escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cempostaci said: henuz bir escape ve 0ne olamadim kes lan
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 2. meov geldi. insanca konusmak yok sizde sanirim
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 0ne banlanmis. crepp block mu yapti acaba yine.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 eski albume tekrar baktim. cok skildim :( utopia incelemelerimden cikardigim sonuc su oldu. burnunun buyuk ve biraz toplu olmasi nedeniyle, butun erkeklerle arasini cok iyi tutmus. aquila ile nisanlanmislar bile sakaciktan. garibim karsi taraftakiler zaten ergenlik donemi geciriyor. kizin biri ile muhabbeti kurmus pc basinda hayaller hayaller.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 utopia said: hatırlarım, bu sene izmir buluşmasında saeros, "herkesin tuttuğu lexiusa" deyip koşarak kordondaki palmiyelerden birine sarılmıştı. bu da aynı hesap, afsd olmadı tunca, olmadı. ALLAHIM COK KOMİK
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hacı sen başka topice post atma, biey yazıcaksan buraya yaz direk takip etmesi kolay olsun.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yalniz utopia'ya bulasirsan bozusuruz.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cempostaci said: utopia said: hatırlarım, bu sene izmir buluşmasında saeros, "herkesin tuttuğu lexiusa" deyip koşarak kordondaki palmiyelerden birine sarılmıştı. bu da aynı hesap, afsd olmadı tunca, olmadı. ALLAHIM COK KOMİK orda olsaydınız çok komikti :(
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 beilow'un tek olayi, kimseyle bi arkadasligi pek yok ama albumde 3 sayfadan birinde fotosu var. merak ettim acaba hic kiz yapabildi mi forumdan. o kadar emek vermis adam bir suru foto koymus sonucta.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 adam bizi gecmisimizle yuzlestiriyo, cok korkunc.
Kingspawn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ayfon said: meov dün ban ile ilgili topic acti, gene banlandi. Sonra yeni hesap acti selam verdi yeni üyeymis gibi filan. Kipir kipir bi genc kendisi. Farkındaysan söyledim kim olduğumu sonra drama olmasın diye :)
Kingspawn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Arkamdan konuşmalar flm hiç hoş değil.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 arkandan kotu konusuluyorsa belli ki problem var meov
Öne çıkan mesajlar