Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Gene ne saçmalıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yahu iyi de, sefil olmadan yaşamak diyorum ben asgari ücretle 5 çocuk okutan adamda var. ama miserable adam yani. yaşamıyo yok.Hava alıo ekmek tüketio. o mantıkla diyorum işte, hastanelere de gerek yok? hastane sigortası neden var ki? hastane olmadan da ( ölümcül hastalıklar harici ) yaşayabilirsin, sefil bi şekilde. Aynı kafa. Bak kaldır bankaları, iptal et. Hayat ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hayır. demin ölürüm yaşayamam dedin ona tüm lafım. sefil yaşarsın belki ama yaşarsın. bu yüzden banka gerekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi üzülüyorum kavga etmeyin. pişman olacağım sonra topici ben açtığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bankadan kredi alınca daha sefil olan var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Suark said: Bak kaldır bankaları, iptal et. Hayat ne güzel olacak. sana öyle gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cempostaci said: abi üzülüyorum kavga etmeyin. pişman olacağım sonra topici ben açtığım için. seninle sonra hesaplaşacağız..... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 öle gelmio abi öyle, kredi çekmeden ödeyebileceğin fiyatlara inecek alacağın şeyler. yoksa adamlar satamaz. mis. enflasyonda olmaz. oh ne süper. bankalar oldugu ıcın enflasyon var zaten temelde, en kebab 3. iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hahahaha mantığın süper de senin bölüm neydi? ekonomi olmadığı kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kafan çokzelmiş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bölüme gerek yok, biraz düşünsek yeter ki. Banka kadar salak bişi yok abi. Şu anda bankasız olmayı hayal edemediğin için gerekli gelio, ama olmasa hiç ihtyaicın olmayacak. Mesela, 10 maaş biriktirip bi evde oturabileceksin. Negzel. Yoksa satamaz adam zaten. De bakayım bana enflasyon ne demek ve neden var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arz/talep yetebilirlik başlıca sebepleri 10000 yıl biriktirsen maaşını çok etkilemez hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Abi biraz google, birkaç ekonomi kitabı yazıyorum sana. Hani saçmaladın, inat etme bari. Giderek batmaktasın bilmediğin sularda. Kusura bakma sana oturup economy 101 yapamam şurada. O kadar vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ne kadar vaktin var meşgulsun sanırım :s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bence bunlar hep sex. Kadınlar olmasa para olmaz bankayada gerek kalmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Deathblade said: Gene ne saçmalıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 enflasyonda kadına artan rağbet kadına ilgi arttıkça paranın değeri azalıyor işte. Bakın refah düzeyi yüksek ülkelere herkezin sevgilisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya öööö o okuduğunuz economy 101 lerin içinde bankalar var beyler, işte bak düşünemiosunuz öyle bi sistemi. Kafaya yerleştirmişler, a bu demişler ekonomi, başka bişi olamaz kabul edip takılıosunuz köle misali. Arz Talep dedi işte arkadaş. Banka olmayınca, talep olamayacak ki? Alamayacaksın abi evi. Alamayacaksın, e haliyle adam satamayacak 400x liraya. Sonuç? ev ucuzlayacak. Bak kendin söyledin, ah kullanabilseniz şu kafayı, birleştirebilseniz okuduklarınızla. Neyse, bu tartışma ad homineme gider, düz bilgi okuyayım hiç bişey sorgulamayayım kafası beni bozar. Ha bu arada mühendisim, doğamda var herşeyi sorgulamak ve varlığından şüphe duymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 baya bi analitik düşünebiliyosun sen ya mühendis böyle bişey demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 şu yeni dünya zenginlikleri ve black death olmasa iyiydik de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: ne kadar vaktin var meşgulsun sanırım :s.s sanane fin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi ekonomi doğduğunda bankalar yoktu yannız orayı atladın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://haber.gazetevatan.com/bddk-baskani-kizdiracak/514253/2/Ekonomi BDDK'nın yeni patronundan vatandaşın kredi kartı şikayetlerine yanıt: Kullanmayın o zaman! "Kimse bankaları zedelememeli. Sektöre güven çok önemlidir. kimse bu sektöre güveni zedelememeli. Tüketicinin bilinçlendirilmesi gerek. Her hizmetin bir bedeli olacaktır. Kimse kimseye zorla kredi kartı kullanının demiyor. Kredi kartı bir çok olanak sağlıyor. Benim kullandığım kredi kartı bana 26 gün faizsiz ödeme kolaylığı sağlıyor. Başkasına bonus veriyor. Yanında başka olanaklar tanıyor. Yani biz kimsenin kandırılmasının aldatılmasının yanında olmayız ama her hizmetin de bir maliyeti ve dolayısıyla bedeli var. Tüketici bunu bilmeli. Bankacılık kolay bir iş değil. Ekmeği gidip bedava alamazsınız. Ne kadar paranız varsa o kadar ekmek alırsınız. Bakın Bodrum'da yediğiniz lahmacuna 50 lira veriyorsunuz. Halbuki 2 liraya da lahmacun var. Neden ona veriyorsunuz. Demek ki nereden yediğinize bağlı..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 1 senelik karikatür ihtiyacını karşılar lan şu açıklama ahaha. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Demek ki nereden yediğinize bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar