Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya.

resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın

ahaha. dota gibi dünyanın en unresponsive oyunu yerine daha fast-paced bir oyun tercih etmek noobluk yani?

bence senin lole yetememiş olman daha kötü.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya.

resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın

Abi duygularımı bu kadar net yazdığın için teşekkür ederim. Tanısaydım, bira ısmarlardım, tam şuanda.

Dota oynayın, dota.
Mesaj tarihi:
hayır bide koymuşlar bütün herolara blink. bide üzerine zaten herkes 3 dakkada bir blink atabiliyor falan.

ölüp ölüp ağlamasınlar diye her heroya kaçma skili konmuş falan. hani resmen kızlar oynasın diye başka bişey değil.

bide biseksüeller falan. geyler diil ama biseksüeller
Mesaj tarihi:
nerde beleş oraya yerleş'çiler.
çok fazla insan oynadığı için çok iyi olduğuna dair bir argümanları var, cok fazla insan oynuyor cünkü beleş. honu da beleş yaptılar, orayı da sardılar hemen.
Mesaj tarihi:
lolcüler genelde şöyle.
dışarı çıkarlar ceplerinde 20 - 30 lirayla, "efes 50'lik iyidir hacı, zaten fazlası zarar ne gerek var o kadar içmeye" diyen tiplerdir. ısmarlarsan sabaha kadar içer ama. fakir ya hesap yapıyor şu kadar içsem param ona yetiyor diye. hep özenmiştir fıçı yerine şişede bira içmeye ama yetemez
Mesaj tarihi:
yeni guiness çıktı işte başlandı satılmaya heryerde falan. millet bayılarak içiyor aklım almıyor. gazsız lan ekmek gibi böle yutuyomusun içiyo musun belli değil.

bide herkes tarihçesini falan anlatıyo. kütük dublin çünkü mk.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...