mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 normal insan girişi ne oluyor ? titanic'e aldıkları köylüler gibi mi ?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pontipati919 said: normal insan girişi sdfsd valla ama. lüks girişten girmeye kalktığında tuhaf hissedio insan. zamanda atlama yapıp saniyesinde dubai ye gelmiş gibi fln. hop içeri bir giriosun geçio zamanda atlama =)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 mani said: normal insan girişi ne oluyor ? titanic'e aldıkları köylüler gibi mi ? asjkdhajkdash abi işte bu gördüğünüz yer en üst katına denk gelio istinyepark avm nin. bunun alt katına denk gelen yerde de böyle lüks dükkanların olmadığı, sıradan caddeden giriş var. bu yani.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 serjuhan said: Bu girişten seni beni almıyorlar mı abi? :D girersin girmesine de, girerken kendinden utanman olası. "bu insanların kazandığı paraysa benim kazandığım ne? eğer benim kazandığım paraysa bunlar ne?" gibi
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Zenginler alt katlara inmiyor heralde o zaman.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yok yahu içerde herkes kardeş. ama evet üst tabaka içerideki dükkanlara tenezzül etmez sanırım. armani ayarında mağazalar üstte kalan caddede zaten.
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kapalı otoparkında feci seks dönüyormuş. o bentleyler, ferrariler yabış yabış oluyordur. http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2012/106/a/2/titanic_car_scene_by_phill_j-d4wcbm4.jpg
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ulan bane gelse keşke görürüm bu zengin denen godoşları
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 burada var bir tane onlara yaklaşabilecek arkadaş (zenginlik olarak). ha bu kadar değildir gerçi zannetmiyorum.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Akito said: fakir olduğunu farketmiş, yedirememiş.ajsdhjkşa
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Zengin olmak ayrı, zenginliğini çevreye göstermek için para saçmak ayrı konular. Bunlar zenginliğini nasıl diğer insanlara gösterip konum itibar sağlarım sevdalıları.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ne alakası var yahu adam taksiyle mi gelsin avmye :D
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi açıkçası 50 bin euroya bir şeyi aynı kalitede yapacak bi araç varken 100 bin euroluğu almak bana pek insancıl gelmiyor. o 50 bini sonuçta fakirine şusuna verebilirsin. hayır, benim o kadar param olsa ben de vermem zaten ama yine de insancıl değil.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 50 k €luk aracın 100 kilometreye çıkış hızıyla 100k'lığınki aynı değil ki. Mesele insancıllıksa gidip bir öğle yemeğine 20 lira verdiğim için ben de insacıl değilim o zaman 10 liraya da doyabiliyorsun sonuçta. herkes suçu başkasına atmak için sebep arıyor asfsdgf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Para olduğunda o standarda göre yaşıyorsun suçlamamak lazım o kişileri de. Alabilirken niye almasın
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hızlanması değil ki olay, 50k lık aracın verdiği hissiyatla 100k lik olanin verdigi hissiyat cok başka. (mustang gibi saçma sapan arabaları ayrı tutuyorum tabi ki.) Kaldı ki o parayı ben yemeyip başkalarına dağıtıcaksam niye eşşek gibi çalışayım ki? Ya da bu herif porsche ye biniyor kesin günde en fazla 2 saat çalışıyordur zaten falan mı diyorsunuz hehe.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 İsterse miras yesin çalışmasın. Varken niye harcamasın ki zaten?
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 uçurum artıyo abi. o paraya aracın adama sağlayacağı yarar ile paranın farklı insanlar için kullanılmasının o insanlara sağlayacağı yarar arasında çook fark var. bu yüzden kötü yani genel olarak baktığımızda ama dediğim gibi kimse böyle bir şeyden dolayı paylaşacak değil. ben de paylaşmam.
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 @ekmek sistemin yalayıp yuttuğu bir genç dostumuz daha :(
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Philanthropy movement kafası var aslında, biz anca türk telekoma 500k veririz torrent indirinlerin İSİM ADRES VER YETER BANA diye.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 konu disi diye mesaj atiyorum yoksa cenemi yormam bu topicte bilesiniz
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Akito said: uçurum artıyo abi. o paraya aracın adama sağlayacağı yarar ile paranın farklı insanlar için kullanılmasının o insanlara sağlayacağı yarar arasında çook fark var. bu yüzden kötü yani genel olarak baktığımızda ama dediğim gibi kimse böyle bir şeyden dolayı paylaşacak değil. ben de paylaşmam. kendi yeteneğimle/bilgimle kazandığım parayı niye bir başkası için harcıyayım ki?
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Zenginlik varolduğu sürece fakirlik de olacak, ying yang gibi düşünün, birileri o arabalara sahip olduğu sürece(hiç binmese bile) devlete vergi verecek, kasko yaptırdığı sürece sigorta şirketleri kar edecek, arabasına bindiği sürece benzin alıp vergisini ödeyecek... Önemli olan bu vergilerin nasıl kullanıldığı, gerisi boş muhabbet...
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 istinye parka gitme kendini kötü hissediyorsan. birde istinye parkın zengin bölümüne gitmişsin.
Öne çıkan mesajlar