barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bağlantım kopmaya başladı random hızlarla tekrar bağlanıyorum ara ara. ilginçlik şu ki telefonu açınca bağlantı düzeliyor sudhfs. normalde telefon açınca bağlantısı kopar milletin bende tam tersi lan. bi süre sonra yine patlıyor arıyorum evi düzeliyor. arıza için ttneti arayınca da tabi düzelmiş oluyor bizde düzgün görünüyor modeminiz bozuk falan diyorlar. iki ay önce de bu şekilde bağlantım gidip geliyordu ne olduysa düzeldi iki aydır sıkıntı yoktu. kesin ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. spilitterı aradan çıkarınca da bağlantı kopuyor bu arada. başka modem yok onu deneyemedim. usrobotics modemim. aha bu postu yazarken yine koptu. aradım evi hemn bağlandı.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Buna benzer bi sorun bende vardı. Ana kabloda (line) ek falan var mı? Varsa toprağa, betona, fayansa vs temas ediyor mu? Ya da ekler biraz açıkta falan mı? Bu tarz problemden arıza kaydı bırakmıştım, adam geldi ekleri düzeltti bantladı falan düzeldi. Net gidiyordu, müşteri hizmetlerini ararken geliyordu dghsfdgsaedf Ekler açıktaysa şase yapabiliyor ya da yere değmese bile açıktaki bakır oksitlenip iletim sorunu yaşatıyor. Gerçi telefon açmakla ne ilgisi var bilmiyorum ama adam ekleri düzeltince geçti sorun bende.
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yeni splitterla dene sigil cok hakli kablolardaki akim yetmiyor gibi gozukuyor eski genisband muhendisi konustu.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eski genişband nasıl oluyo lan genişband eski mühendisi diyeceksin kafir.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 modem degistirin bizdede buna benzer bi sorun vardi dsfsdf
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Meğerse kimse internete giremiyormuş bu sorun yüzünden aboo.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ev telefonu açık şu an öyle giriyorumuahsudhas. ne bok yicem bilmiyorum valla. ya hattı evin hattına ben bağladım şimdi kontrol ettim düzgün gibi yani. o bağlantıyla oynayınca bir düzelme de olmuyor zaten. sadece telefon açınca düzeliyor şu an
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senko said: yeni splitterla dene sigil cok hakli kablolardaki akim yetmiyor gibi gozukuyor eski genisband muhendisi konustu. splitter olmadan da gidik ki?
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sıkıntı ana hatta yani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bende de aynı sorun var, internet altyapımız beyinsizlerin elinde çünkü
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 telefonu kapattım şimdi bakalım kaç dakka gitçek
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi aynısı bana oluyodu, net gidiyodu cepten evi arıyodum net geliyodu sadece bende oluyor sanıyodum hepte günün belli saatlerinde gidiyodu, düzeldi kendi kendine sonra bi kaç kere arıza raporu gönderdim düzeltemediler, kendiliğinden düzeldi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 desteklediğinden yüksek mi bağlanmaya çalışıyor
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sanmam şu an 6 fln bağlı. ben bi ara 12 ile bağlanıyordum.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jaegerjaquez said: abi aynısı bana oluyodu, net gidiyodu cepten evi arıyodum net geliyodu sadece bende oluyor sanıyodum hepte günün belli saatlerinde gidiyodu, düzeldi kendi kendine sonra bi kaç kere arıza raporu gönderdim düzeltemediler, kendiliğinden düzeldi ulan haha googleladım kimse çıkmadı ama herkeste aynı sorun varmış
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 izmire çok yağmur yağdı bu ara ondan mı acaba
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Yakın zamanda bina hattında herhangi bi düzenleme yaptılar mı peki? Sorsana kapıcıya fln. Arada gelip panoları falan kurcalıyorlar çünkü, belki bağlantıda bi problem olmuştur.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 reyou said: modem degistirin bizdede buna benzer bi sorun vardi dsfsdf aynısı benım de başıma geldi. farklı modem denemekte yarar var
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 lol http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34753506.jpg
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Benim sorunum daha acayip. Çözene dürüm. Her gece saat 00:52'de bağlantı kopuyor ve 2-3 dakika içinde geri geliyor. Ama her gece bu şekilde hiç sektirmiyor. Saatler geri alınmadan öncede 01:52'de kesiliyordu.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Abi sacma gelecek belki ama hattinin bagli oldugu port problemli olabiliyor. Ttnet i port degistirmeye ikna etsene bi.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Jaegerjaquez said: lol http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34753506.jpg lol
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bu arada ben de dun internet gidince yardim hattini aradim duzeldi internet, sonra yine gitti. Sizin yontemi ben de deneyeyim. Bir yeri aramak mi gerekiyor yoksa telefonda hat alip acik tutsak yetiyor mu :) Bu arada benim kablolarda sorun yoktur sanirim. Gecen hafta santral arizasi oldu sonra basladi bu olay
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bu arada, bakir kablolar oksitlenmistr dediniz ya, yardim hatti da dedi aynisini. Evdeki hat mi apt hatti mi nereye baktirmam lazim onu bilen varsa soylesin bi :)
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: Bu arada, bakir kablolar oksitlenmistr dediniz ya, yardim hatti da dedi aynisini. Evdeki hat mi apt hatti mi nereye baktirmam lazim onu bilen varsa soylesin bi :) Olm önce arıza kaydı bildir ttnetten adam gelsin. O adamın elinde gelen band verisini ölçen bir cihaz var. Gidin apartmanın telefon kutusunda kendi hattını ölçtür sonra dairendeki hattı ölçtür. Arada fark varsa apartmanın tesisatından kaynaklanan problem var. Arada fark yoksa modemini değiştir.
Öne çıkan mesajlar