Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık olduğunuz film karakterleri ?

Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

kaisersoze said:

rexr0th said:

aşık olduğum aktris. bana göre daha güzel biri olabileceğini sanmıyorum. resimlerini bilgisayarıma indirdiğim masa üstü resmi yaptığım ve hatta eşimin bile artık durumu kabul ettiği kadın. inanılmaz.. :)

Kristin Kreuk gerçekten inanılmaz bişi, smallville izledim bu kadın yuzunden 6 sezon mu ne :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

kaisersoze said:

rexr0th said:

aşık olduğum aktris. bana göre daha güzel biri olabileceğini sanmıyorum. resimlerini bilgisayarıma indirdiğim masa üstü resmi yaptığım ve hatta eşimin bile artık durumu kabul ettiği kadın. inanılmaz.. :)

Kristin Kreuk gerçekten inanılmaz bişi, smallville izledim bu kadın yuzunden 6 sezon mu ne :D

izlemeyi bıraktım bu kadın yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

(not: bu haline aşık olduğumda ben de küçüktüm)

bi de pek aşk denir mi buna bilmem ama filmde üzüldüğüm karakterleri falan çok seviyorum, hoşlanıyorum.

Mesela Bridge to Terabithia da ki Leslie (Annasophie Robb)
Never Let Me Go da Kathy (Carey Mulligan)
Buffalo '66 da Layla (Christina Ricci)
vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Daniel Day Lewis - Bill the butcher
(Daha piskopat bir karakter görmedim)

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Bill-the-Butcher-daniel-day-lewis-39619_705_1000.jpg

Match Point - Scarlett Johansson
(Allah'a inanan bir insanım ama bu kadın için şeytana taparım asdaf )
http://3.bp.blogspot.com/-IpTEHkT8qUs/T_tuYhoJCPI/AAAAAAAACu8/3wAGOv_H0RE/s1600/Scarlett_Johansson_Actress_Match_Point_Woody_Allen_0027.jpg

Bill the butcher hiç de piskopat bi karakter diil yerine ve duruma göre cok düzgün işler yapıyor cok güzel oynanmış bi karakterdir ..

sadece Walter 'Monk' McGinn sırtından satırlaması hoş gibi gözükmüyo ama onuda özellikle öyle öldürüyor politik bi biçimde güçlenmesiden dolayı yoksa karsısına cıkar ikiye bölerdi yine yani ..

güzel filimdir görünce dayanamadım heh ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben ayran gonullu oldugum icin, liste uzar gider

Lee apollo Adama - battlestar G
Haku - spirited away
Howell jenkins - howl's moving castle. ( catilarin uzerinde sophie nin elinden tutarak suzulmesi yok mu ahhhh)
Spike - cowboy bebop

Teresa - claymore. Ayni cins ama olsun

L - deathnote. Sesine bayilmistim, BSG den Felix gaeta seslendiriyormus megerse....

Dedim ya, bu liste uzaaaar gider
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...