Babameal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ya beğeniyorum da gelmek istiyorum başvuruyorum :) Çok aktif olmayacağım için Logistic pilotu olarak iş yapmayı düşünüyorum gelebildiğimce size de uyarsa :)
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Her sey disaridan gorundugu gibi degildir. Ben yada bizden biri anlatir belki begenmezsin belli mi olur :) neyse 2 gun bosum, o arada konusuruz.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 logistik biniceksen düzenli fleetlere katılıp aşına olman lazım ortama düzenli fleetlere düzenli oluyorsa tabi sdlşjf
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Babameal said: Ya beğeniyorum da gelmek istiyorum başvuruyorum :) Çok aktif olmayacağım için Logistic pilotu olarak iş yapmayı düşünüyorum gelebildiğimce size de uyarsa :) Hayırlı olsun.Kabul ettim applicationu. Hoşgeldin Astral ailesine :) Bobbit1
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 En az kaç mil sp olursa gel diyorsunuz birde içten bir soru soracam :) Hergün pvp var mı be ya ?
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Öyle bir sp sınırı yok tam. O oyuncuya bağlı biraz. 0.0 da ne yapıldığı hakkında bilgisi varsa, ceptor veya benzeri gemilerle bile eğlenebilir, o yuzden gelmesinde sıkıntı yok. Ama 0.0 konusuna çok yeni ve SPsi de az ise 0.0a inmesi sadece onu oyundan soğutur diye istemiyoruz, başka corplara yönlendiriyoruz. Normalde her gün pvp olan yer bulmak çok zordur, eve yapısı gereği. Ama 1 haftadır bir deploymenttayız ve amacı hergün ufak roamlar ile pvp yapmak ve bölge çok hareketli. Yani şu dönem her gün pvp var. Tabi zamanını yakalamak lazım :)
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 megetege said: Öyle bir sp sınırı yok tam. O oyuncuya bağlı biraz. 0.0 da ne yapıldığı hakkında bilgisi varsa, ceptor veya benzeri gemilerle bile eğlenebilir, o yuzden gelmesinde sıkıntı yok. Ama 0.0 konusuna çok yeni ve SPsi de az ise 0.0a inmesi sadece onu oyundan soğutur diye istemiyoruz, başka corplara yönlendiriyoruz. Normalde her gün pvp olan yer bulmak çok zordur, eve yapısı gereği. Ama 1 haftadır bir deploymenttayız ve amacı hergün ufak roamlar ile pvp yapmak ve bölge çok hareketli. Yani şu dönem her gün pvp var. Tabi zamanını yakalamak lazım :) Beni de alsana Corpa mete Vice President olarak =))))))
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 thebaltaci said: Beni de alsana Corpa mete Vice President olarak =)))))) Oh my god :D
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yahu bi cevap yazmadınız mail attım hepinize :) İnsan bi kovar bari. Tufuna..
megetege Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Teknik bi ariza olmus kusura bakma :) yarin sana donus yapicaz.
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sevgili Mete, farm yaparken gang çiler çöktü üzerime, Volverine sağolsun iki pilotuyla gelip kurtardı, kendisi bir madalyayı haketmiştir. Bende o zamandan beri daha dikkatliyim..
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ayip ayip seni 3 tane adamın elinden altıüstü bir manticore la kurtardım ve patlattım kendimi seni kaçırttım bizi söylemiyon yaziklar olsun...... !!!! loop said: Sevgili Mete, farm yaparken gang çiler çöktü üzerime, Volverine sağolsun iki pilotuyla gelip kurtardı, kendisi bir madalyayı haketmiştir. Bende o zamandan beri daha dikkatliyim..
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bi madalya da bu arkadaş haketmiştir :)o
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 allah razı olsun hiç akla gelmiyoruz söylemesek :'( loop said: Bi madalya da bu arkadaş haketmiştir :)o
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yav seninle aramızda kader ortaklığı var, tabii ki birbirimizi kurtarıcaz :)
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 olsun bir ismimiz geçsin türker kardeşim de üzerimde cok emeği var epey yardmcı oldu bana flan filan ama yok :) loop said: Yav seninle aramızda kader ortaklığı var, tabii ki birbirimizi kurtarıcaz :)
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Siyasete atıldığını bilmiyordum... Yoksa hep destek..
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eve de ismimiz oluşmaya başladı biliyosn :))
ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 türker isim oluşmaya başladı ama ilk günlerini de ben biliyom yani :P
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 B-R5RB de gezegene command center kurayım istedim, bu alliance tan değilsiniz galiba dedi.. Şifre nedir vereye giriyoruz, force field gibi gemiye tıklayarak mı ?
loop Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ffs nulli tertius ta olduğum içinmiş galiba, Ascom a geçebilirmiyim ben 8-)
ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 konu her threadda olduğu gibi zamanla dağılmış.. ASCOM olarak tecrübeli pvp cilere hep ihtiyacımız var. var yani. ille de var. evet.
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sen git farmını yap kardeşim ne işin var pvp ile...
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ArsMaxx said: türker isim oluşmaya başladı ama ilk günlerini de ben biliyom yani :P ilk günlerimden ders alarak bu günlere geliyoruz aga :) normal yani.
Öne çıkan mesajlar