Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikiyatriste gidecem

moncici

Öne çıkan mesajlar

Murray said:

Sallama sorunlara sahip olanlar için o 300 lirayı gidip taksimde harcamak mantıklı olabilir. Peki ya sallama sorunlara sahip olmayanlar?

Gereksiz postlar atmayın abi.

Ha konuyu açan arkadaşın derdi satranç bağımlılığıysa istiklal 300 önerisi yapsın evet :D

gerçekten şizofren olanlara lafım yok. her türlü belgeseli izledim ve kitabı okudum. ruhsal ve fiziksel açıdan hiçbir sıkıntım olmamamama rağmen evim bu konularda kitap dolu. nasıl bir şey olduğunu biliyorum. zihinsel özürlü teyze oğlum da var. ama "sevgilimden ayrıldım psikoloğa gideyim" diye düşünen insanlara çok mantıklı bir tavsiyede bulunuyorum bence. fizyolojik boyutta bir rahatsızlığınız yoksa bence gerçekten de çöpe atılacak bir para o miktar. geliriniz iyiyse bir şey diyemem de, öbür türlü hiç umut etmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

nienna said:

psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D

Zorla kısmı nasıl oldu, biraz açar mısın mahsuru yoksa ?

Laraken said:

abi psikolog beni boş beyaz koltukla konuşturunca bıraktım direk. bi de ad koymuşlar o tedavi yöntemine. abaaav. koltukla konuştuk biraz, sonra bi daha gitmedim lan.

Abi koltukla ne konuştun, ne dedi sana ?

dusuncelihayvan said:

ben babamın iflasından sonra kızılay'a gitmiştim orada çok genç bi psikolog vardı çok yararını görmüştüm.

Hacı psipisi garı mıydı ?

"seni psikoloğa götürmeliyiz" şeklinde psikolojik bir kampanya başlatıldı evde. karşı çıkarsam gereksiz yere dert alacaktım başıma. iki seans için gittim ve gerçekten gereksizdi. zorla dediysem, hani ailenin "yap" dediği şeye "yapmam" diyemezsin ya, o tarz bir şey. "gitmeyeceğim" deseydim akıldışı muhabbetlere maruz kalacaktım. bütün seansım "ben iyiyim" tezini kanıtlamakla geçti zaten. yaptığı tek şey bana bir adres verip "bak burada hobi olarak resme başla" demek oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Laraken said:

abi psikolog beni boş beyaz koltukla konuşturunca bıraktım direk. bi de ad koymuşlar o tedavi yöntemine. abaaav. koltukla konuştuk biraz, sonra bi daha gitmedim lan.

Abi koltukla ne konuştun, ne dedi sana ?

lan şizofren miyim, ne diyecek koltuk bana, tabi ki rakı iç dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

aramızda psikolog varsa lütfen alkolle tedavi diye bir yöntem geliştirebilir mi?

ciddi söylüyorum bak. kursunlar şöyle kral bir sofra. bir seans bir yetmişlik. sonra çocukluğumuza inelim. tabi psikolog da biraz içecek. topun inşaata mı kaçtı diye soracak kadar değil de tam kararında işte.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

satranç bağımlılığım var abi uyuyamıyorum bak saat 5.51 hala chesscube de satranç oynuyorum rüyamda filler vezirler görüyorum şimdi o kahrolası koca kıçınızı kaldırın ve bana bir psikiyatrist önerin bebek.

AAHAHAHAHHAAH ABİ BEKLE ŞİFREMİ BULAYIM BEN DE GELİYOM
Sosyal ağlarda paylaş

beni çocukken götürmüşlerdi ergenliğe geçiş sırasında yani
aile psikologu benden sonra annemlerle de konuşmak istemişti

sonrasında da annemleri suçlu hatalı bulup anneme kitap mitap önermişti
sonra bi çiçek böcek olduk haha hiç unutmam

o günden bu yana işte ben hep haklıyım:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...