Trias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Çok güzel cihaz, fiyatı da iyi, helikopterler gibi 10k dolar değil. Bizim askeriye almalı bunlardan. http://www.lehmannaviation.com/la/la100.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 enteresanda napıcaz bunu alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dunyadaki tum kotuluklerin sebebi olan esadin yatak odasi fotolarini cekeriz da cok ilgincmis, parayi basan herkes drone ucurabiliyo mu? yok mu bunun kanunlari kurallari falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi 5 dakka havada kaliyormus pek az geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 trde dronemu ucurulur? fuzeyle roketle vururlar "insansiz amarikan ucagi!" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 rofl 5 dakika ucan rc makete gopro baglayinca drone olmuyor o maalesef. tsk da zaten bu tur kisa menzilli uavler var. uzun menzilli hakiki drone icin ugrasiyorlar her uav =/= drone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bunun da rotası yazılımla önceden belirleniyor, yani bu da drone. 5 dk 5 dkdır :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ordu tipi değil. bim ürünü gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gerçek drone bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 5 dakika kaybolmaması için muhtemelen. (askeriye işini esprisine söylemiştim.) Dağcılık, mağaracılık gibi sporlar için ideal bir şey, keşke 15 yıl önce çıksaydı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Amatörü eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 400+249 dolar ver bana bende yapayım sana aynısını 50 dolarda bana atarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 6.5k ya tek motorlu uçak planları+malzemelerini veriyorlardı bi yerde sen kuruyordun uçağı. Abim linklemişti ben onlardan alıcam asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Trias said: 5 dakika kaybolmaması için muhtemelen. (askeriye işini esprisine söylemiştim.) Dağcılık, mağaracılık gibi sporlar için ideal bir şey, keşke 15 yıl önce çıksaydı bunlar. 1000€ ya quadrotor kitler var. onlardan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 benden geçti artık o işler. Üretimden anlayan var ise, cebinde de biraz para, çok iyi piyasası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 700 tl ye falan ar-drone alınır o da 5-10 dk arası dayanıyor rc verici koyunca 1 km falan menzili oluyor yoksa 100 metre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar