KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 :))) ulan fin,bir şeye de karşı çıkma yav. gayet güzel semtler,nesi var yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Laraken said: gençler sakin olun izmir > all this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 5 büyükler konusulmus ancak Adana diyen çıkmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 metropoller karşılaştırıldığı için izmir konuya dahil olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 al sana adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Myshkin said: metropoller karşılaştırıldığı için izmir konuya dahil olamıyor metropoller in metropolluğünü karşılaştırmıyorsunuzki! İstanbul mu daha rezil ankaramı daha rezil bunu karşılaştırıyosunuz! bizde bunlar bukadar rezilse izmir kral şehirmiş diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Adana zaten texas mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 taşrada yaşamak istesem gider bodrumda yaşarım başka yerde yaşarım niye izmirde yaşar bir insan anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 izmiri övüp durmayın lan gelip yerleşiyolar sonra atamıyoruz da satamıyoruz da beni belediye başkanı ypaın kütüğünde izmir yazmayan herkesi kapı dışarı edeyim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Izmirde yasadin mi hic sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Benim dedemin dedesi izmirli Mehmet Efe , gerçekten öyle bir yiğidin torunu olmak beni duygulandırıyor ancak izmiri sevmem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1500 sene öncesinin göçebeleri şehir tartışıyor hale bak. aramızdaki yerleşik grekleri saymıyoruz tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1500 yıl önce benimkilerin nerde oldugunu ben bilmiyorum daha sen nerden biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ecdadını tanımıyor musun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Türkiye'de yaşanacak şehir yok kimse kimseyi kandırmasın. Anca şehirden biraz soyutlanmış elit üniversite çevreleri/kampüsleri ve askeri alanlar var işte. Geçen gittim İstanbul'a, Bakırköy'den Beşiktaş'a 3 saatte gittim trafik yüzünden. Ayağını attığın yerde insan var. %90'u da boş beleş tipler. Ankara'nın da ondan aşağı kalır yanı yok. 8-9 çocuk yapıp ortalığa salan zihniyet batırdı ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katılıyorum,Hitleri örnek almalıyız , adam nasıl üstün Alman ırkı yaratmaya uğraştı , çirkinleri ve gereksizleri öldürdü , bizde bu şekilde üstün Türk ırkı hayalimize ulaşmış oluruz. Sonunda da Erol Taş gibi güleriz huhahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 senko said: abi umraniye'ye gittiniz mi son zamanlarda? serifali'de cilgin luks konutlar var. umraniye atasehiri iceriyor mu bilmiyorum da atasehirden bahsetmeme bile gerek yok sanirsam. ben serifalinin ustunde yasadim 4 ay falan, camlik mahallesi iste serifali'nin yani. evler yeni falan evet, esnafin dedigine göre zaten son 3-4 yilda adam olmus bölge. 650-700 liraya ev buluyosun ondan sonra bi minibus icin 15-20dk otobus icin yarim saat bekliyosun. Kadiköye trafiksiz en iyi ihtimalle yarim saatte, trafik olunca 1 saatte anca gidiyosun. Taksiye binersende enaz bi 30 lira yaziyo, kaldiki karsiya falan gececeksen bide vay haline... Atasehirde evler guzelde, atasehirde uzak, ne farkediyo anca otobus minibus seferleri az daha iyi. Okadar uzakta yasayinca isininde o bölgede olmasi lazim, yoksa isin gucun karsidaysa atasehirde yasamakla sebinkarahisarda yasamanin bi farki yok.. Dusunki bi de gece hayati yasayacam arkadas dersen vay haline... Moda da 2 bira icersin ondan sonra taksiye 30 lira ödersin eve gitmek icin ehauh. Istiklale, nisantasina gidiyim dersen dönusunu yine ayarlicanda falanda filanda, istanbul zor abi iste. Valla sirf usendigimden disari bile cikmadim o 4 ayda, dunyanin taksi parasini bayildim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 DoruK said: izmir özerk olsa kumar serbest bırakılsa falan off ne güzel olur kibris varya neyinize yetmiyo, kumar serbest, alkol su fiyatina satiliyo, turkiyenin egriti yalan yanlis isler cevirebilme bölgesi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 su fiyatına dediğin oradaki su buradaki alkol fiyatına satılıyo zaten bi de kıbrıs böyle yeviyeviyeviyev diye konuşan tipler hep sonradan görme zenginlik kendini bişi sanmalar falan yaşamak çalışmak iş yapmak için güzel bi yer değil ayrıyeten arada derede kalmış siyasi durumu var güven olmaz izmir olsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bayburt Spor vs Manchester United Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Zaten aslan tepe olmasa İstanbula gelinmez ya maç izlemeye ya gezmeye gelinir sonra geri dönülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ankara tam bir facia ya, hadi anladık güvenlik ama bari canberra gibi nüfusu az bırakılmalıydı. biraz sim city, biraz civ oynamış birisi oraya megapol kurulmayacağını bilir yani. istanbul ise yer olarak dünyanın en iyi şehri filan, bunu da gayet objektif bir yaklaşımla söylüyorum heh. napolyon bile demiş dünyanın başkenti olmalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 DoruK said: su fiyatına dediğin oradaki su buradaki alkol fiyatına satılıyo zaten bi de kıbrıs böyle yeviyeviyeviyev diye konuşan tipler hep sonradan görme zenginlik kendini bişi sanmalar falan yaşamak çalışmak iş yapmak için güzel bi yer değil ayrıyeten arada derede kalmış siyasi durumu var güven olmaz izmir olsa süper olur lan ne alaka simdi konuyu nerden nereye cektin ya, egriti dedim, turkiyenin yalan yanlis isler cevirme bölgesi dedim, yasanabilir guvenilir hayat standartlari super yermi dedim sanki. luks otel, kumarhane, araba, alkol, mehmet ali erbil baskada bi bok yok onu diyoruz iste bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 KuddusiMavra said: :))) ulan fin,bir şeye de karşı çıkma yav. gayet güzel semtler,nesi var yav? abi ne bileyim yaşadığın yer diye seviyosundurda çok ghetto bi yeri suburb yapma uğraşına girmişler sevmedim pek trafikte kaldım bide bi kaç kez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sam said: ankara tam bir facia ya, hadi anladık güvenlik ama bari canberra gibi nüfusu az bırakılmalıydı. biraz sim city, biraz civ oynamış birisi oraya megapol kurulmayacağını bilir yani. istanbul ise yer olarak dünyanın en iyi şehri filan, bunu da gayet objektif bir yaklaşımla söylüyorum heh. napolyon bile demiş dünyanın başkenti olmalı diye. Napolyon başkent olsun dese dese Paris der komik olmayın ,İstanbul güzel şehir ancak eğlenilecek kız derler ya işte o tarz eğlenip tekmeyi vurursun , Ankara ise işte bas nikahı yaşa bir ömür evinin kadını olsun asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar