Özel mesaj olarak cevaplarsanız sevinirim. Eğer çok özel değilse burdan da cevaplayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Farmerlarimizda yok degil hani.

Ama oncelik olarak pvp corpuyuz tabi.

abi pvp nin de maliyeti vardır. Farmerlar para , madenciler maden verir.

Aluriel said:

ne güzel işte. ne yapsınlar gidip anomalyde rat peşinde mi koşsunlar?

Üretim yapanlar da olması lazım abicim. yada taşıma ve systemde wh tarayan adamlar olmalı empire dan malzemeyi daha ucuza getirtmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

alliance logisticleri ilgilenir öyle işlerle. her deployment bölgesinde ve asıl sistemde market sıkıntısı yaşamaz büyük alliancelar en azından TEST ve goonlar için böyle durum.

pvp öyle tahmin ettiğiniz gibi çok pahalıya mal olmuyor bu arada saçma sapan bi allianceda değilseniz. SRP veya reimbursement ile bi zarar yok genellikle. bizim mesela alliance fleetleri reimbursable tamamen. corp fleetlerini de corp karşılıyor. squad deploymentlarda genellikle squad fund ile karşılanıyor çok saçma sapan losslar olmadıkça.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bizim mesela alliance fleetleri reimbursable tamamen. corp fleetlerini de corp karşılıyor. squad deploymentlarda genellikle squad fund ile karşılanıyor çok saçma sapan losslar olmadıkça.

aynen bizdede öyle, madenci ve indy yada safi farmer adama ihtiyaç yok, zaten gemin patlayınca 5-10m zararla yeni gemine biniyorsun, buda non-stop PVP yapmana olanak sağlıyor. Indy karakterler sadece capital üretiminde işe yarıyor gerisine gerek kalmadı hiçbirzaman.Bide koalisyonun taşıma servisini biz sağlıyoruz, onunla ilgilenen arkadaşların zaten o iş için karakterleri var gerisi pvp ve olabildiğince eve hayatını sadece farmla geçiren insanları uzak tutmak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gemi kaybedince sigorta+reimbursement tum kaybini karsiliyor nerdeyse. Hatta bazen karli oldugunui bile duymustum. Her gemi patlayinca yumurtayi da kaybetme canim. Birde her aksam patlama gibi bisey yok. Bi gun patlarsin bi gun patlatir cikar gidersin.
Yinede her gun alliance fleet oldu, duzgun fitle her gun koca bi bs kaybettin diyelim, alliance verir onun parasini yine. O kadar para nerde dersen, bazi hayirsever oyuncularin(renter) aylik bagislari sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme.

Bubble içinde iken nasıl warp a kalkıyorsun sayın PVP duayenimiz_?

Bubble yoksa zaten en yakın moon a kaçar giderim. zaten Guardian ile geliyordum nulli de iken. bizde guardian fleet lerin modulüne kadar tüm herşeyi karşılıyordu. FC fleet olunca beni çağırıyordu ve normal gemi ile gelme diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

Exodous said:

Bubble yoksa zaten en yakın moon a kaçar giderim. zaten Guardian ile geliyordum nulli de iken. bizde guardian fleet lerin modulüne kadar tüm herşeyi karşılıyordu. FC fleet olunca beni çağırıyordu ve normal gemi ile gelme diyordu.

Genelde primary olarak beni verdiklerinden o arada Hüseyin abi bubble dan çıkıyodu ben patlayana kadar.. muhtemelen o yüzden ben dönersem o da döner oyuna diyo :D

PS: fena resub yapasım var...
Sosyal ağlarda paylaş

tradermax said:

DERT3 said:

Exodous said:

Genelde primary olarak beni verdiklerinden o arada Hüseyin abi bubble dan çıkıyodu ben patlayana kadar.. muhtemelen o yüzden ben dönersem o da döner oyuna diyo :D

PS: fena resub yapasım var...

Bir mete bir sen çok popüler primary siniz abicim. adamların gözü ilk olarak sizi arıyor demekki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...