Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikiyatriste gidecem

moncici

Öne çıkan mesajlar

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH.

ölücem ölücem lan AHAHAHAHAH bi daha yapma. ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati919 said:

nienna said:

psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D

ahah adam haklı.

klişe bir deyiş ama gerçekten böyle. "boşver ya düzelir" den öteye bir şey demedi, ki türkiye çapında nam salmış bir psikolog kendisi. japon asıllı. eğer gerçekten zengin değilseniz paranızı saklayın ve bir günlüğüne o parayı istiklal caddesi'nde harcayın. gerçekten fark ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D

Zorla kısmı nasıl oldu, biraz açar mısın mahsuru yoksa ?

Laraken said:

abi psikolog beni boş beyaz koltukla konuşturunca bıraktım direk. bi de ad koymuşlar o tedavi yöntemine. abaaav. koltukla konuştuk biraz, sonra bi daha gitmedim lan.

Abi koltukla ne konuştun, ne dedi sana ?

dusuncelihayvan said:

ben babamın iflasından sonra kızılay'a gitmiştim orada çok genç bi psikolog vardı çok yararını görmüştüm.

Hacı psipisi garı mıydı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...