KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 selam az önce forumda kafası kopan kızın haberine denk geldim. yalan yok midem bulanmadı değil. 2010 yaz ayında WAT yapmıştım 4 ay amerikada yaşamıştım. şu an ciddi anlamda bunun bunalımındayım. herkes aynı şeyi hissetmez elbette ama ben oradaki yaşamı feci şekilde özlüyorum. sabah kalk çalış 'çalışırken eğlen' eve gel yemek ye yemek yerken TV izle çık dışarı eğlen geri gel yat. olay bundan ibaret basit ama keyifli.. ne yaptıysam burada bu olayı sağlayamadım tabiki amerikanın ortamı burada olmayacak kabul ancak benzetmek için ne yapabilirim tavsiyeye ihtiyacım var. konuyu açacak olursam mesela milliyetin sayfasına giriyosun 10haberden 7si ölüm 1i katliam 2 si hadise kaç para kazandı. TV'yi açıyosun haber bülteninde ya battığımızı yüzümüze vuruyor ya da başka bir linç girişiminden bahsediyor. dışarı çıkıyosun cafe/bar geziyosun insanlarla kavga edebilme potansiyelin çok yüksek dans edemiyosun çünkü dans ettiğinde insanların sana bakışlar 'mala bak neler yapıyo' kıvamında. vs vs.. benim size danışmak istediğim bunu nasıl değiştirebilirim. evime gidiyim Amerikan Futbolu izliyim mesela çok basitçe soriyim nasıl izlerim hangi kanal online farketmez.. dışarı çıkiyim nereye gidiyim mesela Nevizadede Irish Pub var severim ortamı ülke standartlarından biraz daha farklı biraz daha yabancı böyle bildiğiniz başka bir mekan var mı ? ve diğer tavsiyeleriniz... konu eğlenmeye müsait ama arada mantıklı güzel yanıtlar da verirseniz sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mal gibi dans etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 xanax ya da alkol bağımlısı ol. Ya da ikisine birden bağımlı olm, çabuk ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 türkiyede bazı adamlarla yaşamak cidden zor geliyor bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 @seagle haklısın. ama nasıl yaşarım diye sordum nasıl ölürüm diye değil:) ya olayı türkiyeye indirmek değil niyetim ama gerçekten sıkıyor burası insanı vs.. ya çok net söyleyeyim bi ara bi efsane vardı adam başka bi ülkeden vatandaşlık istemiş sebebine havadaki oksijen oranını yeterli bulmuyorum demiş de kabul edilmiş falan. şerefsizim haklı. burada 6 saat uyuyorum sabah ölü gibiyim amerikada ortalama 2-3 saat uyuyordum zımba gibiydim. her taraf yeşil doğaya saygılılardı bildiğin oksijen çekiyodun ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yaşayıp napıcan ya 30u görmeden gitmek en iyisi işte. az kaldı benimde ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Fin said: Mal gibi dans etme. buda bi bakış açısı ama hiçbirimiz dansçı doğmuyoruz:) dans etmek birine iyi dans ettiğini göstermek değil deşarj olmaktır bence iyidir candır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Desarj oluyosan takma kafana o zaman diğer insanlar ne diyor nasıl bakıyor madem kimseyi etkilemek giib bi derdin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mmorpg oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 tabiki yok aynı fikirdeyiz de işte amerikada kimsenin umrunda değilsin istediğini yap ama burada insanların bakışları bile tuhaf arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çünkü 3. dünya ülkesinin 3. sınıf vatandaşlarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 reserved. gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://cdn.hugelol.org/i/68917.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 zombilerin(bağnaz ümmetçi baskıcı totaliter yaklaşım) ele geçirdiği bi ülkede eti(serbest düşüncesi) lezzetli henüz enfekte olmamış bir kitleyi temsil ediyoruz. ve biz daha da azaldıkça daha da kıymetleneceğiz daha iştahla saldıracaklar. mmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 acıktın mı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Theridone said: çünkü 3. dünya ülkesinin 3. sınıf vatandaşlarıyız.this hapishanede gibi hissediyor insan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 olm şişko değilim ben kırın artık kafanızdaki şu kanıyı sadece kemiklerim yağlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "Amarika çok süper eaabi yeaaa" ayağı çekmişin de orda da sürekli paranoya ve korku pompalayan medya var? Orda da aynı odada dahi bulunmak istemeyeceğin derecede mal insanlar var? Olay sende bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 gold haklı. ısırılırsam foruma adresimi yazıcam beni vurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Theridone said: çünkü 3. dünya ülkesinin 3. sınıf vatandaşlarıyız. bunlarla takil https://www.youtube.com/watch?v=IgS7qNVwSto&NR=1&feature=endscreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Istanbuldan kurtul. Izmire tasin. Benim sebeplerim de benzerdi. Bilincli bi karardi ve hayatimin en dogru karariymis sahsen. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ege köyüne yerleş diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 coco sanki izmir nereye kadar safe haven. elbet o da gidici. hatta yapılan ayarlarla sonraki seçim yönetim değişecek gibi duruyor. ondan sonra konak meydanına dikersin devasa cami. YUNANİTANDAN BAKINCA GÖZÜKÜYOR!!! ECDAD BURDA OLSA DİZ ÇÖKER TÖVBE DİLERDİ diyip açarsın. her cuma çıkışı sokakları arşınlar içenleri döversin. max on seneye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 istanbuldan taşınacak olsam izmir gideceğim en son şehir heralde, çorumdan bile sonra geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 izmirde kurd swarm var son yıllarda. sanıyorum hafiften yaşanmaz bi yer olma yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar