bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 MSI GT683 kullanıyorum, içinde 560 GTX var. son günlerde twitch izlerken bile masaüstünde 70 derece oluyor ekran kartı. oyunlarda da aynı şekilde 78'e kadar çıkıyor. durduk yere niye böyle bir şey olur? alet çok yeni bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 stream izlerken ekran kartının ısınması nedir abi anlam veremiyorum, ekran kartını kasan ne var video izlerken?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 vatanda zalman laptop soğutucuda güzel bi indirim vardı galiba ya yüzde 45 mi ne, :p neden ısınmasına cevap değil belki ama aklında bulusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 reampage said: vatanda zalman laptop soğutucuda güzel bi indirim vardı galiba ya yüzde 45 mi ne, :p neden ısınmasına cevap değil belki ama aklında bulusun. Varsa öyle bişey kaçırma. 150tlye almıştım nc 2000i. Görüp görebileceğiniz en iyi soğutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi sorun soğutucu değil, normal bir ısınma olsa soğutucu ile dengeleyim diyecem... krip'in yayını açık sadece, ekran kartı 70 derece anlam veremiyorum. neyi render ediyor ki gpu ısınıyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Laptopu temizlemeyeli 1 yılı geçtiyse fanı vs temizle, 2-3 sene geçmişse termal macunu yenile. Geçmemişse de yenile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 peki bir gaming laptop'ının browser üzerinden yayın izlerken ısınması normal bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bende alien var aynı şeyi yapıo, bende anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 duymak istediğim şey, ekran kartında bir sorun var garantiye gönder veya bu durum normal... kimse bu yanıtlardan birini verebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar