Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu kadar sıkılan bir forumuz, bi kutsal kitap yapsak ya. patates dini oluyor da paticik dini mi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 en son bu kadar aptallığa maruz kaldığımda sanırım ilkokul3 te kızılay kolu toplantısı giriş metnini dinliyordum OUTTA HERE http://cdn.hugelol.org/i/25901.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yuh 14 sayfa ne konuştunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sonlara dogru iyice abzurt komedi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi de bazi homofobikler var forumda, gaylerin tedavi olmasinin gerektigini dusunen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dincileri attık mı forum seviyesi tavan yapıyor !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 halbuki cemil ipekçi var. muhafazakar eşcinsel. gene de kıymeti bilinmiyor gaylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi of of bitemiyorlar ya cidden bir durup düşünmüyorlar sürekli geliyorlar sürekli AOUHFHFH Bari yazarken bir bak ne yazdığına, kontrol et, ulan ne saçmalıyorum ben de sil yazma asdf yok allahmış da günahmış da kıyametmiş de büyüymüş de aşamadılar bir türlü algılayamıyolar kulağa ne kadar komik geldiğini of YETER ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yumy said: abi of of bitemiyorlar ya cidden bir durup düşünmüyorlar sürekli geliyorlar sürekli AOUHFHFH Bari yazarken bir bak ne yazdığına, kontrol et, ulan ne saçmalıyorum ben de sil yazma asdf yok allahmış da günahmış da kıyametmiş de büyüymüş de aşamadılar bir türlü algılayamıyolar kulağa ne kadar komik geldiğini of YETER ULAN şu ne kadar doğru ya. bi de söylediğimiz şeylere şaşıp kalıyorlar ya, sanki biz başka dünyadan gelmişiz gibi. o da çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ulan bir haftada heriflerin sistemine hasta oldum, cidden bole turkıyeyı bı bok sanan ınsanları buraya getırıp bır ay fılan ehr boku ogretıcen ve gosterıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 nolcak sizin bu gevur sevdaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kazandan çık öle konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zamanında helak olan kavimlerin helak öncesi durumlarına benziyor. saçmalık, asimile olmuş topluluk, iğrençlik, salaklık vsvs yazık kimlerin cocuguysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ajan olarak girdim ben, iceriden cokertiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Viktor said: onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad etik olanı yaptığım için mutluyum. insanın kendini avutması, yaptığı saçmalığa kılıf bulması vs bu tarz şeylere ihtiyacı var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 oglum nolcak bu islamiyetin hali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 escape said: Viktor said: onlarda senin yetiştiriceğin çoçuk için aynısını soylıyor merak etme afsdfsad etik olanı yaptığım için mutluyum. insanın kendini avutması, yaptığı saçmalığa kılıf bulması vs bu tarz şeylere ihtiyacı var evet. etikmi? bilmediğin kelimeleri kullanma bence, sokratın kemiklerini sızlatıyorsun http://24.media.tumblr.com/tumblr_ldmw7ehbzR1qd03s5o1_500.jpg aradığın kelime "norm" olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Adres ver Viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Viktor reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı @ universiteit twente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sarı şahinle aldırıyorum fate fatın piskelet çetesi de eskort olacak zorluk çıkarma http://www.youtube.com/watch?v=YwlER5U9toQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 eşcinsel ilişkiye karşıyım. kadın erkek ilişkisi en doğrusu. temiz temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Olm bırakın kim ne yaparsa yapsın, sizi de mi zorluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar