Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 şöyle bişey lazım bana öyle lcd ekranı olmasına gerek yok bilmem kaç bin tane özelliği olmasına gerek yok yüksek ve kaliteli ses versin yeterli http://www.philips.com.tr/c/ses-sistemleri/ipod-iphone-ipad-icin-ds9_10/prd/ var mı önerebileceğiniz bundan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 mediamarktta çok güzel cihazlar vardı antalyadaysan halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://www.hepsisony.com/?urun-5200-Sony-RDP-X200-Bluetooth%AE-ozellikli-kablosuz-hoparlor-yuvasi--Made-for-iPod---iPhone---iPad.html ben bunu almıştım birkaç ay evvel gayet güzel apple serisi kullanıyorsan. iphone 5 ve sonrası dock olmaz herhalde. bluetooth gayet iyi. bilgisayar, şu an kullandığım note 2 ile cillop gibi çalışıyor. sesi gayet iyi. kumanda yeterli ve ufak. farklı versiyonları da var bakarsın siteden. sony iyidir yani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 o sony'nin bi üst modeli var onu gözüme kestirdim onun da bi üst modeli var ama o paraya değer mi bilmiyorum pioneer vardi 500 lira civarı mediamarkt'ta cok fazla bas veriyordu bi turlu ayar cekemedim sesine bu modeller boyle heralde dedim gectim ama phlips güzel ses veriyor cidden, o ahşap arkası olan.sony yi de dinlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 iphone 5 le resmen "airplay e geçiyosunuz, yoksa iphone kullanmayın" dediler ya. şarj girişini değiştirmekle kalmadılar, analog ses çıkışını da iptal edip tamamen dijitale döndürdüler. içinde DAC olan dock henüz üretilmedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Artık Docklarda hem şarj girişi hem de kulaklık girişi olacak tıkırt diye oturtucan hallolacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mani said: http://www.hepsisony.com/?urun-5200-Sony-RDP-X200-Bluetooth%AE-ozellikli-kablosuz-hoparlor-yuvasi--Made-for-iPod---iPhone---iPad.html ben bunu almıştım birkaç ay evvel gayet güzel apple serisi kullanıyorsan. iphone 5 ve sonrası dock olmaz herhalde. bluetooth gayet iyi. bilgisayar, şu an kullandığım note 2 ile cillop gibi çalışıyor. sesi gayet iyi. kumanda yeterli ve ufak. farklı versiyonları da var bakarsın siteden. sony iyidir yani tavsiye ederim. Note 2'yi nasıl oturtuyorsun buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Made for iPod / iPhone / iPad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 işte Note 2 dock edemiyorum. Ama Bluetooth gayet yetiyor. Note2 için Samsung'un smart dockunu bulursam birbirlerine AudioIn ile bağlarım gayet güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 350 liraya bi airplay dock u var samsung un iphone ve android (teorik olarak butun smartphonelar) için kablosuz çalma özelliği var. 560 mıydı modelin ismi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar