Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımda böyle tokat gibi cevap veren insan görmedim

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

Şuan Sam arkadaşımızın bunları izlemesini ve onun gibi bazı arkadaşların bilgisiz kalmasını istemediğim için bunu yazıyorum. Adam öyle bir cevap veriyor halkımız tarafından uydurulan,yanlış bilinen konuyu aydınlatıyor ki helal olsun tüylerim diken diken oldu helal olsun...

Tarihçi dediğin böyle olur,tekrar helal olsun diyorum , görsem elini öperim bu adamın halkımızı aydınlattığı için

İzlemede yorum yapmayın , Osmanlıdan Bayezıd han ve bir çok Padişahtan bahsediliyor ve boş oturulacağına izlenmesi gerektiğini düşünüyorum , 2 kitap bitirdim Timur hakkında , hala cahil insanların uydurduğu safsatalara inanlar var , sivas katliamı , izmirin fetihi anlatılıyor dalga geçilmiyecek bir konu , Tarihini bilmeyen milletlerin kaderini başkaları belirler

Sosyal ağlarda paylaş

Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

ExtraJudical said:

Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler.

timura mı tapıyon lan
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

ExtraJudical said:

timura mı tapıyon lan

yalnız bu baya doğru ha, mezarı acıyolar, bu merarı acanın basına bu mezardakinden büyük bir bela acıla diye inscription var mezarda, ertesi gün operation barbarossa baslıyo. gömdükleri gün almanları stalingradda durduruyolar ve savasın akısı tersine dönüyo...
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

ExtraJudical said:

timura mı tapıyon lan

Ev içine türbe yaptırdım mum dikiyorum asdfgf , Tarih seviyorum olay bu ,hakkında bir çok kitap okudum ve bazılarının çıkıp "timurda kimmiş yhaa" diyip iftira atanlara sinirleniyorum ,Adam 4. Parçada sinirinde elini masa vuruyor öyle iftirlara dayanamayıp
Sosyal ağlarda paylaş

ExtraJudical said:

iyi ki arkasindan konusanlara bela okumamis
Sosyal ağlarda paylaş

tl;dw
ExtraJudical said:

Akito said:

ExtraJudical said:

timura mı tapıyon lan

Ev içine türbe yaptırdım mum dikiyorum asdfgf , Tarih seviyorum olay bu ,hakkında bir çok kitap okudum ve bazılarının çıkıp "timurda kimmiş yhaa" diyip iftira atanlara sinirleniyorum ,Adam 4. Parçada sinirinde elini çıkartıp masa vuruyor öyle iftirlara dayanamayıp

fix'd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...