Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serin Yaşama Taktikleri


KidLazer

Öne çıkan mesajlar

selam

az önce forumda kafası kopan kızın haberine denk geldim. yalan yok midem bulanmadı değil.

2010 yaz ayında WAT yapmıştım 4 ay amerikada yaşamıştım. şu an ciddi anlamda bunun bunalımındayım. herkes aynı şeyi hissetmez elbette ama ben oradaki yaşamı feci şekilde özlüyorum.

sabah kalk çalış 'çalışırken eğlen' eve gel yemek ye yemek yerken TV izle çık dışarı eğlen geri gel yat. olay bundan ibaret basit ama keyifli.. ne yaptıysam burada bu olayı sağlayamadım tabiki amerikanın ortamı burada olmayacak kabul ancak benzetmek için ne yapabilirim tavsiyeye ihtiyacım var.

konuyu açacak olursam mesela milliyetin sayfasına giriyosun 10haberden 7si ölüm 1i katliam 2 si hadise kaç para kazandı.

TV'yi açıyosun haber bülteninde ya battığımızı yüzümüze vuruyor ya da başka bir linç girişiminden bahsediyor.

dışarı çıkıyosun cafe/bar geziyosun insanlarla kavga edebilme potansiyelin çok yüksek dans edemiyosun çünkü dans ettiğinde insanların sana bakışlar 'mala bak neler yapıyo' kıvamında.

vs vs..

benim size danışmak istediğim bunu nasıl değiştirebilirim.

evime gidiyim Amerikan Futbolu izliyim mesela çok basitçe soriyim nasıl izlerim hangi kanal online farketmez..

dışarı çıkiyim nereye gidiyim mesela Nevizadede Irish Pub var severim ortamı ülke standartlarından biraz daha farklı biraz daha yabancı böyle bildiğiniz başka bir mekan var mı ?

ve diğer tavsiyeleriniz...

konu eğlenmeye müsait ama arada mantıklı güzel yanıtlar da verirseniz sevinirim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@seagle
haklısın. ama nasıl yaşarım diye sordum nasıl ölürüm diye değil:)


ya olayı türkiyeye indirmek değil niyetim ama gerçekten sıkıyor burası insanı vs.. ya çok net söyleyeyim bi ara bi efsane vardı adam başka bi ülkeden vatandaşlık istemiş sebebine havadaki oksijen oranını yeterli bulmuyorum demiş de kabul edilmiş falan.

şerefsizim haklı. burada 6 saat uyuyorum sabah ölü gibiyim amerikada ortalama 2-3 saat uyuyordum zımba gibiydim. her taraf yeşil doğaya saygılılardı bildiğin oksijen çekiyodun ya:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

coco sanki izmir nereye kadar safe haven. elbet o da gidici. hatta yapılan ayarlarla sonraki seçim yönetim değişecek gibi duruyor. ondan sonra konak meydanına dikersin devasa cami. YUNANİTANDAN BAKINCA GÖZÜKÜYOR!!! ECDAD BURDA OLSA DİZ ÇÖKER TÖVBE DİLERDİ diyip açarsın. her cuma çıkışı sokakları arşınlar içenleri döversin.

max on seneye değişir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...