Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gerçekten facepalm yaptım. Gerçekten yaptım yani masa başında ve 10 sn durdum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: hala tedavi diyo adam. Hayatımda bu kadar gerikafalı herif görmedim. Sorun internet baglantısı olmasına ragmen bu kadar cahil kalabilmesi. İnsana farketmeden bi data girer bir şey olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi çinde bile adamlar yıllarca araştırıp 2000li yıllarda kabul etti homoseksüelliğin hastalık olmadığını, şurda hasta işte onlar aciz pislikler diyen andavallarla ciddi ciddi munakaşaya giriyorsunuz. siz de az değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bana data girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 meraktan soruyorum zoofili ve pedofili hastalık mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hayvanın ve ölünün rızasını alırsan degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 jdfgjdfgjkfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Hastalık olsa nolcak abi allaşkına, GİT TEDAVİ OL LAN diye kanserli çocuk yakan var mı? Yok tabi ki. Problem hastalık olması değil tamamen dini motifler veya gizli gaylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Myshkin said: abi çinde bile adamlar yıllarca araştırıp 2000li yıllarda kabul etti homoseksüelliğin hastalık olmadığını, şurda hasta işte onlar aciz pislikler diyen andavallarla ciddi ciddi munakaşaya giriyorsunuz. siz de az değilsiniz Sadece zaten hor gördügümüz kullanıcılara kaymamamıza lisans veriyor, agızlarından çıkan şeyin kocaman bir komüniteye hakaret oldugunu farketmedikleri için, counter hakaret etmemizi legit hale getiriyor. Ve bu çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bunlar sanal olanlar bi de eşcinsellerin yaşadıkları apartman mahalle sokakta falan milletin neler düşündüğünü neler konuşup planladığını düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 eşcinsellik hastalık değil daha öte bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aptallıkta hastalık değil ama en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 insanlik zaten kanser, caresi bulununca biticek dertler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 dünyanın halen düz olduğunu savunanlar gibi lan adam. hayır psikologlar, genetikçiler, doktorlar bilim kabul etmiş eşcinselliğin hastalık olmadığını ama adam kanıt gerektiren bilimsel bir konuda elinde zerre bilgi ve veri olmadan bana göre diye diye başlayan bir cümle kuruyor ve hastalıktır diyor eşcinsellik için ahaha. http://theflatearthsociety.org/cms/ bak dünyanın kendilerine göre düz olduğunu iddia edenler. pek farkın yok yani. hatta bunlar biraz bilimsellik kasmaya gayret ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aslında hepimiz gayiz. kanıtlayabilirim. orta çağda meşhur cadılık testi var hani. bilmeyen için özet; cadı olduklarından şüphelendiklerini bağlayarak taşla birlikte suya atıyorlar. eğer su üstüne çıkarsa cadı bu diyerek yakıyorlar. eğer suyun üstüne çıkmaz ölürse, cadı değilmiş diyolar. hertürlü ci ci no rmk. spodaki fotoya bakıyoruz. http://media.tumblr.com/tumblr_lmjiudsH3g1qipf9c.jpg burada kabul görmüş 2 yaygın görüş var: yukardaki fotoyu normal karşılar, seni rahatsız etmezse gelecek vaad eden gay adayı olarak kayıtlara geçebilirsin. rahatsız olursan, homofobik olarak bastırılmış cinsel dürtüleri olan gizli eşcinsel olarak kabul edilirsin. yani; ilkel, bağnaz olarak itham edilen taraf ilk görüşle seni gaylikle vurur. daha entel, birikimi olan taraf ikinci görüşle aynı şekilde gaylikle vurur. sonuçta kaybeden gayler oluyor arkadaşlar. bi yere bağlayamadım. amerika gay olabilir. siyonistler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 imamizer said: meraktan soruyorum zoofili ve pedofili hastalık mıdır? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Tamamen bilmezliğe ve empati özrüne bağlıyorum ben. Bir bilseler ki bu tarz ufak gibi görünen görüşler hayatlarını,hayata bakışlarını nasıl etkiliyor. Domino taşı gibi şu dünyadaki nefret zinciri, alayı birbirine bağlı.*beyaz bir ışık odaya dolar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 imamizer said: aslında hepimiz gayiz. kanıtlayabilirim. orta çağda meşhur cadılık testi var hani. bilmeyen için özet; cadı olduklarından şüphelendiklerini bağlayarak taşla birlikte suya atıyorlar. eğer su üstüne çıkarsa cadı bu diyerek yakıyorlar. eğer suyun üstüne çıkmaz ölürse, cadı değilmiş diyolar. hertürlü ci ci no rmk. spodaki fotoya bakıyoruz. http://media.tumblr.com/tumblr_lmjiudsH3g1qipf9c.jpg burada kabul görmüş 2 yaygın görüş var: yukardaki fotoyu normal karşılar, seni rahatsız etmezse gelecek vaad eden gay adayı olarak kayıtlara geçebilirsin. rahatsız olursan, homofobik olarak bastırılmış cinsel dürtüleri olan gizli eşcinsel olarak kabul edilirsin. yani; ilkel, bağnaz olarak itham edilen taraf ilk görüşle seni gaylikle vurur. daha entel, birikimi olan taraf ikinci görüşle aynı şekilde gaylikle vurur. sonuçta kaybeden gayler oluyor arkadaşlar. bi yere bağlayamadım. amerika gay olabilir. siyonistler falan. ilkinde gay olmuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ahah o fotoyu vingthor gorse forumu yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gerci ben escapeden hala umutluyum. evrimi kabullenmesi 1 sene surdu belki bu konuda da degisebilir bir kac sene icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 5 seneye gay barlara takilmaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi escape e evrim mevrim anlatmışsınız lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Escinsellige tü kaka diyen tiplerin, icimde gezdir diye hayaller hayaller kurdugunu bilmek ne komik. evet cok komiksiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Ek-cK9pGMKs Bunu yetistiren anneyle baba ayri cinsten olmus da neye yaramis mesela. Tanrim ben neden böyle bi gezegende dogdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Elalemin pipisinden kukusundan size ne lan, adam geyde sizemi yaziyor nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar