Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeviri isteği


escape

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/2PtD9m5.jpg

biliyorum bir sürü makara yapılcak şu başlık altında ama belki bir insan çıkar da yardımcı olur bana diyorum şansımı deniyim dedim :/

önemli ya bunu anlamam lazım. biraz çevirmeye uğraştım ama grammar bir yerden sonra tıkandı bilmediğim kelimeler de çoğaldı falan... belki zamanı olan ve yardımcı olmak isten vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

anladım tamam. teşekkür ederim .s


Gece 3 uyku tutmadı çevirisi:



Beyler, bu çok deli bir yolculuktu. Kısa süre önce, bana lenfoma teşhisi konuldu, ve ilk beklentiler/tahminler gayet iyiydi. Ne yazık ki kemoterapi son aylarda planlandığı gibi gitmedi, kanser akciğerlerime ve diğer dokularıma yayıldı. Yeni tanıya göre yaklaşık 1-2 ayım kaldı, ve kısa süre içinde hospice care'e gitmeyi düşünüyorum. (bu dizilerde falan görürsünüz, doktorlar yapcak birşey yok diyip hastaları psikolojik destek alacakları, son günlerini acısız ve moralli geçirmelerini sağlayacakları ünitelere sevkederler). Sadece sizlerle bir kez daha konuşmak ve herşey için teşekkür etmek istedim. Sanırım buranın güzelliği buranın doğasında olan anonimlik ve herşeyden rahatça konuşabiliyor olmak. Burdan ağırlık kaldırma, vücut çalışma, beslenme ve genel olarak hayat hakkında sayısız şey öğrendim. Tamamen yabancı insanların sizin hakkınızda herkesden çok şey biliyor olabilmesi beni gerçekten şaşırttı. 2 yıl içerisinde /fit/'in yardımıyla çelimsiz 5'10'' 150 lb beyaz bir bebeden, atletik 170 lb izbandut bir herife dönüştüm. Daha önce de söylediğim gibi, hiçbirinizi tanımamış olmama rağmen, size karşı her zaman bir çeşit açıklanamaz bir bağlantı hissettim. İçinizi ferahlatan/trollenen feel threadleri olsun, komikli şakalı threadler olsun, ya da genel threadler olsun; yardım edebilmek, yardımcı olabilmek, hayat hakkında genel öğütler alabilmek ve verebilmek benim için bir onurdu. Umarım bu acıtasyon çağrısı gibi algılanmaz, ben sadece gerçekte en iyi arkadaşlarım olduklarına inandığım insanlara son bir kez içten şekilde teşekkür etmek istedim. Eğer son birşey söyleyeceksem; göz ucuyla baktığınız o kızla gidip konuşmaktan çekinmeyin, her gün uğraşmak zorunda olduğunuz şeylerle uğraşmaktan yılmayın ve devam etmeye devam edin. Hepinize bu hayatta her ne yapıyorsanız iyi şanslar ve umarım hayat her birinize mutluluk getirir. Hepimiz başarıcağız brahlar... godspeed de "Allah yardımcınız olsun", "Selametle" falan diye geçer heralde türkçeye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...