Mickey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 2007' den 2012’ e kadar playlistimde dönen şarkıları topladığım 6 kronolojik klasörü upload ettim (2.60GB ). Zamanla zevklerim değişti, ben değiştim, dünya değişti ve pek çokları silinip gitti, bunlar geriye kalanla Diğerleri gibi kaybolup gitmelerini engellemek için paylaşıyorum. Bu adam neler dinlemiş son 5 sene içinde merak eden varsa buyursun indirsin, doya doya dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 korsan oluyo sanirim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 teşekkürler hep merak ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 torrente atarsan indiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bu adam neler dinliyor diye meraktan değilde, göz ucuyla bakınca güzel şarkılar olduğu için bi indirsem mi demedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Korsan oluyo biraz evet, riski göze alıyorum. =) torrent'e atamam zaten 2.6 GB bişey indiriverin direkt linklerden. FB linki verdim çünkü orada klasörlerde ki şarkıların track listleri var, indirmeden göz atmak isteyenler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 merak eden olacagini sanmiyorum dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Fistan said: merak eden olacagini sanmiyorum dsfsdf uğraşmadım yeni bi mesaj yazmaya, fb eşe dosta yazdığım giriş metnini c/p ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 güzel paylaşım. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tarzı ne bunların? bilmediğim baya isim/grup var. ona göre indiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sen riske atıyosunda biz atmıyoruz. korsan yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 anamız bacımız forum kullanıyo kardeş utanmıyo musun korsan koymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/censorship.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 korsan/paylasim yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar