Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okuldan ve okumaktan bıktım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu okul denılen sey daha ne kadar surecek
oku oku nereye kadar
20 senedır okuyorum hala bıtmedı
artık bıkmaya basladım ne olun bır akıl verın
yada bıraz para yardımında bulununda yurt dısına cıkıp her hangı bır adaya atayıom kendımı[signature][hline]
Mesaj tarihi:
korkma bende senin gibi derdim ünv 2 ye geldim ... çok çabuk geçiyor işe fln başlayınca çooook ararsın o zamanları...
unutmadan kitap okumak çok iyidir onuda belirteyim tabi saçma sapan olanları değil..
Mesaj tarihi:
İş kısmı başlasın ben bu okul sux diyenleri o zaman görcem :=P
ah bugün havada çok bulut var soğukda evde 2 saat daha yatıyım ilk derse girmem ona girmem buna girmemler.

Haftanın 5 günü sabahın köründe kalk git böhhhh
öle sıkıldım yada bugün hava çok süper okulu ekiyim derse girmiyim aman eve gidiyim uyuyayım :=P

Yada derste salar yatarım ,

Bu seneye kadar bende okul sux diyordum. Ama okulun yanında çalışmaya başlayınca canım okulum sen bir tanesin demeye başladım :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
bu saatten sonra kaportacı da olunmaz.Okumaya dewamm ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
okumayıp da ne yapacaksın ki okulu bitirince özleyeceksin diyolarda arkadaşlar 20 senesi okulda geçmiş biri için söylenmez sanırım bu :) o saatten sonra neyini özlicek :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
okul rocks...

sadece orta ogretim 9 sene bile surse (dusun yani okudugun sure icinde orta ogretim kavrami bile degisiyor ulkede, sen yine de okumaya devam ediosun oyle uzun bir sure) yine de rocks

hayatimin 30 yilini okullarda surunerek gecirmeyi planliorum mutluyum :P sonra volfied is bulucak zaten bana bethesda'da di mi volfi? :-P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
forgiver122, 18 Kasım 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
kimse sevmiyo

Ben seviyorum... Hem de çok seviyorum... Hatta okul bitecek diye baya üzülüyorum bile yani... Var mı abi lise gibisi okumak gibisi? Ne isteniyor ki senden? Süper zevkli bir şey bence okumak... Umarım hayatım boyu bu ortamda kalabilirim bir şekilde (peter pan :P)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
sınavlar hariç seviyorum ben okulu. güzel eğlenceli gayet. hatta sınavların da sadece bikaç tanesini sevmiyorum. ya da hadi onları da seveyim. sevdim gitti.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
5 sene ilkokul hedesi çektim
8 senedir st.benoit dayım hala lise bitmedi bu sene bitiricem allahın izniyle ama bu sene okuldan çok soğudum zaen sevmezdım böle sabah kalkınca yine mi yaa diorum her sabah içeri girmek istemıyorum kapıdan çok bayıyo çok[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
vallah anaokullunu bıle 2 sene okuyan bırıyım ben
hazırlıklar var ne hazırlıgıysa
bana hazırlıkta soyleselerdı boyle olucagını ılk gunden bırakırdım ben okulu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende okuldan nefret ediyorum.
2 yıl anaokuluna gittim 11 yıl ortaöğretim şimdi 5. senem üniversitede kaç etti? 18 senedir okula git gel git gel başka bişey yok valla bende bıktım. patlamak üzereyim.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
bend e bıktım efendim.. öğlen yemeğinde uzun kuytruklar oluşmasından bıktım..

ha bir de 5 de mi ne kapatıyorlar yemekhaneyi kapatmasınlar efendim.. ben dersden belki geç çıkıyorum.. açkaldsam daha mı iyi..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
bende nefret ediyordum sonra kafayı yedim okulda biriki defa sonra

dilekçeee
"şu şu öğrencinin kağdının 1 yıl (yazıyla bir yıl) dondurulmasını rica ediyorum"

1 yıl yok:D ooh yay yay[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
2 anaokulu zımbırtısı - o zamn bile nefret etmiştim - 12 sene ilkokul zartokul zotokul etti 14 artı bir sene üniversite hayatı 15 kaldı 3

İlk üniversiteye geldiğimde aşacam coşacam diyordum ortalama yapacam artık sadece sınıf geçmek için çalışıyorum ortalamanın da canı cehenleme[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
  • Yeni Oluştur...