Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 21. Hafta | Elazigspor - Besiktas| 09.02.2013 @19.00

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

aynen öyle mcgregorın pek kabahati yok gollerde. beşiktaş biraz kapalı oynayıp hızlı hücuma çıkma üzerine dayalı oynuyor ona rağmen bol bol bireysel hatalar yapıyor savunma. her hafta başka adamların oynamasının da etkisi var yerleşik bir düzen yok savunma hattının.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

BiTcH_oFBaT said:

arcane said:

ofsayt sandıkları için, bir de doğalarında olduğu için küfür bastılar. mis gibi gol.

gökhan süzen acayip aksıyor. fernandes hala 70%.

mehmet akgün mü daha çok aksıyor gökhan mı? :)

mehmet'den sağ bek olmadı. bu durumda sol bek ne derece olur onu sana bırakıyorum, mehmet nereden çıktıysa... :)

maçı neremle izlediysem, sağ bekte mehmet oynuyor sandım, ondan yazmıştım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mesela Beşiktaş'ın çok gol yemesinin en büyük sebebi tamamiyle defans hattı. Biz bütün maçlara tek bir defans oyuncusu ile çıkıyoruz o da Sivok.

Sivok gerçekten çok üst düzey bir adam, ama işte sadece savunma yönü olan bir oyuncu. Lugano'nun çirkef olmayan hali desek yeridir gerçi. Duran top etkinliği üst düzey, hücuma tek ve en iyi katkısı da bu zaten. O her duran top organizasyonuna gittiğinde gol tehdidi oluşuyor.

Savunmada çok iş yapıyor, hatalar yapıyor elbet ama tüm arkaya tek başına bakıyor.

Hilbert iyi iyi diyoruz da abi adam bir kere bek değil. Alman disiplini vs. deniyor ya hep, cidden eğer her çıktığında geri dönmesi gerektiğinin farkında olduğundan ve geri gelebildiğinden ötürü orada adama ihtiyacımız yokmuş gibi gözüküyor ama sağda da çok açık veriyoruz.

Uğur, şimdi Gökhan. Sol zaten zayıf. Üstüne Ersan geliyor.

Ersan'ın savunma yönü sadece topun önüne atlamaktan öteye geçemiyor. Tamam seviyoruz, adam gibi adam vs. ama savunma da ciddi çok adam kaçırıyor ve bazen yer tutmada ciddi sorunlar yaşıyor. Sivok defalarca Ersan'ı ipten aldı, ya da ileriden Veli falan geldi.

Ha bunun aksine mesela Ersan bu ülkede topu oyuna en iyi sokan stoperlerin başında gelir. Cidden adamın başlattığı ataklar ve ileriye çıktığında hücuma verdiği katkı üst düzey. Geriye hızlı geliyor vs. Stoper kalaslığında vücudu olmasa harika bir sol bek olabilirdi ama işte yok, stoper olarak cidden yetersiz. Smalling tarzı sol bekte kullanılabilir aslında.

Ben Ersan'ı ilk defa seneler önce Elazığspor'dayken izlemiştim. Bir kere izledim gerçi adsfsdfsd neyse işte Elazığ'dayken sol bek oynuyordu. İyiydi gayet, hatta Beşiktaş'a geldiğinde ve stoperde oynadığında o olduğunu fark etmemiştim bile. Elazığ'dayken gerçi bayağı zayıftı da

Her neyse, bizim defans hattını Sivok hariç komple değiştirmemiz gerek. Sivok - Escude olması gereken ikiliydi. Sonunda Samet'te farkına vardı galiba, bu ikili ciddi ciddi ligin en iyi stoper ikilisini oluşturabilecek kalitede ve tecrübeye sahip. Özellikle Escude'den niye yararlanılmadı cidden anlamıyorum. Şuan ülkedeki en tecrübeli stoper desek kimse birşey diyemez. Urfalı'nın GS'ye kattığı efsanevi katkının aynısını bize sağlayabilirdi. Yarım sezon unutuldu adam...

Sol ve sağa da yerli transferler yapılabilirdi. Bursa'nın aldığı ve GS maçında yıldızlaştırdığı Şener'i Beşiktaş istiyordu. Altınsay'ın listesindeydi diye yönetim almak istedi ama devre arasında Samet bundan bir bok olmaz diye veto etti. 3 maç yorumlamak için erken bir süre ama o da gelişimini böyle devam ettirirse patlama yapacaktır.

Bu sorunlar gitsin, sonra McGregor'u yine konuşuruz. Şuan cidden adamı yorumlamak için sağlıklı şartlar yok. Runje'de de aynısını yaptık, adam harika kaleciydi yok ettik. O kadar eleştirildi ki en son Bursa'dan yediği goller olmasaydı ligin en az gol yiyen kalecisi olacak olması bile adama yapılan eleştirilere karşı duvar olamıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın savunma sorunu stoperlerden kaynaklanmıyor. Beşiktaş öne geçtiksen sonra nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor, takım geri gelmiyor net bi şekilde, hücumdaki yardımlaşma savunmada yok, rakipler hep geniş alanda hücum ediyor.
Yediğimiz gollerin %80'i falan solbek hatasından geldi, bir kısmı da sağ bek hatasından.
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı sayısı 5'e inince yabancı kaleci lüksü kalmayacak.mcgregor gidecek.muslera bile gidebilir.

runje meselesi geçmiş.adam çok kötü başladı ama sonradan neredeyse tek başına çifte kupa getiriyordu beşiktaşa.türkiye kupası kazanıldı lig kezmanın golüyle kaybedildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...