NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi HON da bırakalım KD:R yi ya.. Çok bayık o stat muhabbeti :) EUW devam abi iyidir.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu ne abi, millet manyak mı da TR serverine geçiyo 44 dakka sıra bekleyecen dedi.
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ahahhah takımı falan vardır turnuva kovalıcaklardır.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 turnuva falan hikaye ya. hadım etseler geçmem trye.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 NutritionV2 said: Abi HON da bırakalım KD:R yi ya.. Çok bayık o stat muhabbeti :) EUW devam abi iyidir. ya yok onuda hani kıstas olarak verdim, bir insanın her oyunu 20/3 20/4 mü biter arkadaş ya, neyse kendimi övmeyeyim daha ranked işine girmedim :p
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Tüm rollere rünleri diz sonra geç işte abi :) Dotanın başından beri oynuyorum hon uzun süre oynadım -closed betadan beri- sonra dota2 oynadık hon oynadık LoL geçince bende hiç yabancılık çekmemiştim. İlk oyunum 9-1 falandı hatta. Niye söyledim bunları bilmiyorum lol.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 rune muhabbeti beni çok açmıyor o sıkıntım var. şuan mark + 1/2 seal var adc için o kadar, masteryler jungle adc karışık bi var bide ap var. hepsi bu. tüm ip puanıyla hero alıyorum, en sonda ezreal aldım tank oynuyorum ashudjsad
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 What the shit Over 20k queue niye var ki şimdi
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 eu mu tr mi? euda olmasın, giricem birazdan.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 an itibariyle değil 3 saattir falan patlak zaten
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sejuani mükemmel bir hero. Kütüğüme aldırır mainim yaparım
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 TR Serverına geçme eğiliminde olanlara hitaben: tr'de de ue westte de soloque ranked oynamış biri olarak şu kıyaslamayı yapabilirim lvl 1-30 arası west ve tr arasında skill farkı çok yok ikiside çöp ama tr de insanların yarısından fazlası tartışırken bile kafatasının içindekini alakasız kullandığından 2 kat fazla sinir oluyorsun. Ranked durumuda 3 aşşa beş yukarı aynı gene bu yüzden uyuz oluyorsun ama tr rankedları direk kopyacı hiç yenilikçi bir team setup yada oyun tarzı bulamazsın. Sonuç olarak solo quede durum belli sabrını zorlaman hertürlü gerekicek ancak pig noktan trde daha yüksek olmalı, çok farklı bir durum yok. Münakaşaya bile girmiyceksin zaten 5 dklık oyun içinde konuşma tarzından adamın kafa yapısını çözüyorsun.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 trye geçecekler eklesin ; NikYok [hr] First win of day + ip boostla 404 ip geldi, allah razı olsun riot :P
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Promenader said: trye geçecekler eklesin ; NikYok [hr] First win of day + ip boostla 404 ip geldi, allah razı olsun riot :P teşekkür ederim abi tereddüt etmiştim bir an euwde kalmaya karar verdim sayende :D
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tr'de picklerin taktiklerin item'ların alayı kopya malesef ya turnuvalarda da öyle. gidip bi de en n00b buildleri uyguluyor mf-jarvan-lux görmekten gına gelmişti. işin komiği karşı takım da counterlamaya çalışacağına o da gidip başka yerden gördüğü buildi uyguluyor. dotada da böyle üstelik dotada pickler daha önemli oldugu için daha efsane failler oluyor. çinlilerden özenip bot lane e 3 kişi gönderen türk takımının bunu görüp bot lane e hiç adam göndermeden göt eden yabancı takım karşısındaki çaresizliği =) ahaha
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o nicki summoner name ve account name'nin aynı olamayacağını düşündüğüm için öyle yapmıştım. yoksa öyle birisi olduğum için değil :p ayrıca hesap sezon 1'den, daha euw ve eune'nin olmadığı zamanlardan. yani tr serverle alakası yok :p
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 lan takımla tr serverına girip trolleyelim dedik orası da queue diyor ne iş abv riot
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 doruk patiden tek arkadaşım sendin friendlistte olan neden gittin :<
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bi yere gitmedim ya euw down diye lvl 10 mu ne bi karakter vardı trde onla girmeye çalışıyorum bizimkilerle fekat queue var trde de
emanet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ahah tr'de poppy mid gidip tavuk gibi adam kesiyorum ne kadar kötü bunlar ya.
Öne çıkan mesajlar