Ren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 benim bu mekanizmam tamamen göçmüş durumda. nasıl toplarız geriye? karar veriyorum, uygulamaya geçiş 0. hele yaşamımı etkileyen kararları vermeyi falan hep erteliyorum. hani bildiğin aylarım yıllarım boşa gitti bu yüzden. rakı mı içeyim nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://yalanhaberajansi.files.wordpress.com/2010/03/11818.jpg at dik getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bir de "ince düşünme kalın girer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 erteleme yap direk. en iyi kararı vermeyince kimse seni öldürmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 en kötü karar, kararsızlıktan iyidir diye bir söz var ya, doğru olabilir cidden. ben de karar veriyorum bazı önemli şeylere tamam kesin bunu bunu yapacam diyorum, aynen dediğin gibi faaliyete geçiremiyorum bi türlü üşengeçlikten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Üşeniyorsam yarın, üşenmiyorsam başka zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 rakı içme, yoksa ayları yıllarla ertelersi... LAN RAKI İÇ TABİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi ben inanılmayacak şekilde tembelim. üstüne bir de ayran gönüllülük var. böyle gidersem 10 sene sonra sokaktan karton toplarım yani. değişmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kafani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Direk yapmaktan en çok korktuğun, en sona attığın şeyden başla. En azından çabala. Başlangıç olur. Devamı gelmezse de olcağı yokmuş diyip bırak herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 askere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ren said: abi ben inanılmayacak şekilde tembelim. üstüne bir de ayran gönüllülük var. böyle gidersem 10 sene sonra sokaktan karton toplarım yani. değişmem lazım. ben toplamaya başldım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "baktın olmuo bakmayacaksın" dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kübaya tatile git yazın, ordan aysız bir gecede ver elini miami. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ren said: abi ben inanılmayacak şekilde tembelim. üstüne bir de ayran gönüllülük var. böyle gidersem 10 sene sonra sokaktan karton toplarım yani. değişmem lazım. okuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pratikte hayır, teorikte evet. hayatımda verdiğim en geç ve en doğru kararlardan birini vererek bıraktım okulu. hiç karar vermemek en kötü karardan iyidir diye birşey var, o doğru yani bizzat tecrübe ettim ben. 4 yıl lan bi dur bakalım ehere mehere diyerek geçti gitti. burda olay bunlar değil zaten. birisi zorlamasa mesela hayattan ne istediğimi bulayım derken bir 4 yılım daha gider yani. gerizekalıyım herhalde oturup aklımı başıma toplamam için yumurtanın dayandığı yolun sıfıra yakınsaması lazım. kesin aklım olgunlaşmadı. ergen kaldı. mahalleden biri seslense koşacak bir halim var. default olarak sorumluluktan kaçıyor ruhum. eğitim konusunda daha fazla sorusu olanı şöyle alabilirim. bu topici tembel ve sorumsuz insanlara adayalım. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar