aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 olm atla sevisen essek var lan, neyin kavgasini ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 allah ın rızasıyla gercekleşiyor o, dogal denge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nesi doğal denge ? türün devamlılığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: nesi doğal denge ? türün devamlılığı yok ahlaktan yoksun hayvanların ortaya cıkması ile birlikte soyutlanıyorlar sürüden, diger hayvanlar kim gercekten faydalı anlayıp onu dıslıyorlar, aynı insanlardaki mekanizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 LEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 türün devamlılığı yok ama katır doğuyor at ile eşeğin çiftleşmesinden. belki milyon yıl sonra katırlar da üreyebilecekler bir şekilde. Ayrıca bundan sonra konuya katırlarla devam edeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 mesela katirlarda escinsellik tartisalim, nasilsa heteroseksuel iliskide de ureyemiyolar, homoseksuel olsalar ne farkedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 katırlar hep hüzünlendirir beni. çoluk çocuğa karışamaz, atın eşeğin gidemediği yerlere zorla götürülür insanlar tarafından. bir gelecekleri yok, akbili sodexosu yok, sigorta desen yok. gerillanın biri bomba yükler ölümüne neden olur. Katırlık zor azizim. http://www.resimler.tv/data/media/416/hamal-ve-enteller.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ejderhaların çiftleşmelerini tartışmıştık bi kez bu forumda, katır baya baya weak bi subject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 teker teker cikiyoruz basamaklari, yeni nesil alisik degil boyle seylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 forumun bundan sonrasına katırlarla devam edeceğiz ahı ahı ahı edit: aha adam yapmış yukarda. ibret diye dursun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Katibim said: http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/02/08/dort-ebeveynli-aile-bilmecesi ya arkadaşlar sizi bilmem ama benim midem bulandı Medeniyet dedikleri şey gerçekten buysa ben cidden anti medeni olmaktan gurur duyuyorum niye bulandı seks yapmadan çocuk yaptılar diye mi yoksa lezbiyen ve gay oldukları için mi? bu konuda çetin abi ile baya iyi anlaşırsınız siz. ayrıca sen anti-medeni değil gericisin, insanlığın 2013te gelebildiği insan hakları seviyesinin geri çekilmesini diliyorsun çünkü. o yüzden: http://www.izlesene.com/video/-gericiyseg-gericiyig-argadas/3357571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yuh 38 sayfa olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Aluriel said: Katibim said: Sen kafanda nasıl bir medeniyet anlayışı besliyorsun bilemiyorum Bugün bunu dedin Yarın annesini hamile bırakan evlat haberi duyarsan da böle tepkisiz kal emi zaten ne yaptıysak şu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yüzünden kaybettik... kendi kızına tecavüz eden arap piçin başlığında da bekliyoruz bu medeniyet 101 derslerini klasik müslümbört, işine gelmeyince verecek cevabı olmayınca görmezden gelmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Aluriel o dangalağa dediğimizi dedik zaten ,iyice terbiyesizlwşmene gerek yok,bilinçaltınız çıkıyor açığa işte,tecavüz kafası neyse gaylik lezbiyenlik de aynı psikolojik cinnet işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aluriel gay tandanslı ya. oyunlarda kadife gibi konuşuyor görseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Cipetpet said: Aluriel o dangalağa dediğimizi dedik zaten ,iyice terbiyesizlwşmene gerek yok,bilinçaltınız çıkıyor açığa işte,tecavüz kafası neyse gaylik lezbiyenlik de aynı psikolojik cinnet işte ... Sen beni tanıyormusun ? Gerçek hayatta gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sgsdgsdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bu konuyu yeniden hortlattım ama bazı diyeceklerim var bu konuyu başından beri okudum birçok doğru yanlış eleştiri & hakaret aldım kiminiz söylemlerinizde haklıydınız kiminiz ise haksız , ama durup düşündüğümde benimde haksız olduğum hususlar olduğunu gördüm O yüzden burdan eğer sizi kırdıysam ve kızdırdıysam özür dilemek isterim neticede hata yaparken insan ne kadar küçülürse özür dilerkende bir o kadar büyürmüş Ben bu forumu seviyorum buradaki muhabbeti seviyorum inşallah bu özürde aramızda yıkılan köprüleri yeniden inşaa eder... Hepinize en derin saygılarımla.... Katibiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Forumdakilerden niye özür diliyorsunki? tiksiniyorum dediklerin gayler ? ve onlar hakkındaki düşüncelerin muhtemel hala aynı ? bu durumda özür dilemiş olmuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ifade etme şeklinden ötürü özür diliyordur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Daha cok üzülürsün insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bizi kırmadın, sadece haksızsın. İnsanların birbirlerine olan sevgisine hastalık etiketi yapıştırman çekiyor o öfkeyi. Yıllar sonra bu görüşlerin degistiginde(umarım degisir) çok komik gelecek sana homoseksüellerin igrenc gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yok abi, katibim yazılarından anlaşıldığı kadar arıza biri değil zaten. Aksine bayaa "kızım olsa verilecek damat" gibi biri. Forumun atarlandığı katibim değil düşünceleri. Neyse, forumda yazarak 20+ bir insanın fikirlerini değiştiremeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar