ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Şuan Sam arkadaşımızın bunları izlemesini ve onun gibi bazı arkadaşların bilgisiz kalmasını istemediğim için bunu yazıyorum. Adam öyle bir cevap veriyor halkımız tarafından uydurulan,yanlış bilinen konuyu aydınlatıyor ki helal olsun tüylerim diken diken oldu helal olsun... Tarihçi dediğin böyle olur,tekrar helal olsun diyorum , görsem elini öperim bu adamın halkımızı aydınlattığı için İzlemede yorum yapmayın , Osmanlıdan Bayezıd han ve bir çok Padişahtan bahsediliyor ve boş oturulacağına izlenmesi gerektiğini düşünüyorum , 2 kitap bitirdim Timur hakkında , hala cahil insanların uydurduğu safsatalara inanlar var , sivas katliamı , izmirin fetihi anlatılıyor dalga geçilmiyecek bir konu , Tarihini bilmeyen milletlerin kaderini başkaları belirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 timur han ne lan ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrunut7Nwx1qjc1hzo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 timur han'in bilinmeyeni olsa nolcak abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Osmanlıdan bahsediliyor izlemeden yorum yapmayın lütfen , Yüzlerce twit atıyorlar adama her birine cevap veriyor al sana tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok ben almim saol :s:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyi de adam kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.ahmetsimsirgil.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 üstad yine koymuş geçirmiş yıllar önce savaş ay'ın programına da çıkmıştı yine böyle güzel bi performansı vardı izleyenler hatırlayacaktır, o zamandan beri takip ederim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Yavuz tek postluguna içine cemal süreyya mı kaçtı? Adaba gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://i.imgur.com/6rLgxd0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zdjnfhadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Saeros said: http://i.imgur.com/6rLgxd0.jpg http://i.imgur.com/Md0xQb3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ExtraJudical said: Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. timura mı tapıyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 timur'u ben de severim. okumuştum hayatı ve imparatorluğu hakkında bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 çok baba adam, osmanlı devletinden bile güçlüydü zamanında. zekiydi... ama üşengeç değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Akito said: ExtraJudical said: Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. timura mı tapıyon lan yalnız bu baya doğru ha, mezarı acıyolar, bu merarı acanın basına bu mezardakinden büyük bir bela acıla diye inscription var mezarda, ertesi gün operation barbarossa baslıyo. gömdükleri gün almanları stalingradda durduruyolar ve savasın akısı tersine dönüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Akito said: ExtraJudical said: Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. timura mı tapıyon lan Ev içine türbe yaptırdım mum dikiyorum asdfgf , Tarih seviyorum olay bu ,hakkında bir çok kitap okudum ve bazılarının çıkıp "timurda kimmiş yhaa" diyip iftira atanlara sinirleniyorum ,Adam 4. Parçada sinirinde elini masa vuruyor öyle iftirlara dayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ExtraJudical said: Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. iyi ki arkasindan konusanlara bela okumamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Öteki başlıkta, Timur ile olan akrabalık bağımıza pek önem vermiyorum demiştim; dün gece evimi Naziler bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 artik el opmeye gidersin bayramlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 fistan da çok güzel tokat gibi cevap verir, bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tl;dw ExtraJudical said: Akito said: ExtraJudical said: Timurdan banane diyebilirsin ama Stalin mezarından çıkartıp incelemek için Rusyaya getirtmiş ve Timurun "mezarımı açan büyük zarar görür" demesine rağmen götürmüşler , 3 gün sonra Almanya Rusyaya girmiş 10 milyon insan ölmüş ve geri mezarına götürüp Ruslar özel tören yaparak defnetmişler. timura mı tapıyon lan Ev içine türbe yaptırdım mum dikiyorum asdfgf , Tarih seviyorum olay bu ,hakkında bir çok kitap okudum ve bazılarının çıkıp "timurda kimmiş yhaa" diyip iftira atanlara sinirleniyorum ,Adam 4. Parçada sinirinde elini çıkartıp masa vuruyor öyle iftirlara dayanamayıp fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar