nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 taksim'in son durumu nedir? otobüsler nereye kadar gidiyorlar, ve dönerken nereden kalkıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 2 günlüğüne istanbula gittim. 30 saati havaş + taksime ulaşımı tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 taksime otobüsle gitmek pek etik değil zaten. metro iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 normal hala meydandan kalkanlar var tarlabaşı bulvarın ordan kalkanlar var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 tarlabaşı kapanmadımı ? oradan kalkan dolmuşlar ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Eskiden böle başlıklara "yürüyerek" diye cevap veriyordum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Aynı yerin karşısından kalkıyor dolmuşlar, otobüsler de Tarlabaşındaki o leş mekanların önünden kalkıyor. Zaten rezilliği görürsünüz direk. Gözden kaçması imkansız. İstanbul'da değilim ve o kadar çok boş vaktim oldu ki bir anda, bildiğin günde 5 saatim yolda geçiyordu dışarı çıktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar