di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Selam, Haziran ayi icinde bi 15 gun icin kiralik arac fiyatlarina baktim da, en dandik araclar icin bile 100 liraya yakin para istiyorlar gunluk. Su zamandan falan odeyerek Haziran ayi icin gunluk 100-120 liraya dizel + otomatik, biraz da konforlu bir arac alma sansim yok mudur acep ? Bu arada rahat bi 2,5K yol beni bekler. Gunluk limit falan var midir acep km konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kimisinde total limit var üstüne ekstra istiyorlar. şartlarında yazıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 gelince mahalle aralarındaki rent a carcılara bak onlar ucuz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 esnaf rentekarcısına gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 di said: Selam, Haziran ayi icinde bi 15 gun icin kiralik arac fiyatlarina baktim da, en dandik araclar icin bile 100 liraya yakin para istiyorlar gunluk. Su zamandan falan odeyerek Haziran ayi icin gunluk 100-120 liraya dizel + otomatik, biraz da konforlu bir arac alma sansim yok mudur acep ? Bu arada rahat bi 2,5K yol beni bekler. Gunluk limit falan var midir acep km konusunda ? 15 gün kiralayacaksan 2.5K hiç birşey değildir bence. Limit olsa diyelimki günlük 500KM olsa 15 günde 7.5K yapar. Benim F430'u dizi istemişti 1 bölümlük. Lastikleri değiştircektim 2.500 euroya veririm demiştim almışlardı öyle düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://www.sahibinden.com/kiralik-araclar-otomobil?a55426=643506&price_max=80&sorting=price_asc Burdan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Benim verecegim gunluk 200 liradir abi maksimum senin F430'a ki hic spor araba merakim yok hani. =) Totalde 1500-1800 liraya falan cikarsam uygun olur diye dusunuyorum zira yakiti da ekleyince kesin 2500 falan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Günlük 200 lira diyorsan çok rahat rahat bulursun düzgün bir dizel, benim verdiğim linkte üst limit 80 onu değiştirip arat, telefonları var hepsinin zaten biraz da pazarlık falan yapar, anlaşırsın iyi fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 1.500 falan ayarlardım fluence bir abi var arabaları yatıyor boş boş ama herifle kavgalıyım diyeceğim o ki ararsan bulursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sequo said: di said: Selam, Haziran ayi icinde bi 15 gun icin kiralik arac fiyatlarina baktim da, en dandik araclar icin bile 100 liraya yakin para istiyorlar gunluk. Su zamandan falan odeyerek Haziran ayi icin gunluk 100-120 liraya dizel + otomatik, biraz da konforlu bir arac alma sansim yok mudur acep ? Bu arada rahat bi 2,5K yol beni bekler. Gunluk limit falan var midir acep km konusunda ? 15 gün kiralayacaksan 2.5K hiç birşey değildir bence. Limit olsa diyelimki günlük 500KM olsa 15 günde 7.5K yapar. Benim F430'u dizi istemişti 1 bölümlük. Lastikleri değiştircektim 2.500 euroya veririm demiştim almışlardı öyle düşün :) Hangi dizi intikam mı sdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sequo said: di said: Selam, Haziran ayi icinde bi 15 gun icin kiralik arac fiyatlarina baktim da, en dandik araclar icin bile 100 liraya yakin para istiyorlar gunluk. Su zamandan falan odeyerek Haziran ayi icin gunluk 100-120 liraya dizel + otomatik, biraz da konforlu bir arac alma sansim yok mudur acep ? Bu arada rahat bi 2,5K yol beni bekler. Gunluk limit falan var midir acep km konusunda ? 15 gün kiralayacaksan 2.5K hiç birşey değildir bence. Limit olsa diyelimki günlük 500KM olsa 15 günde 7.5K yapar. Benim F430'u dizi istemişti 1 bölümlük. Lastikleri değiştircektim 2.500 euroya veririm demiştim almışlardı öyle düşün :) http://forum.paticik.com/read.php?11,5896729,6675151#msg-6675151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Catze said: Günlük 200 lira diyorsan çok rahat rahat bulursun düzgün bir dizel, benim verdiğim linkte üst limit 80 onu değiştirip arat, telefonları var hepsinin zaten biraz da pazarlık falan yapar, anlaşırsın iyi fiyatlara. Gunluk 200 lira Ferrari hatirina verecegim para abi, yoksa Mercedes veriyorlar gayet 150-180 liraya falan. =) Yalniz bu sahibinden'deki fiyatlar hic inandirici gelmedi sixt, hertz gibi yerlerle kiyaslayinca. Hakkatten A3 veriyorlar mi 50-80 liraya ? Bir de arac bozulursa ulkenin bir ucunda yolda kalirsam ne yapiyor acep bu otocular ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Rerore said: Sequo said: di said: Selam, Haziran ayi icinde bi 15 gun icin kiralik arac fiyatlarina baktim da, en dandik araclar icin bile 100 liraya yakin para istiyorlar gunluk. Su zamandan falan odeyerek Haziran ayi icin gunluk 100-120 liraya dizel + otomatik, biraz da konforlu bir arac alma sansim yok mudur acep ? Bu arada rahat bi 2,5K yol beni bekler. Gunluk limit falan var midir acep km konusunda ? 15 gün kiralayacaksan 2.5K hiç birşey değildir bence. Limit olsa diyelimki günlük 500KM olsa 15 günde 7.5K yapar. Benim F430'u dizi istemişti 1 bölümlük. Lastikleri değiştircektim 2.500 euroya veririm demiştim almışlardı öyle düşün :) http://forum.paticik.com/read.php?11,5896729,6675151#msg-6675151 Oha yeni görüyorum lan o konuyu ama yazmıştım ben dicemde irc de muhabbetini döndürdüydük dizi yayınlanmadan önce benim ferroya beren oturcak olm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben mesajı ÖM atmışım di :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Catze said: Ben mesajı ÖM atmışım di :P Bana dediysen hacı o kadar çok öm geliyor ki alıntılardan hepsini bakmadan siliyorum ya alıntıdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yok sana demedim, "di" ye dedim, alıntılamış, ÖM'den yazmışım cevabı farketmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ahah. Sequo ferrarin var ama forum kullanamiyosun naber ? =P Catze, dogru diyosun arayayim aramasina da burdan birilerinin feedback'i daha degerli bana gore zira telefonda yapmacak olsalar bile alacagim hallederiz tavri gayet yaniltici olabilir. Saf adamim ben, hemen kandiriveriyorlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 www.sixt.com lukscene araclarda gunluk limit 100km oluyor, bmw merclerde, ama fordlarda sınırsız genelde. ben hep en iyi arac / fiyat kombosunu sixtte buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sequo said: Benim F430'u dizi istemişti 1 bölümlük. Lastikleri değiştircektim 2.500 euroya veririm demiştim almışlardı öyle düşün :) chat ortamında ferarinin ön koltuğuna beren saat oturdu dendiğinde o koltuğa sürtünürüm, o koltuğa nikahı basarım nidları yükselmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Günlüğü 50 liraya filan bulursun sanırım. 2 ay önce kasko vermişti.Sordum arkdaşa günlüğü ne kadar kirası diye 40 - 60 arası demişti bu model. Reno clio idi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şehir olarak nerede kiralayacaksın, genelde random mahalle arasından 70 civarı kiralanan arabalar elde kalıyor. biz parkettiğimizde 10 dakika çalıştıramamıştık mesela birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bi kerelik degil de sik sik kullanicaksan tanidik bulmaya calis, biz aylik 700tl veriyoduk otomatik vites lpgli mitsubishi carismaya. sonra o bile fazla geldi boyuna kiralayinca. gidip 2.el bi araba almak daha mantikli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Araç kiralayacaksan kurumsal çalışan firmalardan kirala. Sokak arası adını duymadığın, referansı olmayan yerlere hiç girme. Adamlar direkt senet imzalatıyor. Sonra başın ağrımasın. Fiyat/Performansı ben her daim sixt'de buldum. Centraltr'ye de göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sixt kullandim daha once, gayet de memnun kaldim ama siteleri dogru duzgun calismiyor, A3'umuz var diyorlar mesela, kirala diyorum, yer sec diyor seciyorum, burda yok haci o araba diyorlar, fiyati dahi goremiyorum. En guzeli Pazartesi arayayim ben bi adamlari. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İstanbul içiyse Driveyoyo deneyebilirsin. 100 lirayı biraz aşar, benzin için de km başına 50 krş ödüyosun. Rent a car dan ziyade carsharing'e kaçıyo biraz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar