cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: naber ömer teşekkürler kadir sen nasılsın
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya. resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın ahaha. dota gibi dünyanın en unresponsive oyunu yerine daha fast-paced bir oyun tercih etmek noobluk yani? bence senin lole yetememiş olman daha kötü.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya. resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın Abi duygularımı bu kadar net yazdığın için teşekkür ederim. Tanısaydım, bira ısmarlardım, tam şuanda. Dota oynayın, dota.
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oltayı attıgın anda gelmesi de cok nese verici degil mi?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hayır bide koymuşlar bütün herolara blink. bide üzerine zaten herkes 3 dakkada bir blink atabiliyor falan. ölüp ölüp ağlamasınlar diye her heroya kaçma skili konmuş falan. hani resmen kızlar oynasın diye başka bişey değil. bide biseksüeller falan. geyler diil ama biseksüeller
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lol oyuncuları niyeyse hep fakir kesim.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 nerde beleş oraya yerleş'çiler. çok fazla insan oynadığı için çok iyi olduğuna dair bir argümanları var, cok fazla insan oynuyor cünkü beleş. honu da beleş yaptılar, orayı da sardılar hemen.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çünkü paraları yok ondan fakirler dimi
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gerçekten fakir olmakla, ruhen fakir olmak arasında fark vardır dostum. parası olmayana laf yok. adamın cebinde iphone5, lol oynuyor, gaming fakiri.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lolcüler genelde şöyle. dışarı çıkarlar ceplerinde 20 - 30 lirayla, "efes 50'lik iyidir hacı, zaten fazlası zarar ne gerek var o kadar içmeye" diyen tiplerdir. ısmarlarsan sabaha kadar içer ama. fakir ya hesap yapıyor şu kadar içsem param ona yetiyor diye. hep özenmiştir fıçı yerine şişede bira içmeye ama yetemez
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 insanlar bira içiyor. ben başka birşey demiyorum. gerizekalı insanlar...
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oturup birde paralarının yetmediği biralar hakkında yorum yapıyor. "BUĞDAY BİRASI ABİ O, ARPA BİRASI SEVMEM"
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yeni guiness çıktı işte başlandı satılmaya heryerde falan. millet bayılarak içiyor aklım almıyor. gazsız lan ekmek gibi böle yutuyomusun içiyo musun belli değil. bide herkes tarihçesini falan anlatıyo. kütük dublin çünkü mk.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kardeş boşalt sende artık öm'ni mesaj atıyorsun bir şey yazamıyorum. ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 o zaman kim olduğum hakkında en ufak bir bilgin bile yok. kendimden ufak sırlar verecektim sana halbuki.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 biliyorum. sadece 400 mesaj var. gerçekten ordan mesaj silmeyeceğim.
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 nekadar salak bi muhabbet cevirmisiniz yav 2 dakkada, seviye ortaokul direk
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Moderasyon molasi
Öne çıkan mesajlar