Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"kabloda" kalın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayiiiiiiiiiiiiiiiir olamaaaaaz bosunami gecip adsl ye 240 milon fatura verdiim, olmamali boyle bisey
*! cinnet gecirir*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
hay ak gitti bizim adsl paralari[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
tam da adsl'ye geçme planları yapıodum ii oldu bu haber. sözleşmeler ne olacak acaba?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
Valla kablo modem ve hat babalar gibi yatııyor :) görünüşe göre bizin zoom biraz uykuya dalıcak :lol:[signature][hline]Bir şafaktim;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
Mesaj tarihi:
hay bin kunduz!
iyice oyuncağa döndük şimdi adsl'ye geçip ha?
neyse allahtan modem duruyo belki bi işe yarar sonra...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
+ adsl modem + bağlantı ücreti patladı bi kere :P
neyse olsun canım sağolsun napalım
malum türkiyede internet pahalı bir zevk biz de kumar oynayıp adsl'ye geçtik[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Super super bi haber :-)
ADSL'de olan ındırımde bı yerımız sısmıstı gercekten yapılması gereken biseydi bu umarım cabukcak yururluge girer.

YOksa adslye gecme planları yapmıyor degıldım yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Evet kabloyu bu kadar çabuk (1 hafta geçmeden) terk etmek biraz abartı olmuş 1-2 ay beklerdiniz sanki yıllardır kablo yavaşmış gibi. Yazık oldu giden yaklaşık 120 milyona aman neyse ekonomiyi canlandırdınız valla bi nebze :D
Mesaj tarihi:
İsin kotusu 1 aydir adsl deyim ve inanilmaz problemler yasiyorum, telefon acip soyledigimde siz yeni alcatel hattindasiniz bilioz o problemi bekliceksiniz diyolar.240milyon+ek masraflar elimizde patladi,kablodan kacarken dustugumuz hallere bak.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
obarey en dusuk baglanti 256 olacak, biz de 25le dl yapacaz :)
*!adsle gecenlere nanik yapar*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Mesaj tarihi:
Yanlız topic, Ezilmis kucuk emrahvari kablocular topicine donuyo yavas yavay
-Hıyaa. Bizi ezdiniz Bizim 2 katı baglantımıza daha ucuz para vererek bızle dalga gectınız

$eklinde :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
oh be, gidip başvuru yapıp, modem almamıza gerek kalmadı. kim yaptırcaksa eyvallah. iyi oldu, iyi iyi. siz misiniz kabloyu 2 günde satan? alın size adsl :)..
Mesaj tarihi:
olm pingleri kötü.
upload'da bizimkilerin yarısı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
  • Yeni Oluştur...