SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Il bursa ise cok iyi bi psikiyatris oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 değil ama iyi ve ucuzsa atlar idoya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cok iyi ama ucuz diil. Seansi 250 falandi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yuh yarısını bana verin 1 saat kesintisiz dinlerim lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Önceden ben de öyle düşünüyordum da, öyle olmuyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 SeaGle said: Cok iyi ama ucuz diil. Seansi 250 falandi en son. millet ne kadar rahat para kazaniyor ya 4 hasta alsan gunde, 1k gelirin var anasini satiyim. karsiliginda harcadigin efor ise minimum duzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 üyü üyü valla üyüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 senko said: SeaGle said: Cok iyi ama ucuz diil. Seansi 250 falandi en son. millet ne kadar rahat para kazaniyor ya 4 hasta alsan gunde, 1k gelirin var anasini satiyim. karsiliginda harcadigin efor ise minimum duzeyde. Adam olup okusaydın sende, bir de öyle kolay hasta bulamıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nienna said: psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D ahah adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben babamın iflasından sonra kızılay'a gitmiştim orada çok genç bi psikolog vardı çok yararını görmüştüm. Farklı bir bakış açısı pek kazandırmadı açıkcası ama çok rahatlamıştım yaklaşık 1 sene boyunca devam etmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi psikolog beni boş beyaz koltukla konuşturunca bıraktım direk. bi de ad koymuşlar o tedavi yöntemine. abaaav. koltukla konuştuk biraz, sonra bi daha gitmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 "psikiyatriste gidecem" gelirken iki ekmek bir süt al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH. ölücem ölücem lan AHAHAHAHAH bi daha yapma. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 pontipati919 said: nienna said: psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D ahah adam haklı. klişe bir deyiş ama gerçekten böyle. "boşver ya düzelir" den öteye bir şey demedi, ki türkiye çapında nam salmış bir psikolog kendisi. japon asıllı. eğer gerçekten zengin değilseniz paranızı saklayın ve bir günlüğüne o parayı istiklal caddesi'nde harcayın. gerçekten fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sallama sorunlara sahip olanlar için o 300 lirayı gidip taksimde harcamak mantıklı olabilir. Peki ya sallama sorunlara sahip olmayanlar? Gereksiz postlar atmayın abi. Ha konuyu açan arkadaşın derdi satranç bağımlılığıysa istiklal 300 önerisi yapsın evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sallama olmayan sorundan kastın ne hacıt? hani şizofren falansa zaten zorla tedaviye dahil olacak ama senin dediğin o değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 misal panik atak. Misal manik depresyon. Misal obsesif-kompulsif bozukluk. misal depresyon. Bunlar ne hacıt ? Geçer mi 300 lira çar çur etmekle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şizofren firen yapmaktan mı geliyor yoksa firen yapmak şizofrenden mi geliyor? yoksa şimeyıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nienna said: psikoloğa zorla götürüldüm gerçekten paranıza yazık ne diyeyim. 300 lirayı keyfi olarak harcasanız hayata bağlanırsınız :D Zorla kısmı nasıl oldu, biraz açar mısın mahsuru yoksa ? Laraken said: abi psikolog beni boş beyaz koltukla konuşturunca bıraktım direk. bi de ad koymuşlar o tedavi yöntemine. abaaav. koltukla konuştuk biraz, sonra bi daha gitmedim lan. Abi koltukla ne konuştun, ne dedi sana ? dusuncelihayvan said: ben babamın iflasından sonra kızılay'a gitmiştim orada çok genç bi psikolog vardı çok yararını görmüştüm. Hacı psipisi garı mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 lan o paraya kaç rakı masası kurulur yahu? 2. ama o bile iyi eder insanı işte tek seanstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kardeş rakı içelim mi peynir ilen kavun ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 masaya uyum sağlarsan niye olmasın hacıt. hali hazırda 2 kişiyiz zaten ona göre düşün gdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 iki kişi yüzlük yapalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 benim dediğim alkol miktarı değil yahu, muhabbet kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar