Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük şehirlerde zengin yaşam ve lüks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pontipati919 said:

normal insan girişi sdfsd

valla ama. lüks girişten girmeye kalktığında tuhaf hissedio insan. zamanda atlama yapıp saniyesinde dubai ye gelmiş gibi fln. hop içeri bir giriosun geçio zamanda atlama =)
Mesaj tarihi:
mani said:

normal insan girişi ne oluyor ? titanic'e aldıkları köylüler gibi mi ?

asjkdhajkdash

abi işte bu gördüğünüz yer en üst katına denk gelio istinyepark avm nin. bunun alt katına denk gelen yerde de böyle lüks dükkanların olmadığı, sıradan caddeden giriş var.

bu yani.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu girişten seni beni almıyorlar mı abi? :D

girersin girmesine de, girerken kendinden utanman olası. "bu insanların kazandığı paraysa benim kazandığım ne? eğer benim kazandığım paraysa bunlar ne?" gibi
Mesaj tarihi:
kapalı otoparkında feci seks dönüyormuş. o bentleyler, ferrariler yabış yabış oluyordur.

http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2012/106/a/2/titanic_car_scene_by_phill_j-d4wcbm4.jpg
Mesaj tarihi:
Zengin olmak ayrı, zenginliğini çevreye göstermek için para saçmak ayrı konular. Bunlar zenginliğini nasıl diğer insanlara gösterip konum itibar sağlarım sevdalıları.
Mesaj tarihi:
abi açıkçası 50 bin euroya bir şeyi aynı kalitede yapacak bi araç varken 100 bin euroluğu almak bana pek insancıl gelmiyor. o 50 bini sonuçta fakirine şusuna verebilirsin. hayır, benim o kadar param olsa ben de vermem zaten ama yine de insancıl değil.
Mesaj tarihi:
50 k €luk aracın 100 kilometreye çıkış hızıyla 100k'lığınki aynı değil ki. Mesele insancıllıksa gidip bir öğle yemeğine 20 lira verdiğim için ben de insacıl değilim o zaman 10 liraya da doyabiliyorsun sonuçta.

herkes suçu başkasına atmak için sebep arıyor asfsdgf
Mesaj tarihi:
Hızlanması değil ki olay, 50k lık aracın verdiği hissiyatla 100k lik olanin verdigi hissiyat cok başka. (mustang gibi saçma sapan arabaları ayrı tutuyorum tabi ki.) Kaldı ki o parayı ben yemeyip başkalarına dağıtıcaksam niye eşşek gibi çalışayım ki? Ya da bu herif porsche ye biniyor kesin günde en fazla 2 saat çalışıyordur zaten falan mı diyorsunuz hehe.
Mesaj tarihi:
uçurum artıyo abi. o paraya aracın adama sağlayacağı yarar ile paranın farklı insanlar için kullanılmasının o insanlara sağlayacağı yarar arasında çook fark var. bu yüzden kötü yani genel olarak baktığımızda ama dediğim gibi kimse böyle bir şeyden dolayı paylaşacak değil. ben de paylaşmam.
Mesaj tarihi:
Akito said:

uçurum artıyo abi. o paraya aracın adama sağlayacağı yarar ile paranın farklı insanlar için kullanılmasının o insanlara sağlayacağı yarar arasında çook fark var. bu yüzden kötü yani genel olarak baktığımızda ama dediğim gibi kimse böyle bir şeyden dolayı paylaşacak değil. ben de paylaşmam.

kendi yeteneğimle/bilgimle kazandığım parayı niye bir başkası için harcıyayım ki?
Mesaj tarihi:
Zenginlik varolduğu sürece fakirlik de olacak, ying yang gibi düşünün, birileri o arabalara sahip olduğu sürece(hiç binmese bile) devlete vergi verecek, kasko yaptırdığı sürece sigorta şirketleri kar edecek, arabasına bindiği sürece benzin alıp vergisini ödeyecek... Önemli olan bu vergilerin nasıl kullanıldığı, gerisi boş muhabbet...
  • Yeni Oluştur...