Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu kadar sıkılan bir forumuz, bi kutsal kitap yapsak ya. patates dini oluyor da paticik dini mi olmayacak.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 en son bu kadar aptallığa maruz kaldığımda sanırım ilkokul3 te kızılay kolu toplantısı giriş metnini dinliyordum OUTTA HERE http://cdn.hugelol.org/i/25901.gif
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sonlara dogru iyice abzurt komedi olmus.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi de bazi homofobikler var forumda, gaylerin tedavi olmasinin gerektigini dusunen
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dincileri attık mı forum seviyesi tavan yapıyor !11
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 halbuki cemil ipekçi var. muhafazakar eşcinsel. gene de kıymeti bilinmiyor gaylerin
yumy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi of of bitemiyorlar ya cidden bir durup düşünmüyorlar sürekli geliyorlar sürekli AOUHFHFH Bari yazarken bir bak ne yazdığına, kontrol et, ulan ne saçmalıyorum ben de sil yazma asdf yok allahmış da günahmış da kıyametmiş de büyüymüş de aşamadılar bir türlü algılayamıyolar kulağa ne kadar komik geldiğini of YETER ULAN
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yumy said: abi of of bitemiyorlar ya cidden bir durup düşünmüyorlar sürekli geliyorlar sürekli AOUHFHFH Bari yazarken bir bak ne yazdığına, kontrol et, ulan ne saçmalıyorum ben de sil yazma asdf yok allahmış da günahmış da kıyametmiş de büyüymüş de aşamadılar bir türlü algılayamıyolar kulağa ne kadar komik geldiğini of YETER ULAN şu ne kadar doğru ya. bi de söylediğimiz şeylere şaşıp kalıyorlar ya, sanki biz başka dünyadan gelmişiz gibi. o da çok komik oluyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ulan bir haftada heriflerin sistemine hasta oldum, cidden bole turkıyeyı bı bok sanan ınsanları buraya getırıp bır ay fılan ehr boku ogretıcen ve gosterıcen
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zamanında helak olan kavimlerin helak öncesi durumlarına benziyor. saçmalık, asimile olmuş topluluk, iğrençlik, salaklık vsvs yazık kimlerin cocuguysa
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ajan olarak girdim ben, iceriden cokertiyorum.
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Viktor said: onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad etik olanı yaptığım için mutluyum. insanın kendini avutması, yaptığı saçmalığa kılıf bulması vs bu tarz şeylere ihtiyacı var evet.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 oglum nolcak bu islamiyetin hali ya
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 escape said: Viktor said: onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad etik olanı yaptığım için mutluyum. insanın kendini avutması, yaptığı saçmalığa kılıf bulması vs bu tarz şeylere ihtiyacı var evet. etikmi? bilmediğin kelimeleri kullanma bence, sokratın kemiklerini sızlatıyorsun http://24.media.tumblr.com/tumblr_ldmw7ehbzR1qd03s5o1_500.jpg aradığın kelime "norm" olucaktı
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı @ universiteit twente
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sarı şahinle aldırıyorum fate fatın piskelet çetesi de eskort olacak zorluk çıkarma http://www.youtube.com/watch?v=YwlER5U9toQ
chrome Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 eşcinsel ilişkiye karşıyım. kadın erkek ilişkisi en doğrusu. temiz temiz.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Olm bırakın kim ne yaparsa yapsın, sizi de mi zorluyorlar?
Öne çıkan mesajlar