Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sen bunları buraya yazacak kadar kasıldıysan o iş zaten olmaz sen başkalarına yönel
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ne giyeceğine karar verdi mi annen?
Arma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sinemaya gidin, hiç konuşmazsınız. çıkıncada yaa hiç konuşamadık de. hemen msn kap!!!
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arabada 5, evde 15, karar senin ;) diye mesaj gonder.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Vingthor said: arabasından evinle al buna çok güldüm
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Kızın maddi durumu nasıl ? Eğer cok iyi degilse ve evde plazma varsa,eve çağır. Heracles diye bir arkadaşımız vardı onda cok işe yaramıştı.
bck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dasaa nerde lan sosyolojik bir dokunuş göremedim..
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi ben internetten baya birisi ile görüşüp bulustum suanda cogu iyi arkadaşımdır bi kaç tavsiye vermek gerekirse, konusurken rahat ol nasılsan o şekilde davran internette konusurkenkinden farklı muhabbetlere girme skypeda fln konusurken konusmaktan uzun süre sohbet ettiginiz konular üzerine konusmaya çalış farklı ilgi alanlarına yönelme ilk başlarda. tıkanırsanız fln muhabbette, bunu söle ama esprili olarak lan takıldık skypetan fln mı girsek hatta varsa 2 tane tablet pc al götür skype girin oradan konusma esprisini yapın en azındanbu size 1 saat fln sohbet açar hava atmaya pek çalışma ama ilk izlenim önemlidir, çok abartma çokda ezdirme kendini
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bütün klişelerin toplandığı topik ilan ediyorum burayı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Somon said: abi ben internetten baya birisi ile görüşüp bulustum suanda cogu iyi arkadaşımdır bi kaç tavsiye vermek gerekirse, konusurken rahat ol nasılsan o şekilde davran internette konusurkenkinden farklı muhabbetlere girme skypeda fln konusurken konusmaktan uzun süre sohbet ettiginiz konular üzerine konusmaya çalış farklı ilgi alanlarına yönelme ilk başlarda. tıkanırsanız fln muhabbette, bunu söle ama esprili olarak lan takıldık skypetan fln mı girsek hatta varsa 2 tane tablet pc al götür skype girin oradan konusma esprisini yapın en azındanbu size 1 saat fln sohbet açar hava atmaya pek çalışma ama ilk izlenim önemlidir, çok abartma çokda ezdirme kendini abi, skypten konuşalım espirisini yapmak için yanında 2 tablet götüren adam bu dünyada seks yapamasın yaa. cidden.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ipad with fleshlight aehaedwad
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fistan said: cikar masaya vur direk Fistan said: Fuck senin cinsel hayatını merak etmeye başladım cidden
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 niye seks yapamısn maksat sohbet olsun biliyorum çünkü bir yerde kalıcaklar mal olucaklar, istersen 30 gün durmadan sohbet et internetten karşı karşıya geldiklerinde tıkanacakları bir yer olacak orada işte espri olsun diye o olayı önerdim, yapılabilir bence zaten ben demiyorum ki oturup oradan konusun eh peki madem diyip çıkarıp masaya koyacak tabletleri sdkf en kötü oyun oynarlar
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Kızın durumu iyi yav..Kendi arabası var. Pariste 1,5 yıl yaşamış. Birde telefonda cok espirili konusuyoruz,muhabbet cok guzel oluyor ama ilk bulusmada kilit olmam büyük olasılık.O yuzden cok cool olmam lazım.Espiri saysını baya düşürmem gerekiyor sanırım edit:bende Floransa'da yaşadım 2 yıl.dipnot :P
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Kız patatesmiş ya 1.5 yıl paris'te yaşa gel tr'de blind date asdf
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 buluşma için kendi olmaktan çıkanları anlamıyorum
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Vingthor said: arabasından evinle al
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Poaco said: böbreklerin backupını al mutlaka. o haddeye gelirsek ilk buluşmada,fena yani
Zebq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ek ilk buluşmada 2. buluşmada bi daha ek hala görüşmek istiyosa evine çağır
Öne çıkan mesajlar