Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tw'ler de aynı düşünceleri savunsunlar onlara da söylenir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 modlar ve twler allahsiz moderncilerden seciliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dalga geçilecek twlerle de geçiyoruz bizim kimseden korkumuz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sparkcaster said: escape said: >dincilerin inanmayanlara "gerizekalı" demesine WVoooOAavv >sizin inandığınız şeylere inanmayanlara "gerrizekalı" demeniz rulz. trchane takılmayı bırak, 1 hafta içinde 0,5 puan iq yükselmesi garanti trchan'de 5dk vakit geçirmemiş adam konuştu. evet orda ">" yanlış kullandığımı postu attıktan 3sn falan sonra farkettim ve değiştirmeye üşendim. ben susunca da böyle sesler çıkıyor pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Değiştirmeye üşenmedin, değiştirirsen "haaa değiştirdi hemen ezik" diye dalga geçmelerinden korktun. asfas takılıyorum kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 heeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ee noldu şimdi?kim kimin filrini değiştirebildi?ben hala hastalık gözüyle ki (psikolojik) rahatsızlık gözüyle bakıyorum.doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? Biri de gelir abuk bir örnek koyar şimdi Allah yok diyen manda yavrusu mesela assdaadss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 adam trollmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://bit.ly/Wj11ky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? bu kafayla sabah pantolonunu giyip evden dışarı çıkabilmen bile mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ALLAHIN VARLIĞINA KANIT BULUNDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dasaaa kitlesene konuyu artik. iyice boku cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Saeros said: Cipetpet said: doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? bu kafayla sabah pantolonunu giyip evden dışarı çıkabilmen bile mucize Pantolonsuz çıkılırmı abi?sapığı var,manyağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: Ee noldu şimdi?kim kimin filrini değiştirebildi?ben hala hastalık gözüyle ki (psikolojik) rahatsızlık gözüyle bakıyorum.doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? Biri de gelir abuk bir örnek koyar şimdi Allah yok diyen manda yavrusu mesela assdaadss sen dogada hiç betondan ekendine sığınak yapan, soğuktan korunmak için giysi denen bişi icad edip ustunu orten hayvan gordunmu? o zaman soyun direk ormana ait oldugun yere gerı don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hiyara ozenen cok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Viktor said: Cipetpet said: Ee noldu şimdi?kim kimin filrini değiştirebildi?ben hala hastalık gözüyle ki (psikolojik) rahatsızlık gözüyle bakıyorum.doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? Biri de gelir abuk bir örnek koyar şimdi Allah yok diyen manda yavrusu mesela assdaadss sen dogada hiç betondan ekendine sığınak yapan, soğuktan korunmak için giysi denen bişi icad edip ustunu orten hayvan gordunmu? o zaman soyun direk ormana ait oldugun yere gerı don Ee hani maymundan geliyordu soyunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o iş öyle değil ya çipet .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 oha escape evrim öğrenmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 az daha kas Koko'nun seviyesine geleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 vızıldama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 vizildamak insanin dogasina aykiri, hasta olabilir, belki de tedaviye ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 huuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: doğa da hiç eşşeğe özenip anıran koyun gördünüzmü? hayır görmedim. ama çeşitli hayvanların hayatta kalabilmek için başka hayvanları ve bitkileri taklit ettiklerini gördüm , duydum, izledim. sadece pigmentleri manipüle edip renk değiştirmek suretiyle bulunduğu ortaya uyum sağlamak şeklinde değil fiziki görünümlerini değiştirerek başka hayvanlara ve bitkilere benzediklerini biliyoruz. başka hayvanlara özel sesleri çıkarıp bulundukları ortama uyum sağladıklarını, tehlikeyi savuşturduklarını veya avlarını tuzağa düşürdüklerini biliyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=H8oQBYw6xxc http://www.cracked.com/article_18746_the-9-most-mind-blowing-disguises-in-animal-kingdom_p2.html http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/183/6/e/science_is_magic_by_einlustigervogel-d55ndc2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar