AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Beyler client da Char yaratma menüsünde bütün tuşların üst üste binmesi ve fazladan necromancy gibi seçim tuşlarının koyulması gibi bir problemim var. UO Lbr yüklü. Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor. Buna bir çözüm bulabilirmiyiz. Bütün client lari denedim. Çoğunda somone hatasi vererek uoyu yeniden baslatin falan diyor. Çalışan versiyonlardada ayni hata sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Girmek istedigin Server clientinden deniorsun dimi sendeki orj clientten deil[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsdOs Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Servera client yapmaya çalışıyorum standart bir client bulmak istedim editlemeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 prof.txt den idi o yanlış hatırlamıyorsam. Vardı forum da bi yerlerde duzgun hali.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar