karakedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kablo internet hizmetleride ucuzluyor. bildiğiniz gibi kablo internet için verdiginiz paranın büyük cogunlu kablo hizmeti saglayan firmaya degil de TTye gitmekte, bu konuda yapılacak indirimde dogal olarka TTnin elinde. asagıdaki yazıda kablo kullanıcıları için müjde olarak niteleyebileceğimiz gelişmeler duyurulmuş. http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hayiiiiiiiiiiiiiiiir olamaaaaaz bosunami gecip adsl ye 240 milon fatura verdiim, olmamali boyle bisey *! cinnet gecirir*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=93926&page=8[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hay ak gitti bizim adsl paralari[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sabah sabah gerçekten çok şahane bir haber oldu :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tam da adsl'ye geçme planları yapıodum ii oldu bu haber. sözleşmeler ne olacak acaba?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Valla kablo modem ve hat babalar gibi yatııyor :) görünüşe göre bizin zoom biraz uykuya dalıcak :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hay bin kunduz! iyice oyuncağa döndük şimdi adsl'ye geçip ha? neyse allahtan modem duruyo belki bi işe yarar sonra...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 baglanti parasi vericez bide kabloya yine,modem dursada :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 + adsl modem + bağlantı ücreti patladı bi kere :P neyse olsun canım sağolsun napalım malum türkiyede internet pahalı bir zevk biz de kumar oynayıp adsl'ye geçtik[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Super super bi haber :-) ADSL'de olan ındırımde bı yerımız sısmıstı gercekten yapılması gereken biseydi bu umarım cabukcak yururluge girer. YOksa adslye gecme planları yapmıyor degıldım yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Evet kabloyu bu kadar çabuk (1 hafta geçmeden) terk etmek biraz abartı olmuş 1-2 ay beklerdiniz sanki yıllardır kablo yavaşmış gibi. Yazık oldu giden yaklaşık 120 milyona aman neyse ekonomiyi canlandırdınız valla bi nebze :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İsin kotusu 1 aydir adsl deyim ve inanilmaz problemler yasiyorum, telefon acip soyledigimde siz yeni alcatel hattindasiniz bilioz o problemi bekliceksiniz diyolar.240milyon+ek masraflar elimizde patladi,kablodan kacarken dustugumuz hallere bak.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 obarey en dusuk baglanti 256 olacak, biz de 25le dl yapacaz :) *!adsle gecenlere nanik yapar*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yanlız topic, Ezilmis kucuk emrahvari kablocular topicine donuyo yavas yavay -Hıyaa. Bizi ezdiniz Bizim 2 katı baglantımıza daha ucuz para vererek bızle dalga gectınız $eklinde :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ooh ii oldu bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 çok güzel haberde TK nezamn karar vericek ? bürokrasinin gözü kör olsun[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İyiki Aralığa kadar bekleyeyim demişim :).[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 HAHAHAHAHA! Adslcilere de böyle! Adslcilere de böyle! Ahahaha alıyorum 512 alıyorum ahaha[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Kasım 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ne kadar şirret insanlarsınız siz :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oh be, gidip başvuru yapıp, modem almamıza gerek kalmadı. kim yaptırcaksa eyvallah. iyi oldu, iyi iyi. siz misiniz kabloyu 2 günde satan? alın size adsl :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 olm pingleri kötü. upload'da bizimkilerin yarısı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 OH 1mbit'imi alırım babalar gibi ADSL'lere de ağlamak düşer, kabloyu satanlar da 2 kere ağlasın..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mis[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 çok iyi oldu be *!kabloyla arasında romantik bağ vardır*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar