hyde Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya bu okul denılen sey daha ne kadar surecek oku oku nereye kadar 20 senedır okuyorum hala bıtmedı artık bıkmaya basladım ne olun bır akıl verın yada bıraz para yardımında bulununda yurt dısına cıkıp her hangı bır adaya atayıom kendımı[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 11 senedir okul hedesiyle uğraşan, ve muhtemelen daha temiz bir 5 senesi daha olan biri olarak sabır diyorum:D[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 biraz sabır ondan sonra görürsün... Neyi görürüm blizz? Ak kıyıları (Bkz: gandalf return of the king)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 korkma bende senin gibi derdim ünv 2 ye geldim ... çok çabuk geçiyor işe fln başlayınca çooook ararsın o zamanları... unutmadan kitap okumak çok iyidir onuda belirteyim tabi saçma sapan olanları değil..
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 20 senede daha yeni mi başladın bıkmaya?[signature][hline]Vs. Vs.
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kimse sevmiyo sadece katlanmaya çalışıyo merak etme yalnız değilsin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 okuyorsunda ne oluyor kardeşimm :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İş kısmı başlasın ben bu okul sux diyenleri o zaman görcem :=P ah bugün havada çok bulut var soğukda evde 2 saat daha yatıyım ilk derse girmem ona girmem buna girmemler. Haftanın 5 günü sabahın köründe kalk git böhhhh öle sıkıldım yada bugün hava çok süper okulu ekiyim derse girmiyim aman eve gidiyim uyuyayım :=P Yada derste salar yatarım , Bu seneye kadar bende okul sux diyordum. Ama okulun yanında çalışmaya başlayınca canım okulum sen bir tanesin demeye başladım :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu saatten sonra kaportacı da olunmaz.Okumaya dewamm ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 11 senede bitirmis biri olarak patla diyorum insallah bi 4 senem var daha ama o da seneye basliyo kayit dondurmayi yaratan zihniyetin beyin kivrimlarini opmek istiyorum[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 okumayıp da ne yapacaksın ki okulu bitirince özleyeceksin diyolarda arkadaşlar 20 senesi okulda geçmiş biri için söylenmez sanırım bu :) o saatten sonra neyini özlicek :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 okul rocks... sadece orta ogretim 9 sene bile surse (dusun yani okudugun sure icinde orta ogretim kavrami bile degisiyor ulkede, sen yine de okumaya devam ediosun oyle uzun bir sure) yine de rocks hayatimin 30 yilini okullarda surunerek gecirmeyi planliorum mutluyum :P sonra volfied is bulucak zaten bana bethesda'da di mi volfi? :-P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: forgiver122, 18 Kasım 2004 14:41 tarihinde demiş ki: kimse sevmiyo Ben seviyorum... Hem de çok seviyorum... Hatta okul bitecek diye baya üzülüyorum bile yani... Var mı abi lise gibisi okumak gibisi? Ne isteniyor ki senden? Süper zevkli bir şey bence okumak... Umarım hayatım boyu bu ortamda kalabilirim bir şekilde (peter pan :P)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olur öyle arada[signature][hline]shinsetsu desu..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sınavlar hariç seviyorum ben okulu. güzel eğlenceli gayet. hatta sınavların da sadece bikaç tanesini sevmiyorum. ya da hadi onları da seveyim. sevdim gitti.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
ayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 calculus olmasın ben 30 sene bile okurum
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 5 sene ilkokul hedesi çektim 8 senedir st.benoit dayım hala lise bitmedi bu sene bitiricem allahın izniyle ama bu sene okuldan çok soğudum zaen sevmezdım böle sabah kalkınca yine mi yaa diorum her sabah içeri girmek istemıyorum kapıdan çok bayıyo çok[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 valla okula SADECE arklarım ve kız arkadaşım için gidiyom[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Oha 20 sene mi?! ne okuyosun ya sen?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
hyde Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 vallah anaokullunu bıle 2 sene okuyan bırıyım ben hazırlıklar var ne hazırlıgıysa bana hazırlıkta soyleselerdı boyle olucagını ılk gunden bırakırdım ben okulu[signature][hline]
duende Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 (bkz: imza)[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende okuldan nefret ediyorum. 2 yıl anaokuluna gittim 11 yıl ortaöğretim şimdi 5. senem üniversitede kaç etti? 18 senedir okula git gel git gel başka bişey yok valla bende bıktım. patlamak üzereyim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bend e bıktım efendim.. öğlen yemeğinde uzun kuytruklar oluşmasından bıktım.. ha bir de 5 de mi ne kapatıyorlar yemekhaneyi kapatmasınlar efendim.. ben dersden belki geç çıkıyorum.. açkaldsam daha mı iyi..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende nefret ediyordum sonra kafayı yedim okulda biriki defa sonra dilekçeee "şu şu öğrencinin kağdının 1 yıl (yazıyla bir yıl) dondurulmasını rica ediyorum" 1 yıl yok:D ooh yay yay[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 2 anaokulu zımbırtısı - o zamn bile nefret etmiştim - 12 sene ilkokul zartokul zotokul etti 14 artı bir sene üniversite hayatı 15 kaldı 3 İlk üniversiteye geldiğimde aşacam coşacam diyordum ortalama yapacam artık sadece sınıf geçmek için çalışıyorum ortalamanın da canı cehenleme[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Öne çıkan mesajlar