Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Burada ruslarla yaşadığımız maceraları anlatalım oynadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 duja 40$ istedi fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bu topic sadece mobalar için geçerlidir lütfen güncelden gelip komiklik yapmayın bacasız sanayi ve seks turizmi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ulan dayak makinesine denk geldi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 KenshinHimura said: duja 40$ istedi fazladan aadhwuıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ekmek said: Bu topic sadece mobalar için geçerlidir lütfen güncelden gelip komiklik yapmayın bacasız sanayi ve seks turizmi ile ilgili. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/maad.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Gün 1: ezalor oyuna meka kağıdı ile başladı ve bize devamlı voip den bağırdı. Rusça bilmediğimizi ise hala bilmiyor. Takımımdaki shadow fienda lothar yerine dagger yapması gerektiğini çünkü karşının devamlı wardladığını söylediğimde benden rusça konuşmamı rica etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 offsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi tek bir hikaye beraber girdiğimiz bir oyunda ekmekle dotada. 4 kişi falandık 1 tane rus geldi. team chatten dakka 1den itibaren sürekli birşeyler yazdı adam rusça. rusça bilmiyoruz falan dedik dinlemedi. all'dan yazmıyor yani biz okuyoruz sadece. 40 dakikayı aşkın yeri geldi capsle yazdı yeri geldi üç nokta koydu falan. hani kimse cevap vermiyor. kimse söyledikelrini yapmıyor büyük ihtimalle. rus budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hepimiz rusuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Irkçılık yapmayın lan ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben çok iyi anlaşıyorum ruslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 davay davay oynuyoz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gocuk abbas http://www.youtube.com/watch?v=APnPH9u8-zs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1. Bildiğin eziyoruz yani. basedeki üst ve orta kuleleri düştü. Ortadaki binaları yıkarken 3 taneside çıktı oyundan. 5 dakika felan bekledik gelen giden yok oyunu verdik. 2. Üst kulelerini yarmışız, orta kule %20 felan anca. Hepsi teker teker geri döndü (düşmandan 2 kişi hayatta). Birisi roshana gitti bir taneside farm yapmaya başladı. 2 side 25 bunların. 10-15 dakika sonar item yapıp geldiler, 30 sn de bitti oyun. 3. Riki oynuyor arkadaş rank 13, smoke felan vermemiş. Ns ile 2 kez gece vakti gank yedim diye bana FEEDER OMG NOOB felan demeye başladı. 2 inci kez ölüyorken bu yanımda stealth bekliyordu. Ben birlikte dalarız hesabı yapmıştım... 1vs2 yaptım, bir tanesinin canı %20 lerde kaçmaya başladı. Diğerine dönmek zorunda kaldım onun canınıda %75 lere anca çekebildim. Sonrasında l2p feeder ve rusça birşeyler yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 rus degildi o, bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 translate mi kullanıyordun :P. Gerçi rus felan diyoruz ama. En son çıktığım oyunda oyun açılır açılmaz bir türk küfür etti ALL CHAT den. Bismillah... "neyin kafası?" dedim. "göreceğiz" dedi hırslıydı arkadaş sanırım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ibnelerin dediklerinden bir şey anlamıyorum ki. hıyarlık yapınca yazıveriyolar kiril kiril. ben de cyka yazıyorum anlaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ne ırkıcılık vamrı patide be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 rusların mokunu yiyim dedim az önce. Grup kombatında SK yı ilk öldürdükten sonra, yeniden canlanmasını bekleyip bir daha kesecez diye, 5 kişi öldü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 I am offensive and I find this Russian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Densiz said: rusların mokunu yiyim dedim az önce. Grup kombatında SK yı ilk öldürdükten sonra, yeniden canlanmasını bekleyip bir daha kesecez diye, 5 kişi öldü... su içiyodum. bunu görünce yutamadım, ağzımı kapatıp dirseğimi önüne koydum fışkırtmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 live rus güncesi. dakika 30, meteor at dedim unuttum ben onun nasıl açıldığını dedi. itemları, feyz boots ve quelling blade. http://cs416619.userapi.com/v416619597/5b7d/eJB2Q59mg30.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar