AstralCommand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selamlar, Artık bizimde corpumuzu anlattığımız bir konumuzun olmasının vakti geldi diye düşündük. Uzun suredir aktif olarak faaliyet gosteren bir corp olmamiza ragmen, tanitim yapmak icin dogru zamanin gelmesini bekledik. Her kulvarda kendi kendine yetebilen, finansal, endustriyel ve PvP olara guclu altyapiya sahip profesyonel bir sirket olma surecini tamamladigimizi dusunuyoruz. Su andaki durumumuz hakkinda biraz bilgi verelim. Ascom 2006nın sonlarında kurulmuş eski bir corptur. Scalar doneminden sonra uzun bir sure inaktif kaldiktan sonra tekrardan ASCOMda toplanmaya karar verdik ve corpumuzu yeniden aktif hale getirdik.Nulli Secunda`ya girdigimiz ilk donemlerde cekirdek kadrosuyla birseyler yapan, kucuk capli bir corptuk. Fakat yaptigimiz islerin kulaktan kulaga yayilmasindan dolayi bir cok yeni arkadas aramiza katildi. Bu süreçte 3 Türk corpunuda bünyemize kattıktan sonra yeni oyuncu yetistirme corpumuz ASROL ile birlikte oyundaki en kalabalik Turk toplulugu olduk. Su ana kadar aramiza katilan arkadaslarin hizli adapte olmalarindan dolayi da, bircok olusumda hizli buyumenin getirdigi sorunlarin aksine birbiriyle uyumlu ve beraber oynamaktan keyif alan bir ekip haline geldik. Birazda ASROL hakkinda hakkinda bilgi verelim. Çoğunluğu yeni oyunculardan oluşan, evvelden empireda oynamış oyuncuları null-sece hazırlayan, bu arada null-secde para kazanmayi, oyun ve PvP mekaniklerini , kisacasi kendi ayaklarinin uzerinde durmayi öğretmeyi amaçlayan bir corptur. Ascom ile ayni bolgede yasayip, bizim sahip oldugumuz her haktan faydalanabiliyorlar. Genel olarakda onlarla beraber farm ve PvP yapiyoruz. Null-sec mekaniklerini ogrendiklerini dusunduklerinde de, istedikleri takdirde Ascom`a gecebiliyorlar. Ascom null-sec`de Nulli Secunda bünyesinde bulunuyor. Nulli Secunda PvP`deki basarisiyla kendini kanitlamis, dusmanlari tarafindan da saygi duyulan nadir alliancelardan birisi. Şu anda NC., Nexus Fleet, Mildly Intoxicated gibi alliancelarin bulundugu N3 koalisyonunda liderlik gorevini ustleniyor. Nulli Secunda bize oyundaki unlu fclerle birlikte ucma imkani, keyifli fleetler, PvP`deki gemi kayiplarinin karsilanmasi, farm bolgeleri, finansal kaynaklar ve samimi bir arkadas ortami sagliyor. Corp olarak kisa zamanda uzun yol katetmemizde allianceimizin bize verdigi destegin de onemli bir rolu var. Toparlamak gerekirse, her alanda kendini ispatlamis, beraber oynamaktan keyif alan oyunun en aktif ve kalabalık Türk topluluğuna katilmak isterseniz tecrubeniz dogrultusunda Astral Command veya Ascom Royal corplarina basvurabilirsiniz. ASCOM için iletişime geçebilceğiniz kişiler: Shinsou Tengen Bobbit1 CareTTa ASROL için iletişime geçebilceğiniz kişiler: Vulcani KTOZ Triax Calingham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 KTOZ ve Triax keşke ilk sahipleri olsa idi... Şimdiki sahipleri kim bilmiyorum tabi :) ASCOM cidden takdir edilesi bir topluluk çok sevdiğim abilerim ve arkadaşlarım orada. En azından seviyeli bir rakipler diğer Turk corpları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 basarilarinizin devamini dilerim, guzel bir yazi olmus :) yeni üye ile yazmissiniz guzel fikir, fakat yazinin muhatabinin kim oldugunu bilirsek daha iyi trollene bilirdi. Aslinda %90 mete yazmistir ama yine de beklemekte fayda var, cevap gelene kadar :D Alliance miting'inizin kisa bir bölümünü dinledim, verilen kararlar icin hadi bakalim hayirlisi diyorum. en son white noise ally miting'de boyle seyler duymustum, sonu onlara benzemez insallah :D sevgiler skymarshall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mutlaka başvurun, nullsec türk corplarının en yileirnden birisi. Başarıalrınızn devamını dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 said: trollene bilirdi dat grammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 "Captain Logar" said: Aslinda %90 mete yazmistir ama yine de beklemekte fayda var, cevap gelene kadar :D Toparlama bir yazı biraz, hepsi benim eserim değil :) Yazılar için çok teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 :) White Noise'yi dağıtan ekipde burda bi ben eksiğim biraz daha çoğalsınlar alliance olmaya yakın el atacağım, zaten adem ömer gelebilir demiş corptan eyvah eyvah sesleri yükselmiş aldım haberini ^^ Güzel bir tanıdım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bu arada arkadaşlar yazıda belirtmeyi unutmuşlar. ASROL'un açılımı Ascom Royal'dir. Yani şirketin adı Asrol değildir. Tıpkı Astral command'ın tagının ascom olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Asrol'a girerek Astral Command ailesine katıldım bugün. Hep beraber güzel günlere diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ASCOM ve ASROL da bir çok tanıdığım arkadaş var. Çok başarılı bir corp oldular. Belki SCALAR federation dan sonra Alliance olma yolunda daha başarılı olacaklarını umuyorum.Yazınızı okuduktan sonra aklıma gelen bir kaç soruyu cevaplarsanız yazınız bana göre tamamlanmış olur : 1)Sadece türk oyuncular mı var_? 2) PVP yapmak mecburi mi_? 3) ASROL ve ASCOM için özel kurallar var mı_? 4) Alliance/Corp için vergi toplanıyor mu_? 5) ASROL de PVP ve Ratting haricinde Null-sec Mining konusunda bilgi ve uygulama yapılıyor mu_? 6) Capital Ship kullanmak isteyen yeni arkadaşlara bu konuda nasıl yardımcı olunuyor_? Başarılarınızın devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 DERT3 said: 1)Sadece türk oyuncular mı var_? 2) PVP yapmak mecburi mi_? 3) ASROL ve ASCOM için özel kurallar var mı_? 4) Alliance/Corp için vergi toplanıyor mu_? 5) ASROL de PVP ve Ratting haricinde Null-sec Mining konusunda bilgi ve uygulama yapılıyor mu_? 6) Capital Ship kullanmak isteyen yeni arkadaşlara bu konuda nasıl yardımcı olunuyor_? 1- Şimdilik "evet" 2- Ascom'da CTA'lar (Call to Arm) mecburi denebilir. İlla hepsine katılacaksın diye bir şey yok. Ama hiç birine katılmıyorsan tabii ki sorun olur. Asrol'da herhangi bir zorunluluk yok. 3- Ascom, kendini yeterli gören, Asrol ise "daha bu oyunda acemiyim" diyen oyuncular için. Başka kural yok. 4- NPC'leri vurduğunuzda kesilen tax harici başka vergi yok. 5- Mining yapmak isteyen yapar. Hatta pazar aramanıza gerek kalmaz. Bildiğim kadarıyla corp sizden kazdığınız madeni jita fiyatından satın alır. 6- Capital ship özendirilir. Herkesin binmesi istenir ama zorunlu değil. Corp capital üretimine başladığı için, binebilen üyelerine maliyet fiyatına verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Peh yavaş kaldım :( Sadece hüseyin abinin yazdığı 2 maddeye kendi yorumumla ek yapayım. 2) Corpta şimdiye kadar hiçbir şey mecburi olmadı. Mesela şuan deploymenttayız. Gelende var gelmeyende, sadece gelmeyenler için taxi %5 arttırdık (Deployment süresince artmış hali %15). Hani onlarında katkısı başka bir şekilde olsun diye. 3) Ana kural oynayanların kendini soyutlamayıp oyunu corptaki herkezle beraber oynaması. Bu farm içinde, PvP içinde geçerli. Onun dışında klasik her corpta olan kurallar işte. Saygı sevgi vs :) Birde alliance olmak gibi en ufak bir planımız bile yok. Corp işleri yeterince zahmetli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Şimdi alyans konusu açılmış bari bu konuda bir iki şey söyleyeyim. Şimdi Eve'deki Türk corplarına baktığımızda, her şeyin doğal akışı içinde gerçekleştiğini görüyoruz. Yani herkes, sevdiği, birlikte oynamaktan hoşlandığı insanlarla bir araya geliyor. Aralarında çok büyük düşünce farkları yoksa, bir iki corp birleşebiliyor falan. Yani geçen süre içerisinde (Scalar'ın dağılmasının ardından diyelim) hiç bir şey zorlama ile olmadı. Evet birileri çaba harcadı (hangi corptan olurlarsa olsunlar onlara kendi adıma çok teşekkür ediyorum) ama kimse mecburiyetten bir araya gelmedi. Öyle olması gerektiği için öyle oldu. Derler ya, "su akar yolunu bulur", işte Eve'deki Türk corplarının durumu da aynen böyle oldu. Sanırım, corpların böyle sağlam temeller üzerine oturmasında bunun payı büyük. Şimdi siz kalkıp "alyans kuralım" diyebilirsiniz. Bunun için çaba, emek, zaman harcarsınız ama sırf siz çaba, emek ve zaman harcadığınız için alyans oluşmaz. Lafı uzatmayayım. Bir gün yine bir alyans kurulacaksa olur. Zorlamanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Eve de alliance'nin hayatta kalabilmesi icin Diplomasi yapabilmesi sarttir hatta para ve üye sayisindan da önce gelir. Diplomasi yapilabilmesi icin de sizi muhatap alacak karsi tarafin bulunmasi gerekir ki, bu da sizin digerleri (others-lost) ile olan baglantiniz kadar güclü veya zayif olur. Uzun zamandir ayakta kalan Alliancelerin sirri budur, sadece Diplomasi! Para ve üye sayisi ne kadar cok olursa olsun, diplomasiden yoksunsaniz, ölmeye mahkumsunuzdur. o yüzdendir ki, Alliance kurmak 1b. sahibi olmak ile sinirli kalmiyor. Cok güclü bir alt yapi gerektirir, hem ic islerde, hem dis islerde! bir daha o yüzdendir ki, daha cok firin ekmek yememiz lazim B)- sevgiler+saygilar skymarshall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Doğru diyorsunuz ama konuyu dağıtmayalım, corptan bahsedelim biraz :) Hasan abi sen yazınca hatırladım. Hüseyin abide direk capital üretiyoruz diye bahsetmiş ama daha açık olmak adına capitallere Scaplerinde dahil olduğunu belirteyim dedim :) 10 gün sonra ilk Scapimiz (Aeon) çıkıyor fırından. O biter bitmezde bir üyemizin siparişi olan NYX üretime konacak. Yani tam 30 gün sonra maliyetine NYXine kavuşacak. Ayrıca corpumuzda Avatar ve Erebus BPO ları bulunduğundan bu titanlardan isteyenler BPC masrafsız titan sahibi olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Avatar BPO yu ödünc alabilirmiyim, nisan ayi icinde eger musait olursa? megetege said: Doğru diyorsunuz ama konuyu dağıtmayalım, corptan bahsedelim biraz :) Hasan abi sen yazınca hatırladım. Hüseyin abide direk capital üretiyoruz diye bahsetmiş ama daha açık olmak adına capitallere Scaplerinde dahil olduğunu belirteyim dedim :) 10 gün sonra ilk Scapimiz (Aeon) çıkıyor fırından. O biter bitmezde bir üyemizin siparişi olan NYX üretime konacak. Yani tam 30 gün sonra maliyetine NYXine kavuşacak. Ayrıca corpumuzda Avatar ve Erebus BPO ları bulunduğundan bu titanlardan isteyenler BPC masrafsız titan sahibi olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Asil üyelerimize veriyoruz sadece. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yaw sende noktasiz i harfi var ama bende yok malisef. yani asil yazarken noktasiz olanini kastetmistim, fakat yine yaptin yapacagini (tu) neyse vermesseniz vermeyin, cokta tin huseyin cavus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Abi nisan ayına kim öle kim kala. Vakti gelsin ayarlarız bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 NYX e binip fotoğraf çektirme sırası var mıdır_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Hasan bozulma hemen. Sen bizim gönlümüzün asil üyesisin. ;) Şaka bir yana, ben bilmem titan, mitan bpo. işin geyiğindeyim sadece. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Valla ben o titana binmeyi bırak skill book una 5 milyar vermeye acırım abi 8 ay yetecek Plex alırsın o paraya :S Corp yada Alliance alırsa ancak o zaman binerdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 konudan sapmayalım.. en büyük corp bizim corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ArsMaxx said: konudan sapmayalım.. en büyük corp bizim corp http://evemaps.dotlan.net/corp/Dreddit :) adamlardaki member sayısını gör sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar