Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sildim tamamen oyunu. dinlenmek için dışarı çıkmadığım bi gecede ne kadar saçma bi oyun olduğunu iyice farkettim. sizde silin. saçma abi. d2 yim her oyun 0-15 adamlar hala. bi bok değiştiği yok. hep aynı levelda oyun
Mesaj tarihi:
moba soloQ oynanacak bir oyun türü değil,clan guild falan bulcan bişeyler.oyunu beğenmeyip bıraktıysan veya zaman kaybı filan olarak görüyorsan haklısın tabii de oyuncu kitlesine yapıcak bir şey yok,istediğin oyunu oyna,solo olduğun sürece mallar hep olacak.
Mesaj tarihi:
Bu kötü oldu işte

Sejuani

Sejuani’nin yenilenmesi, genel hasar ve kitle kontrol potansiyeli konusunda inanılmaz derecede güçlü olmasına yol açtı. Bu güçlü yanların bazılarını dengeleyerek, şampiyonu diğer çatışma başlatıcı tanklarla yakın düzeye getirdik.

Kuzey Yeli Topuzu

İlave azami Can oranı %16’dan %10’a düşürüldü
Kalıcı Buz

Yavaşlatma süresi 2/2,25/2,5/2,75/3 saniyeden 1,5/1,75/2/2,25/2,5 saniyeye düşürüldü
Buzul Hapsi

Sersemletme ve yavaşlatma süresi 1,5/1,75/2 saniyeden 1,25/1,5/1,75 saniyeye düşürüldü
Mesaj tarihi:
Beyler ben de TR serverındayım "Puskevit core" nick eklerseniz birlikte oynayalım.Eğitin beni.Turnuva takımları için 30 olmaya kasıyorum.2004ten beri dota oynuyorum lol sardı acıkcası.Biraz daha oyunun itemlarına ve herolarına alışmam lazım sora sülalem raad panpa modunda oynicam.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

YEHAHAHAHAH

http://images.4chan.org/vg/src/1371002018795.jpg

step it up kouhai

http://25.media.tumblr.com/8631a53bc8126e1fa25051fee7bbd002/tumblr_mmvtab4gIA1s3vjjeo1_1280.jpg
Mesaj tarihi:
onu yapmalarının nedeni golemlerle oyun başı alınan xp avantajını ortadan kaldırmak,takımlar çok şikayetçiymiş,counter jungle yapılmazsa bi taraf çok avantajla başlıyordu.
Mesaj tarihi:
khazixi nerfliceklerine daha da bufflamislar. asiri kolay ve cok burst dmgi var. ayrica ne cok alistilar atlamali ziplamali hic gebermeyen skill yemeyen hero yapmaya bu herifler. adam akilli bi ad carry yapcaklarina paso mid top champi yapip duruyolar.
Mesaj tarihi:
evet herolar çok atlayıp zıplıyor dotadan sonra cok aşırı rahatsız küfür ettirtici bi olay. Hani 3 5 heroda atlama zıplama olsunda hepsinde atlama var nerdeyse cok sinir bozucu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...