-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nerden nereye sufi. efsane mmo oyuncusundan teremyağ ustasına, unexpected journey.
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi tereyağ yaptım diye mmoyu bırakmadım ki. yağı yapıp alelacele montajlayıp anarchy'de pandemonium raidine yetiştim :-p
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 49.50 çok pahalı olmuş abi,sana adres vereyim git oradan al kg'sı 8 lira gibi falan dı,fatih karadeniz caddesin de ki yoğurtçu kime sorsan gösterir.ben kefilim kaymağına da,kremasına da:D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yapmanız gereken şey mahallenizdeki mandıra/çiftlik/sütçünüze krema sipariş etmek. direk tereyagi spirais etsek? http://highlatencylife.files.wordpress.com/2011/10/churning.jpg
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 cipetpet, fatihe gidip gelmek zaten bana 15-20 liraya patlar. zaten çok da parasında değilim. yağımız güzel olsun yeter :) ama yolum düşerse denerim elbet. akila, genelde o yerlerde tereyağ da satılıyor, onlar da bu malzemeden yapıyorlar ama içine birsürü şey katıyorlar. bi kısmı yasal zorunluluki koruyucular falan. bi kısmı da maliyeti düşürmek için. o yüzden bikaç ayda bir üşenmiyorum kendim yapıyorum. bu arada sırf tereyağı değil, sucuğumu yoğurdumu falan da kendim yapıyorum. yaklaşık 7 senedir yoğurt satın almadım. sucuk zaten önceden hiç yemiyordum. kendim yaptığımdan beri sucuk gördü midem :)
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Abi ev sucuğu ve pastırması yiyen varmı acaba forumda ? :)
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ev pastırmasını ilk kez duydum da ev sucuğu normal bişey abi, yapılır arada. En güzel yanı da baharatların oranını kendin ayarlayabilmen.
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Babam yapıyordu 10 sene öncesine kadar,yalvarıyorum yapmıyor şimdi ,uzun uğraş gerktiriyo ama hayatım da öyle lezzetli birşey yemedim arkadaş
Nako Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Başlığı görünce öh dedim, tabi fikrim olmadığından dolayıymış. Emek istetyen bir olaymış, eline sağlık.
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 olay baharatta zaten. bi de etini istediğin gibi alıyorsun. normalde %20 iç yağı gerekiyor da ben rejim mejim ayağına yağı çok az koyuyorum. biraz kuru oluyor onu da 3 kilo ete yarım bardak zeytinyağı dökerek hallediyorum. daha önce yazmıştım galiba yine yazayım. benim baharatlarım şöyle: -125 Gr. acı toz biber -125 Gr. tatlı toz biber -50 Gr. karabiber -250 Gr. kimyon -50 Gr. toz çemen -10 Gr. kişniş -20 Gr. tarçın -20 Gr. karanfil -30 Gr. zencefil bu baharat 10kg et için. bi de kilo başına 1 yemek kaşığı tuz ve 1 iri baş sarımsak koyuyorum.
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adres vermiyorum abi. günün birinde forumda biriyle çok kötü dalaşırsam dayak yemiyim :D
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sufi said: adres vermiyorum abi. günün birinde forumda biriyle çok kötü dalaşırsam dayak yemiyim :D Abi tarifi verion da fistan gibi adamlar,hakiki tereyağı ve sucuğu köy yumurtasıyla pişirir de yerse mide spazmından gider maazallah assdaad
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ille kendin yapman gerekmiyor arkadasim onlari yemen icin parasını veriyorsun yapıyorlar
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fistan said: ille kendin yapman gerekmiyor arkadasim onlari yemen icin parasını veriyorsun yapıyorlar Zengin ve çirkinmisin abi?
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fistan said: vakit kaybı abi tercih meselesidir böyle şeyler. kimilerine göre bilgisayarda oyun oynamak vakit kaybıdır. kimilerine göre şöyle 1.5 metre bi akvaryum kurup içine çiklidi doldurup onlarla ilgilenmek vakit kaybıdır. kimine göre mutfakla ilgilenmek vakit kaybıdır. ben doğal şeyler yemeye özen gösteriyorum. şu şartlarda zaten yapabildiğimiz çok az. organik morganik diye satılanların tamamı çakma. kendin tarlayla marlayla uğraşmadığın sürece geçiceksin o işi. bi yaz kastım domates biber kabak salatalık falan ektim kumburgazda bikaç dönüm bi yer var. sonraki sene üşendim ağır çünkü işi. sağlık falan sebebiyle değil yalnız, tamamen damak zevkinden dolayı uğraşıyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 köyde yasiyorum yan komsu anakadın hatçe yapıyor parasıyla @Sufi, tabi ki tercih meselesi forumun güzelligi de herkes kendi gorusunu yaziyor iste ben vakit kaybı diyince burda genel geçer kanun mesajı atmıyorum. herkesin hobisi farkli, bana göre vakit kaybı dedim sadece senin dedigin gibi. afiyet olsun
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Cipetpet said: Zengin ve çirkinmisin abi?fakir ve yakisikliyim
Öne çıkan mesajlar