SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Alkol tansiyonu yükseltir. Eğer normalde üst sınıra yakın seyrediyorsa tansiyonun, yükseltip baş ağrısına sebep olabilir.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 chrome said: abi sen 2 bira kap gel. böyle teknik mevzuları da bırak biz halledelim. yorma kafanı böyle şeylere. sen yor işte ben niye yorayım hakikaten
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 chrome said: Fistan said: chrome said: dasaaa said: bol bol içipş bol bol da su içiyorum 2de falan yatıp sabah 7de kalkıyorum işgüç halledebiliyorum hep senin gibi bir üstadın şantiyeci olması neden bilmiyorum hep bir iç burukluğu yaratıyor bende. şahane projeci olurmuş senden. ben de acıyorum projecilere aynı sekilde santiye varken mal mal ofiste bişi yapıyom sanıyolar abi sen 2 bira kap gel. böyle teknik mevzuları da bırak biz halledelim. yorma kafanı böyle şeylere. OOO MANYAK LAF. MANYAK LAF
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dasaaa said: şişesi çok güzel kalın kare olanları ondan sevmiyorum napıyon sen şişeyle olm adam gibi için beaaa
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Archangel_ said: çok içince yatmadan önce bol bol su içmeyi akıl ediyorsanız çok içmemişsinizdir. daha çok içmeden başınız ağrıyorsa yaşlanmışsınızdır. çok içip de sabah kalkınca her yanınız ağrıyorsa alka seltzer. yapılacak bir şey yok sadasda +1
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yalnız şarap falan içince sabah kalktıktan sonra ilk bi su içince yine çarpıyor ya o harika
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bence ilaç ismi tavsiye etmemek lazım buralarda.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 İcki icmeyin beyler hepsi cok aci :(
chrome Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fistan said: ırgatlıgı benimsemis ben napiim :D bizim de ailemizin hali vakti yerinde ama biz ondan para alıp iş yapıp bohem bohem takılmıyoruz. oturuyoruz 0 dan iş kuruyoruz çalışıyoruz. işimizi de bilgisayarla yaptığımız için yeri geliyor evimizde, spada havuzun kenarında ya da il il gezerken canımızın istediği herhangibir yerde yapabiliyoruz. eğer bu ırgatlıksa gözünü seveyim böyle ırgatlığın ben.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 lisede falan cok icince gece parmak atip kusuyodum rahatca uyuyodum. artik bas agrisi mide bulantisi olmuyo gerek kalmiyo
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 başını ağrıtmayan içkiyi bul elbet birşeyden dolayı başın ağrıyordur. belkide karıştırdığın zamanlarda oluyordu kişiden kişiye değişir bunun haricinde yatana kadar soğuk su ve temiz hava iyi gelebilir
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yalnız şarapda su ters etki yapıyor daha da çarpabilir dikkat.test edilip onaylanmıştır şahsım tarafından..
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tiLi said: lisede falan cok icince gece parmak atip kusuyodum rahatca uyuyodum. artik bas agrisi mide bulantisi olmuyo gerek kalmiyo derken başım ağrıdı bu sabah
Ren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 başın ağrıdıysa içki içeceksin. rahatlatır. ferahlatır.
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 soda limon, domates suyu ya da tuzlu ayran hangisi hosuna giderse veya hangisni seversen alkol sonrasi iyi oluyo bunlar
Öne çıkan mesajlar