paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, ISOFIX??? :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 paramecium said: Selam, ... Benim araçtaki mevcut durum: ... Saygılar. Hanımı boşadın galiba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, O servisle gidip geliyor. Çok ender ben alıyorum ve onda da arka orta koltuğa oturuyor veya bazen öne :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 A3 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 geçen hafta 2012 c3 otomatik dizel kiraladım, hayatımda gördüğüm en rezil vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 c5 kiralamistim, begenmistim. genellemek dogru degil herhalde citroen yorumlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kharon dediydi zaten bununla ilgili bişey. c5 güzel araba,1.6 sı biraz güçsüz kalıyor ama güzel. c4 biraz sert bi golf deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Selam, C6??? Öldü mü yoksa :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 a3'ler kötü müdür gerçekten? Onun yerine birkaç model daha yeni Auris mi almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 A3 ün golfden tek farkı amblemi ve parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Selam, Abi anlayan anlamayan yorum yapıyor! Hani piyasa lafı 'ağzı olan konuşuyor' olayı resmen! Audi ile ilgili bana soracaksın! Abi Golf ile tek farkı amblemi fhsdgsdhs :P Diğer bir fark da tek kapı alınabiliyor olması ;) hacimsel ve boyutsal çok büyük farklar var mı bilmiyorum ama bence değmez. Hani iç/dış tasarıma hastasındır o ayrı. Alınan varsa özür dilerim, kendime edit çekerim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Aldım !! Audi ile Golf arasında bir tercih yapmam gerekti gönlüm Golf e gitti Şu anda 2010 Golf Comfortline 1.6 TDi sahibiyim İlk İzlenimlerim : AAraç sarsıntısız Müthiş seri (evet araç dizel) 1.6 motor 105 beygir Frenlemesi çok iyi araçta kendini gerçekten güvende hissediyorsun Klimanın çift taraflı olması olayını iyi düşünmüşler çift taraflı olunca rahat oluyor ısındık kapat üşüdük aç olayı yok Yüksek hızlarda savrulma ve sağa sola kaçma olayı yok Kısacası aldığım için kendimle gurur duyuğum bir araç 74.000 km de boya kaza değişen yok 42.000,00 TL ye mal oldu bana Siz ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Selam, Foto? Otomatik/düz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Selam, Bu arada kazasız belasız kullan :) Güzel seçim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hayırlı olsun kazasız belasız kullan. çok güzel seçim hocam, hiç yormaz o araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Gülegüle kullanasın. Foto bekliyoruz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ok bugün çekip akşama koyarım muhtemel ama arabayı yıkatamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 araç düz vites bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hayırlı olsun, kazasız belasız.Büyük bi yanlıştan döndün bana kalırsa ve doğruyu yaptın :D Bişey sorucam gerçekten katip misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 evet abi gerçekten katibim İstanbul Çağlayan Adliyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Cipetpet said: A3 ün golfden tek farkı amblemi ve parası bir de daha kotu motorlari. nasil beceriyorlar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ayağa düşmemişliği var bi de çöpçüde bile golf var ama tabii bunun aracın kendisiyle ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hadi 170 beygirlik motoru diyelim ki s3 e saklamis ol (ki bilmiyorum hakikaten s3 te o mu var), peki golf te ki 140 beygirlik motor niye a3 te hala yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 nasıl ayağa düşmemişliği var ya. istanbul'da yer yer audi a3, golf'ten daha sık görülüyor. golf'e o parayı vermiyolar vosvogen diye, ama 4 halka olunca oov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Namessar said: hadi 170 beygirlik motoru diyelim ki s3 e saklamis ol (ki bilmiyorum hakikaten s3 te o mu var), peki golf te ki 140 beygirlik motor niye a3 te hala yok? 2.0 255 HP var S3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar