Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

Nekro said:

Bende bu 6l takıntısıni gereksiz buluyorum ya. Statlarin düzgün olsun 4l olsun yeter. Millet bok gibi statli chestler giyiyor sırf 5l diye. 1k küsür armor ve 35+ res veren 4l chestim var mutluyum ehehe

fazladan 1 gem'in buildine katkısı 1k armor ve 35 resistten fazla olabiliyor

Abi 90 level misiniz neyin mükemmelliyetçiliği bu anlamadım?
Sadece Silahim 5L, diğer parçalar 2 L 3 L ve 4L , chestte soketim yok zaten gayet akıyorum.
1 socket için 120 gemcutter verene kadar bütün parçalarına ugprade atar 1 socketten alıcağının 10 katı upgrade alabilirsin.
6L çok çok ekstrem bir olay takıntılı olmayın şuna.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Abi 90 level misiniz neyin mükemmelliyetçiliği bu anlamadım?
Sadece Silahim 5L, diğer parçalar 2 L 3 L ve 4L , chestte soketim yok zaten gayet akıyorum.
1 socket için 120 gemcutter verene kadar bütün parçalarına ugprade atar 1 socketten alıcağının 10 katı upgrade alabilirsin.
6L çok çok ekstrem bir olay takıntılı olmayın şuna.

mükemmelliyetçilikle ne alakası var ya?

para-kazanç meselesi. Benim buildim için fazladan 1 gem çok şey değiştirecek diyorum, o yüzden param yeterse gidip alacağım yetmezse alamayacağım.

olay basit yani takıntılı olmakla falan alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

harcore merciless'e kadar çok kolay eğer defansif gidersen ama merciless'te bazı elitler ve bosslar sıkıntıya sokmaya başlıyor.

ben ranger oynuyordum lvl 64'de patladım, onda da malesef partydeki efektlerin kastırması nedeniyle. Baştan sona defansif gitmeme rağmen yine düz moblara tek atıyordum. HC'de oynayan oldugu için item'ların piyasası düşük sayılabilir. arada bir trade ve area'ların 2-3 lvl üstünde olmak için farm yapınca çok rahat oynanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Eger 4l gear yetmiyor diyorsanız buildiniz faildir bu kadar basit.

5l 6l cok guzel evet ama once statlarin iyi olmasi lazim. Kotu statli bir 5l yi iyi statli bir 4l yerine tercih ediyorsan yanlis yapiyorsundur. Herhangi bir build icin max 4L yeterli olmasi lazim.

5l-6l fazladan dps saglar ancak. Kotu mu? degil tabi ki ama oncelik statlarin iyi olmasi. Dps in yuksek olmasi survivability saglamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Phyx said:

ortalama bi bow vardi kullanmak zorunda oldugum. 6 chaos denedim ustunde bok oldu kaldi oyle hehehe

Ne mesela abi örnek ver. 4linkin üstüne taktiğini gemin dps ten başka birşeye upg ettiğine örnek ver

abi benim soyledigim seyin sizin tartistiginiz seyle hic bi alakasi yok. oylesine bi yasadigim rezaleti anlatayim dedim de, karisiyo iste konular
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

Nekro said:

Phyx said:

ortalama bi bow vardi kullanmak zorunda oldugum. 6 chaos denedim ustunde bok oldu kaldi oyle hehehe

Ne mesela abi örnek ver. 4linkin üstüne taktiğini gemin dps ten başka birşeye upg ettiğine örnek ver

abi benim soyledigim seyin sizin tartistiginiz seyle hic bi alakasi yok. oylesine bi yasadigim rezaleti anlatayim dedim de, karisiyo iste konular

ahaha abi cok pardon yanlis mesajı alıntılamisim eve gelince fark ettim telden bakıyordum pardon. Bir ustteki mesajdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...