Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
=]
Bak HoN ilk çıktığında paralıydı, bayıldık paraları aldık, sonra lol çıktı, beleş, ordan görüp s2games de beleş yaptı!
birden de değil, zaman içerisinde. kısım kısım. önce belli herolar sonra şunlar bunlar derken, en son geldiğim noktada, abi, oyunda adam gözlerini kapatıp küfrediyor, olsun bir accountum daha var çekiyor, sonra ondan küfre devam ediyor. Ben iri ve sakin bir adamım ama 16 yaşında cocugum kadar veledin bana "i fucked your mom" yazması bir süre sonra sinir bozuyor =]
Mesaj tarihi:
copry said:

Leonayı ve le blancı da nerflemeleri lazım , inanılmaz güçlüler.

Leona, asi kadınım, yine ne canlar yakmışsın.

Yok leona gayet dengeli. LeBlanc aptal summoner'ın aptal champion'ı.

Mid'in Trynd'i.
Mesaj tarihi:
lemuria said:

Dota2yi henüz farketmediler diyorum.

http://forum.paticik.com/thumbnails/a23/9aa/5e5/2cf/1f5/7f5/3fe/71b/e8b/752/7b_450xNULL.gif
Mesaj tarihi:
lemuria said:

Lectre said:

Oyunu oynayanlar burada oyun hakkındaki görüşlerini tartışıyorlar, oyunun iyi olup olmadığını değil.

Diyemezsin.

Dememelisin.

Ha şu oyun şundan iyi diyeceksende, git iyi olan oyunun başlığında şu oyunada baktımda bu daha iyiymiş de. İkisinin arasındaki fark ise, dediğimi yaparsan hiç bir tepki görmezsin ve normal olandır ama senin yaptığın direk birilerini küçümsemek adına yapılan bir şey.

Zamanında ben lolü fazla sevmezdim sonradan alıştım ama hiç bir zamanda çıkıp öyle kötü böyle kötü demedim. Şu an dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriyse bu oyun, kusura bakma ama seninde insanlık değeri olarak ortalamanın üstünde olmadığını farzedersek, neden birilerinin kızacağını bile bile böyle bir şey yaptınki?

Bir oyundan insanlık değerlerime ulaşmanı başarı olarak görüyorum dostum. "LoL kötü bir oyun, dota 2 oynayın" dediğim için insanlık değerlerim ortalamanın altında çıktı =]

Lectre said:

Myshkin said:

lol e kötü demek yasak değil ki başka nedenle silinmiştir mesajın.

Kavga unsuru ama abi daha öncede yaşandı, dotacılar geldi yazdı vs hatırlarsın.

Olay çıkmasın diye silinmiştir.

Germedik be adam gibi yazdık :)

Adam gibi yazmadın arkadaşım, gelmişsin bana "şunu diyemezsin bunu diyemezsin" çekiyorsun, bana insanlık değerleri falan diyorsun, ağzım açık izliyorum. Silinecekse senin şu hakaretin silinsin.

Dota 2 daha iyi bir oyun bence.
Bir oyunun bedava olması oyuncu kalitesini her zaman düşürür. (benzerlerini yıllar içerisinde yaşadık.)
ve ben bunları diyemem oyle mi?
Ok.

ne hakareti?

sende diğer insanlardan farksızsın budur demeye çalıştığım artık nerenden anladın bilmiyorum ama şimdi bu bir.

ikincisi ise şuan piyasa paralı moba olmayışıi ki insanlar lole ödüyor baya skinlere.

hakaret falan etmemiştim ama yıllar içinde yaşadık diyorsun ya ben senin o eskimiş sandalyenden kalkıp camı açtığından dahi şüpheliyim sanmam ki yaşayasın.

insanı zorla sinirlendiriyorsunuz.

ulan senin insanlık değerininde diğerleriyle aynı ortalama oluşu bu kadar mı koyuyor sana?

hayır yaptığını 10 yaşındaki ruslar yapmıyor ne olursun yazma bir daha ne olur.
Mesaj tarihi:
Ayrıca gayet açıklayıp en sonda neden böyle bir şey yaptın ki dedim. normal olarak biz insanlar tarafından kabul gören davranışıda söyledim.

ayrıca forum kurallarına aykırı evet kasten tartışma yaratacak, kavga çıkaracak davranışları sergileyemezsin.

kendi hayatında ne yaptığın seni ilgilendirir ama şuraya yazdığın sürece bu forumun kurallarına uymak zorundasın. ha lol topikinde kötü demek kurallarda yok deyipte sivri zekalık yapma bana. terbiyesiz.

Hayır bende banlandım oradan biliyorum insanlıkta yaramıyor lan.
Mesaj tarihi:
lemuria said:

=]
Bak HoN ilk çıktığında paralıydı, bayıldık paraları aldık, sonra lol çıktı, beleş, ordan görüp s2games de beleş yaptı!
birden de değil, zaman içerisinde. kısım kısım. önce belli herolar sonra şunlar bunlar derken, en son geldiğim noktada, abi, oyunda adam gözlerini kapatıp küfrediyor, olsun bir accountum daha var çekiyor, sonra ondan küfre devam ediyor. Ben iri ve sakin bir adamım ama 16 yaşında cocugum kadar veledin bana "i fucked your mom" yazması bir süre sonra sinir bozuyor =]

Ne farketmemesi ya?

oyun 2 yıldır piyasada ayrıca belirteyim dota2nin ilk waveinden beri sahibim çalışan arkadaş saolsun hani burada artislik yapmaya gerek yok.

ayrıca dota2nin ücretsiz olması konusuna cevap vermemişsin hayırdır?

lan yoksa seni salak yerine koyup para mı alıyorlar senden abilerin falan oynatmak için?

internet kafeye gidiyorsunda onun ücretinden mi bahsediyorsun yoksa?

bana moba türünde paralı bir oyun söylersen şuan bende tamam eyvallah diyip gidicem.

cevap bekliyorum cidden.

bir oyunun f2p olması oyunun kalitesini düşürmez.

ama eğer şirket o oyundan profit sağlayamıyorsa yeteri kadar sıkıntı yaratır.

hani o senin bugüne kadar öğrendiğin basit kavramlarla dönmüyor dünyada işler. paraçokonat olayı yok anlıyor musun?

hani düz mantık dizi çekenlerede kimse aa ne güzel çekmişsin deyip para vermiyor izlenmezse. e bu adamların kazandığı paralar nereden geliyor?

eyvallah. cevabı bulamazsan pm at söyleyeyim.

saygılar.

moda mesaj: arka arkaya 3 post oldu fakat bu seferlik idare edelim şimdi hepsini tek posta alamam.
Mesaj tarihi:
büyüyünce anlarsın, şuan yaptığın "nerdragein" ne kadar aptalca olduğunu. "lan" falan yazınca yazdıklarının ciddiye alınmadığını, tek yaptığın şeyin hakaret etmek olduğunu, ıvırı zıvırı, zaman içerisinde kendi sevdiğin şeylere insanlar kötü diyince KES LAN dememen gerektiğini, hepsini anlarsın, 5-10 yıl sabret.
Mesaj tarihi:
Tahmin ediyorum ki yaşımda senden büyüktür inan.

İlk postumda hiç bir şekilde lanlı konuşmadım olayı çirkinleştiren sensin.

Ayrıca hiçbir sorunun cevabınıda veremedin nedense?

İnsanların sana duyduğu saygıyı ne zaman kaybedersin biliyor musun?

Söylediğin hiçbir şeyin arkasında adam gibi duramayınca.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...