Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiler hakkında bilgi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Bilen bilir pazar alanında peugeot umu sattım şimdi kredi gelirse 2008-2009 audi a3 alayım diyorum

Ama karar veremedim

A3 TFSİ attraction sportpack alıp benzinde kullanmakmı

Yoksa 1.6 attraction alıp lpg taktırmakmı

Araç hakkındaki bildikleriniz sevdiğiniz sevmediğiniz ne varsa paylaşırsanız sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Ben yorgunum, elimdeki sopayı alıp kim kovalamak ister?
Hâlâ 1.6 diyor :P

Saygılar.

:D

hocam aman diim ben zaten kaçamam ben anladım 1.4 tfsi

Bu arada bu arabaların konforu nasıldır uzun yolda nasıl gider emsali paraya hangi arabalar alınabilir hemen satılabilirmi

Biraz daha açıklayıcı bilgi verip şu paticiği bir aydınlatın be
Sosyal ağlarda paylaş

ben hemen bi görüş bildireyim,
hali hazırda kullandığım araba 2008 Civic,

İş için her gün 4-5 saat 1-2 aydır kullandığım araba , Citroen c4
2 hafta boyunca kullandığım araba Golf ( en üst değil tabi ama boşu değil )

Audi golfe yakınsar diye yazıyorum bunları, daha kalitelisidir diye düşün, ( avrupalılar dizel bu arada ).

C4 tam bir kalas, koca direksiyonu zaten dönmüyor, ama sanırım elektronik o direksiyon. Yolu pek hissetmiyorsun.
Sürüş yoruyor, pedallar sert, ama daha 20000 de falan araba, bilemiyorum ilerde ne olur.
Frenleri çok sert, vites geçişleri rahatsız edici, ama seri araba.
Golf, c4 ün yanında adeta bi tanrıça. Böle bi şey yok yani, bu kadar mı tatlı sürüş olur lan.
yola oturuyor meret, pedallar süfer, vites desen hiç hissettirmio ki direk hill holder var miss gibi.
Tek sorun vites geçişleri birbirine fiziksel olarak çok yakın, alışması biraz zaman alıo ama hiç yormuyor meret aşık oldum.
Tabi dizel arabalar, harharharhorhorhor diye çalışıo içeri çok ses almasada.

Civic ayrı bi konu, rahat olduğu yerler var kötü oldugu yerler var bi yere koyamıyorum onu,
ama golf, çok ii yol tutuyor bence ve çok rahat bi araba. Epeyde zevkli

ondan audi güzeldir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-orjinal-2010-tdi-golf-114778206/detay/

Misal bulunur tabi daha ucuz ya. O fiyatlara çıkıp yakıt ekonomisi düşünüldüğünde bana benzinli almak çok mantıksız geliyo.

güzel araba ama benim verebileceğim fiyatlara düşmez sanırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

2 gündür babamın laguna bende... arkaya büyük oğlanın koltuğunu taktım... ufaklığın binmesi dert, inmesi dert çünkü ayak önü dar ve marşipiyel eğimli geliyor... benim çocuk koltuğuna eğilip kafamı bükmekten belim ve boynum ağrıdı... ufaklık ön yolcu koltuğu yatmadığı için önünü göremediğinden huysuzlanıyor... yan cam eşiği yüksek olduğundan yan tarafıda göremiyor... koltukta biraz kımıldayınca kafamı güneşliğe vuruyorum...

Abi A8L falan alamadığım sürece sedan'a binmem daha sanırım :)
MPV'nin sunduğu iç hacim gibisi var mı be! Yeminle 2 gündür mezara girmiş gibiyim :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Abi iyi bir koltuk aldığında arka koltuğa sığmıyorlar :P Hele 3 series zor! Bence 5 series falan düşün ;)

Arka diz mesafesi ve kapı eşiğinin yükseltisinin olmaması çocuk için çok büyük avantaj :D

Saygılar.

Ya ben genelde uzun yolculukta (Yazın istanbul bodrum mesela) eşimle cocugu uçakla gönderip ben tek gidiyordum arabayla. Bendeki arabalar ya tek kapı yada 2 kişilik olduğu için sıkıntılı oluyordu.

Bu sefer karar verdim önümüzdeki ay bir tane S63 AMG Long olacam:) Hanımla cocuk arkada ben önde heryere gidecem:)

Aynen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-emsalsiz-temizlikte-boyasiz-masrafsiz-s-63-amg-94033012/detay bu kasa istiyorum düşük km sini bulursam alıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

paramecium said:

Selam,

Abi iyi bir koltuk aldığında arka koltuğa sığmıyorlar :P Hele 3 series zor! Bence 5 series falan düşün ;)

Arka diz mesafesi ve kapı eşiğinin yükseltisinin olmaması çocuk için çok büyük avantaj :D

Saygılar.

Ya ben genelde uzun yolculukta (Yazın istanbul bodrum mesela) eşimle cocugu uçakla gönderip ben tek gidiyordum arabayla. Bendeki arabalar ya tek kapı yada 2 kişilik olduğu için sıkıntılı oluyordu.

Bu sefer karar verdim önümüzdeki ay bir tane S63 AMG Long olacam:) Hanımla cocuk arkada ben önde heryere gidecem:)

Aynen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-emsalsiz-temizlikte-boyasiz-masrafsiz-s-63-amg-94033012/detay bu kasa istiyorum düşük km sini bulursam alıcam

1 tane var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...