Poaco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Tercihen ranger veya elementalist 80 olması yeterlidir. 50 TL ye kadar verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 içinde 30lvl mi ne ranger var doğru dürüst oynamadım verebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Poaco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GodBlessStoya said: gold sıkıntım yok sağol kendim gold satıyorum zaten. account lazım bana sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 level 80 warrior var simcity karşılığı veririm. kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Gold satıyorsa karakter de satıyordur.Ucuza kapatıp pahalıya satacaktır gold'la beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dusuncelihayvan said: gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? 1gold 0.3$ dan aliyor bazı siteler ben okuttum az önce :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dworgian said: GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de olmazmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 O zaman niye ucuza acc ariyor diye dusunmeye gerek yok sanirim. Ayrica sen hangi ara oynuosun tum bu oyunlari? Gw de charin var, su exile da 100 tane orb satiosun fln. Nedir abi oyun suren gunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi bot ile işini götüren adam bota bağlıcak account bulmak için günlerini harcamaz ki,botla zaten lv capler, bota bağlanmadan geçen her gün zarar mantığıyla bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ayrıca 100değil 250 exalted olcak o sdfgjhgyj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yuh ya. sattın mı peki. 16 usd die duyduydum en son orb başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Oyunun başında 18$ dı exaltedlar ama yari yariya düstü su anda perakende 9-10 dolardan satılıyor. Ben toptan 6-7 den veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 içinde 30lvl mi ne ranger var doğru dürüst oynamadım verebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GodBlessStoya said: gold sıkıntım yok sağol kendim gold satıyorum zaten. account lazım bana sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 level 80 warrior var simcity karşılığı veririm. kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Gold satıyorsa karakter de satıyordur.Ucuza kapatıp pahalıya satacaktır gold'la beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dusuncelihayvan said: gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? 1gold 0.3$ dan aliyor bazı siteler ben okuttum az önce :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dworgian said: GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de olmazmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 O zaman niye ucuza acc ariyor diye dusunmeye gerek yok sanirim. Ayrica sen hangi ara oynuosun tum bu oyunlari? Gw de charin var, su exile da 100 tane orb satiosun fln. Nedir abi oyun suren gunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi bot ile işini götüren adam bota bağlıcak account bulmak için günlerini harcamaz ki,botla zaten lv capler, bota bağlanmadan geçen her gün zarar mantığıyla bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ayrıca 100değil 250 exalted olcak o sdfgjhgyj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yuh ya. sattın mı peki. 16 usd die duyduydum en son orb başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Oyunun başında 18$ dı exaltedlar ama yari yariya düstü su anda perakende 9-10 dolardan satılıyor. Ben toptan 6-7 den veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 level 80 warrior var simcity karşılığı veririm. kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Gold satıyorsa karakter de satıyordur.Ucuza kapatıp pahalıya satacaktır gold'la beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dusuncelihayvan said: gold la pahalıya satılıyorsa kasayım biraz öyle satayım :p ne kadar ülen bu goldlar? 1gold 0.3$ dan aliyor bazı siteler ben okuttum az önce :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dworgian said: GodBlessStoya said: gold satıyorsan neden üç kuruş daha ucuz olcak diye account arıyorsun anlayamadım,hani bas parayı PWL attır d3 gibi, wow gibi bot var mı acep gw2 de olmazmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 O zaman niye ucuza acc ariyor diye dusunmeye gerek yok sanirim. Ayrica sen hangi ara oynuosun tum bu oyunlari? Gw de charin var, su exile da 100 tane orb satiosun fln. Nedir abi oyun suren gunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi bot ile işini götüren adam bota bağlıcak account bulmak için günlerini harcamaz ki,botla zaten lv capler, bota bağlanmadan geçen her gün zarar mantığıyla bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ayrıca 100değil 250 exalted olcak o sdfgjhgyj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yuh ya. sattın mı peki. 16 usd die duyduydum en son orb başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Oyunun başında 18$ dı exaltedlar ama yari yariya düstü su anda perakende 9-10 dolardan satılıyor. Ben toptan 6-7 den veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar