Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ne meraklısınız milletin uçkuruna ya. Sanane yani neye sokuyosun burnunu? Asıl mide bulandırıcı olan farklı herşeyden korkup üstüne GERİCİYSEH GERİCİYİZ ARKADAŞ, örtünmemek modernlikse en modernimiz hayvanlar ;))) diye gezen windows 3.1 kadar outdated müslümbörtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu "sana ne" "size ne" kafasıyla gidilirse uzar ama iş. elalemden sana ne? sorusuna auto-reply; "benim düşüncemden sana ne" olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben senin yazdıklarını okuyorum, insanlar okusun diye yazıyorsun ve insanların hayatının üzerindeki hadsiz düşünceler bir noktada baskıya dönüşüyor. Hala gay evliliğine karşı olanlar var mesela. Aynı zihniyet bu kumpirle. O adamlar 2 aile birleşip size girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: ya arkadaşlar sizi bilmem ama benim midem bulandı Medeniyet dedikleri şey gerçekten buysa ben cidden anti medeni olmaktan gurur duyuyorum babanı annenin üzerinde düşün. yine bulanmıyor mu. normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ha bi de kafanın almadığı şey bu medeniyetin kendi değil sonucu. senin de ğlkende insan hak ve özgürlüklerine o kadar değer verilirse, her bir bireyin devlet gözünde bir değeri olursa, anlayışlı ve saygılı bir toplum oluşursa sonuç olarak eşcinsellere izin çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/02/08/dort-ebeveynli-aile-bilmecesi ya arkadaşlar sizi bilmem ama benim midem bulandı Medeniyet dedikleri şey gerçekten buysa ben cidden anti medeni olmaktan gurur duyuyorum GERİCİYSEK DE GERİCİYİK GARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ekmek said: Ben senin yazdıklarını okuyorum, insanlar okusun diye yazıyorsun ve insanların hayatının üzerindeki hadsiz düşünceler bir noktada baskıya dönüşüyor. Hala gay evliliğine karşı olanlar var mesela. Aynı zihniyet bu kumpirle. O adamlar 2 aile birleşip size girmiyor. şurada yapılan yorum sadece yorum olarak kaldığı sürece önermen hatalı. ha buradaki bu adam gidip o insanlara "öyle yaşamayın" diye çıkışır, o zaman "sanane" lafından fazlasını hakeder eğer sadece yorum yapmak ve bunu kötü bulmak da suç ise, kimse hiç birşey hakkında yorum yapmamalı edit; tabii yapılan yorum gıyabında olduğu için problem yok. o kişinin olduğu ortamda olsa yorum, o zaman karşı tarafı rencide etmeyecek bir ölçüde olması gerekir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Myshkin said: senin de ülkende insan hak ve özgürlüklerine o kadar değer verilirse, her bir bireyin devlet gözünde bir değeri olursa, anlayışlı ve saygılı bir toplum oluşursa sonuç olarak eşcinsellere izin çıkar. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hayır değil, başkasının özel hayatı üzerinden midesi bulanan bundan korkan herifin yeri yok. Bu tipler dominant zihniyet olduğu için mahalle baskısı mümkün zaten. Öyle herşeye burnunu sokup cevap olarak sanane o zaman demek diye bişey yok ilkokul 4 değil burası. Biliceksin haddini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adam medeni bi sekilde tartisma ortami kurmuyo, direkt midem bulandi diyo. yaninda olsa suratlarina tukurecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyler anamıza bacımıza yapsalar dörtlü, hoşunuza gider mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ekmek said: Hayır değil, başkasının özel hayatı üzerinden midesi bulanan bundan korkan herifin yeri yok. Bu tipler dominant zihniyet olduğu için mahalle baskısı mümkün zaten. Öyle herşeye burnunu sokup cevap olarak sanane o zaman demek diye bişey yok ilkokul 4 değil burası. Biliceksin haddini. adam bu yorumu yaptı, sen gıcık oldun sanane elalemden dedin, o da sanane benim yazdığımdan diye cevap verdi ne yapacaksın? gidip dövecek misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Marty said: adam medeni bi sekilde tartisma ortami kurmuyo, direkt midem bulandi diyo. yaninda olsa suratlarina tukurecek. r u sure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Valla onun düşüncelerinin büyük skalada bir etkisi varken (zira 2013 yılında milletin sikiyle uğraşmaktan kafasını kaldırmadı ülkenin bir kısmı, bu ülkede bakan çıkıp boğaziçinde olsam yoldan çıkardım diyor, şimdi anladın mı bu herifin nasıl bakan olduğunu?) milletin kaç kişiyle evlendiğinin kendisini zerre ilgilendirmediğini anlatmaya çalışırım, algısı anlamayacak kadar zayıfsa yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Of çılgın haftalık alırsın çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 9 yaşındaki çocukla evlenmekten daha mide bulandırıcı değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adamın "nasıl bakan" olduğunu zaten biliyorum. konu o değil ki. konu "sana ne?" kısmı. herkes gördüğü duyduğu şeyler ile ilgili görüş sahibi olur (eğer beyni çalışıyorsa) bu görüşün yanlışlığı doğruluğu farklı bir konu. ama bunu tartışmak için cevap "sana ne" değil. "bence düşüncen hatalı..." gibi başlayıp devam edilirse o zaman daha mantıklı bir durum olur. yoksa işte adamın yorumu ne kadar kötü olursa olsun, "sana ne" nin oto karşılığı "benden sana ne" olur orada biter diyalog. ve ayrıca yorumun kişinin gıyabında veya bulunduğu ortamda yapılması arasında fark var. biri hakkında yaptığın yorumun ne derece rencide edici olduğu, o kişi bunu duyup bundan rahatsız olabilecek ise önem taşır (etik olarak değil reel olarak). misal, burada son günlerde ateist - inanan tartışmalarında ateist arkadaşların ne düşündüğü zerre umrumda olmaz, o yorum benim bulunduğum ortamda beni rencide edecek hale gelmedikçe. (örnek verdim gözünüzü sevim din olayına girmesin yine nolur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: (örnek verdim gözünüzü sevim din olayına girmesin yine nolur) kaçarı yok girecez... ilk kim başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi 2 artı 2 ebeveyen aslında şuanda 3 ebeveyeni olan çok çocuk var hatta 4 olanda var farz et ki anne baba boşandı ikiside yeniden birileriyle evlendi etti sana 4 ebeveyen. Hepsi aynı evde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nordlydian said: Dworgian said: (örnek verdim gözünüzü sevim din olayına girmesin yine nolur) kaçarı yok girecez... ilk kim başlıyor? cıks :D bu arada, bu çocuklarla okulda diğer çocuklar dalga geçecek farkındasınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Suark said: abi olay zaten senin veya benim midemizin bulanması değil. onlar için durum ne? onlar mutluysa, bize ne? oturup konuşmanın, dedikodu yapmanın yargılamanın zararı herkese. Bırakın insanlar birilerine zarar vermedikleri sürece, canları ne istiosa yapsınlar, ki uzun vadede siz zarar görmeyin. +1 ha miden bulansın, başkasına da belirt, eyleme dönüştürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: bu arada, bu çocuklarla okulda diğer çocuklar dalga geçecek farkındasınız di mi? yoo türkiye veya amerika gibi yobaz yuvası değil orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: bu arada, bu çocuklarla okulda diğer çocuklar dalga geçecek farkındasınız di mi? Bu çocuklarla okulda dalga geçecek diğer çocuklar orada yaşayan türkler olacak farkındasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 düşününce çocuk için süper olur. birşey istiyorsun ebeveynlerden biri kabul etmedi üç tane daha şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 He evet. hristiyanların yobazı yok, hristiyan toplumun hepsi eşcinselliğe iyi bakıyor. haklısınız. yahu saçmalamayın. Yurt dışında da eşcinselliği kötü görenler var. sadece Türk olmak gerekmiyor. nasıl dar bir bakış açınız var sizin böyle. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar