Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 noldu lan mesaj atcam diye girdim kavganın arasına düştüm
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bodyciler supplementten sıkılmış burda post kadıyorlar artık Whey protein bi yere kadar sanırım
Catze Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şeker kız candy gibi karakterleri olan bir oyun için kavga etmeniz çok ilginç, lütfen devam edin.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahah nasıl kıskanmış http://i.imgur.com/cyTIjTR.jpg
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kaede said: geçen gene girdim dota 2 ye oyun başladı daha fb bile verilmeden 3 kişi çıktı bu adamlar böyle bir oyunu oynayıp İYİ diyebiliyor ya hani lol dan iyi olma iddiasını bir kenara koy böyle bir oyuna iyi deniyor ya ahahah community olarak dota 2 ve lol arasında bariz bir fark yok bence,bana lol'de neredeyse 10 oyunun 7-8 tanesinde bizde veya karşıda leaver oluyor.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Fin said: Bodyciler supplementten sıkılmış burda post kadıyorlar artık Whey protein bi yere kadar sanırım Sorma yaa,whey anam whey.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Catze said: şeker kız candy gibi karakterleri olan bir oyun için kavga etmeniz çok ilginç, lütfen devam edin. çok yanlış konuştun şimdi.. pony oyuncakları olan sisy elemanlar toplanıp manly man rpsi yapıcaklar sana pespembe resimlerle.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 S-H said: community olarak dota 2 ve lol arasında bariz bir fark yok bence,bana lol'de neredeyse 10 oyunun 7-8 tanesinde bizde veya karşıda leaver oluyor. dota 2 de 10 oyunun 10 unda leaver var ama daha 5v5 başlayıp 5v5 devam eden veya 5v5 biten BİR tane oyun görmedim ha toplam 100 civarı oyun oynadım sadece
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 GodBlessStoya said: çok yanlış konuştun şimdi.. pony oyuncakları olan sisy elemanlar toplanıp manly man rpsi yapıcaklar sana pespembe resimlerle. oyunları karıştırdın gene kardeş http://i.imgur.com/OcBpDMm.jpg
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Fin said: Six packlerini kesicekler seninde az kaldı tırnak kesemezler onlar yavaş kessinler.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Killer ağızlarına ağızlarına vurur ayrıca
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Dötünüzü bile keserim lan 3 gündür deli gibi spordayım :/
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 10 YUMURTAYI ÇİĞ İÇİCEKSİN SABAH BROO
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 OS X versiyonu ciktim, yeni actigim hesabimla bir kac hafta once geliyorum. 400 win, 300 lose olan bir hesap vardi ama EUN'ydeydi, hesaba para verip tasimaktansa yenisini acarim dedim bende, oynamayali degismis seyleri de tanirim.
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Fin said: Bodyciler supplementten sıkılmış burda post kadıyorlar artık Whey protein bi yere kadar sanırım u jelly? post kadmadım arkadaşa bakıp çıktım. devam edebilirsiniz oyuna
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kaede said: S-H said: community olarak dota 2 ve lol arasında bariz bir fark yok bence,bana lol'de neredeyse 10 oyunun 7-8 tanesinde bizde veya karşıda leaver oluyor. dota 2 de 10 oyunun 10 unda leaver var ama daha 5v5 başlayıp 5v5 devam eden veya 5v5 biten BİR tane oyun görmedim ha toplam 100 civarı oyun oynadım sadece işte düşük lvl olunca öyle oluyor,bende lol'de 25lvlim ama dota'da pek leavera denk gelmiyorum açıkçası,10 oyunun 9u 5v5 tamamlıyorum dotada.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Killer said: Fin said: Bodyciler supplementten sıkılmış burda post kadıyorlar artık Whey protein bi yere kadar sanırım u jelly? post kadmadım arkadaşa bakıp çıktım. devam edebilirsiniz oyuna aa bak yine post kadıyoruz
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 arkadaşa bakıp çıkıcaktım post kaddırdınız bana ve konuyu böldünüz. gidiyorum ben nutri evine dön artık dsagkas
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Body barzolarının girdiği her topigin rezil bir hale dönmesi tesadüf olamaz. Kalitesizlik. http://i.imgur.com/nM6aBJj.jpg
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Killer said: arkadaşa bakıp çıkıcaktım post kaddırdınız bana ve konuyu böldünüz. gidiyorum ben nutri evine dön artık dsagkas 2 post daha kadıp geliyorum. shake hazırla,burdaki sissyler ağır testodan tahrik oldu gidelim.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 miss fortune'ye mi laf atıyo lan o? asdf
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 copry said: DoruK said: hehehe dün o kadar ağladıktan sonra bugun seride 3te 3 yaparak golda terfi ettim sonunda bekle beni diamond :p ben de ağlıyorum ama olmuyor kaldım silverda :(sen bi league'de gözükmüyorsun? başka server mı
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 %100 bal abi lig atlamalar falan, solo duo kafadan saçmalık zaten. Bile bile lades. Sadece bugün 3 afk, 2 tane butthurt int. feeder yüzünden 96 puandan 20ye düştüm. Akıl alır gibi değil moba kitlesi.
Öne çıkan mesajlar