SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Oyunda Supercapital ve capital gemilerinizi aktif olarak savaşlarda kullanmak isteyen tecrübeli arkadaşları aramıza bekleriz. ASCOM Capital Filosu: 2x Titan 8x Supercarrier +15x Dreadnoughts +30x Carriers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 1 ) SuperCarrier larınızı kendiniz mi üretiyorsunuz_? >>>>>> 1a) üretiyorsanız , >>>>>>> 1a1) Üretim maliyeti ne kadar oluyor_? >>>>>>> 1a2) Alıp bindikten sonra tekrar corpdaki bir başkasına mı yoksa alliancedaki birine satılabiliyor mu_? >>>>>> 1b) üretemiyorsanız , >>>>>>> 1b1) Ne kadara alıyorsunuz_? >>>>>>> 1b2) Corp adına mı alınıyor yoksa kişi kendi mi alıyor_? 2) Titan Jump Bridge kullanarak içeri obelisk ile malzeme taşıyor musunuz_? Özel mesaj olarak cevaplarsanız sevinirim. Eğer çok özel değilse burdan da cevaplayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Hepsi isteyen uyeye istedi zamana ve ne kadar musait oldugumuza gore degisen seyler. Corptaki 3 super carrier kendi uretimimiz mesela. Ama son 2 aydirda bir sey uretmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Hmm son 2 aydır sizin savaşmaktan başka bir şey yaptığınızı görmedim ki abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ne güzel işte. ne yapsınlar gidip anomalyde rat peşinde mi koşsunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Farmerlarimizda yok degil hani. Ama oncelik olarak pvp corpuyuz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 megetege said: Farmerlarimizda yok degil hani. Ama oncelik olarak pvp corpuyuz tabi. abi pvp nin de maliyeti vardır. Farmerlar para , madenciler maden verir. Aluriel said: ne güzel işte. ne yapsınlar gidip anomalyde rat peşinde mi koşsunlar? Üretim yapanlar da olması lazım abicim. yada taşıma ve systemde wh tarayan adamlar olmalı empire dan malzemeyi daha ucuza getirtmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance logisticleri ilgilenir öyle işlerle. her deployment bölgesinde ve asıl sistemde market sıkıntısı yaşamaz büyük alliancelar en azından TEST ve goonlar için böyle durum. pvp öyle tahmin ettiğiniz gibi çok pahalıya mal olmuyor bu arada saçma sapan bi allianceda değilseniz. SRP veya reimbursement ile bi zarar yok genellikle. bizim mesela alliance fleetleri reimbursable tamamen. corp fleetlerini de corp karşılıyor. squad deploymentlarda genellikle squad fund ile karşılanıyor çok saçma sapan losslar olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Aluriel said: bizim mesela alliance fleetleri reimbursable tamamen. corp fleetlerini de corp karşılıyor. squad deploymentlarda genellikle squad fund ile karşılanıyor çok saçma sapan losslar olmadıkça. aynen bizdede öyle, madenci ve indy yada safi farmer adama ihtiyaç yok, zaten gemin patlayınca 5-10m zararla yeni gemine biniyorsun, buda non-stop PVP yapmana olanak sağlıyor. Indy karakterler sadece capital üretiminde işe yarıyor gerisine gerek kalmadı hiçbirzaman.Bide koalisyonun taşıma servisini biz sağlıyoruz, onunla ilgilenen arkadaşların zaten o iş için karakterleri var gerisi pvp ve olabildiğince eve hayatını sadece farmla geçiren insanları uzak tutmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 konu dağılmasın ama özlemişim 07 :) - KeLLaX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Salih'in döndüğü gün ben de dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Reimb. sadece gemi parasini veriyor ne olacak benim 45m clone param :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Biz pvpyi sevdigimizden yapariz abi, parasi odendiginden degil :) Zaten bu yuzden rahatca pvp corpuyuz diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 VUK LAUNUN ASKERLİYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 pvp sayesinde son 3-4 aydir nerdeyse tamamen alliance ve corp uzerinden geciniyorum. Yeterki birseyler vurmak isteyin, isk nasil olsa bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 O nasıl oluyor_? gemi patlayınca 15m silah parası veriyorsun. pod patladım mı 30m geçiyor. her akşam fleet e gitsen 45*30= 1,35 milyar ISK ediyor corp yada alliance bunu nasıl veriyor_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Gemi kaybedince sigorta+reimbursement tum kaybini karsiliyor nerdeyse. Hatta bazen karli oldugunui bile duymustum. Her gemi patlayinca yumurtayi da kaybetme canim. Birde her aksam patlama gibi bisey yok. Bi gun patlarsin bi gun patlatir cikar gidersin. Yinede her gun alliance fleet oldu, duzgun fitle her gun koca bi bs kaybettin diyelim, alliance verir onun parasini yine. O kadar para nerde dersen, bazi hayirsever oyuncularin(renter) aylik bagislari sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Exodous said: Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme. çok ağır olmuş bu asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Exodous said: Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme. Bubble içinde iken nasıl warp a kalkıyorsun sayın PVP duayenimiz_? Bubble yoksa zaten en yakın moon a kaçar giderim. zaten Guardian ile geliyordum nulli de iken. bizde guardian fleet lerin modulüne kadar tüm herşeyi karşılıyordu. FC fleet olunca beni çağırıyordu ve normal gemi ile gelme diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 DERT3 said: Exodous said: Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme. Bubble içinde iken nasıl warp a kalkıyorsun sayın PVP duayenimiz_? Bubble yoksa zaten en yakın moon a kaçar giderim. zaten Guardian ile geliyordum nulli de iken. bizde guardian fleet lerin modulüne kadar tüm herşeyi karşılıyordu. FC fleet olunca beni çağırıyordu ve normal gemi ile gelme diyordu. Genelde primary olarak beni verdiklerinden o arada Hüseyin abi bubble dan çıkıyodu ben patlayana kadar.. muhtemelen o yüzden ben dönersem o da döner oyuna diyo :D PS: fena resub yapasım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Salih, kayboldun abi gidince buralardan :) arada gelde abi TS ye özendirelim seni oyuna dönmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tradermax said: DERT3 said: Exodous said: Zaten her akşam yumurta kaybediyorsan gitme. Bubble içinde iken nasıl warp a kalkıyorsun sayın PVP duayenimiz_? Bubble yoksa zaten en yakın moon a kaçar giderim. zaten Guardian ile geliyordum nulli de iken. bizde guardian fleet lerin modulüne kadar tüm herşeyi karşılıyordu. FC fleet olunca beni çağırıyordu ve normal gemi ile gelme diyordu. Genelde primary olarak beni verdiklerinden o arada Hüseyin abi bubble dan çıkıyodu ben patlayana kadar.. muhtemelen o yüzden ben dönersem o da döner oyuna diyo :D PS: fena resub yapasım var... Bir mete bir sen çok popüler primary siniz abicim. adamların gözü ilk olarak sizi arıyor demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Çok pis trolleyesim var burayı ama kendimi tutuyorum. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Astral Command bu ay 7. yaşını doldurdu. 7. Yaşında corpumuzun iyi bir allianceda bulunmasına katkıda bulunan ve bol bol killer alarak ASCOMu PvP corp statüsüne sokan üyelerimize teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar