Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alyans

Suark

Öne çıkan mesajlar

Sitenizi gördükten sonra bu kadar ucuza tek taşmı olur diye düşündüm, ama ön yargımı kırarak sipariş verdim ve süprizle karşılaştım. Ürünün kalitesi harika ve ürün ertesi gün elime ulaştı. Kız arkadaşıma evlenme teklif ederken kullandım kız arkadaşım yüzüğün kutusunu çok sevdi. Herkese Öneririm.
A. Baykal
18.12.2012 - 14.05
Ürünün kutusuda gönderilen yüzük kadar kaliteli ve standartın dışında henüz evlenme teklif etmedim ama kız arkadaşımı çok şarşıtacağıma eminim.
M. Gözüpek
17.12.2012 - 15.35
Ürünü sipariş verdikten hemen sonra firmadan bir arkadaş beni aradı ve bilgi verdi. Ürün ertesi gün elime ulaştı, çok hızlı ve güzel bir kutuda geldi. Herkese tavsiye ederim.
E. Candan
17.12.2012 - 13.22
Zirkon taşının faydalarını duyduktan sonra bu yüzüğü aldım. Ürün inanılmaz kaliteli ve tek taş alınabilecek en iyi fiyat. Hızlı kargo için teşekkürler.
N. Kemal
16.12.2012 - 12.15
Kapıda ödeme kolaylığı ile ürünü teslim aldım, ürün çok güzel bir kutuda geldi. Açıkçası internetten alışveriş konusunda korkuyordum ama korkularımı yenmeme sebep oldunuz.
İ. Muhterem

Mikroskopik boyutta bide zirkon taşlı yüzük olunca kutu dışında övcek bişi yok anasını satıyım.

Pırlanta alırken güvenilir birinden almak lazım yoksa yaslıyolar zirkonu haberin olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...