cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: cempostaci said: wastyrx said: fakir dediler geldim ama meh sen korumalarla gezen tip degil misin ? Gayet fakirim ben günde 14 saat falan çalışıyorum sayılır =O 14 saat bende calisiyorum. gun geldi 27 saat calistum ama fakirlikten kurtuldum. bi problem.olabilir sende.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sırtımda çok yük var ondandır belki =P
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ahaah biget hatun ya şurada projeler kitlendiğinde benden çok çalışıyor olabilecek bi allahın kulu düşünemiyorum pek.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: Sırtımda çok yük var ondandır belki =P yegenimin butun egitim masrqflari bende :) universiteye hazirlaniyor aslanim. ablam diyaliz makinasina bagli yasiyor :) ailem ablam ve sartlar yuzunden pek bi gelir tutamadi elimde. haliyle ben destek oluyorum. o yuzden insanlarin bu konuda dert yanmalari.gercekten garibime gidiyor. yuk var sirtimda nedir ya
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cempostaci said: wastyrx said: Sırtımda çok yük var ondandır belki =P yegenimin butun egitim masrqflari bende :) universiteye hazirlaniyor aslanim. ablam diyaliz makinasina bagli yasiyor :) ailem ablam ve sartlar yuzunden pek bi gelir tutamadi elimde. haliyle ben destek oluyorum. o yuzden insanlarin bu konuda dert yanmalari.gercekten garibime gidiyor. yuk var sirtimda nedir ya helal.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben bile wow bolumunden kafami cikarip.yeni uye almisim ve 2 ayda escape'in ne oldugunu anlamisim sanirim. yazik
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bana yazik bu arada keske.escape.gibi birini gormeseydim
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben genele vurdum anlamadi andaval ya ahahaha
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 aaaaaaaaaa ALLAHHIImmm http://i.imgur.com/DOWKihk.gif
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 küfür etsenize birbirinize kim banlanıp kim bonzi alacak merak ettim :D
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tüh güzelim gif tıklayınca açılan şeyden oldu dfsg
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en pis küfürü ben ederim!! haydi bakalım başlayalım...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 adam bitirici hamleyi ilk söyledi
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ama insanın adıyla dalga geçilmez lan. cidden bak. çok ayıp. gerçek hayattaymışsınız gibi düşünün şimdi bi.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ya one mesela direk ezilecek adam ama escape öyle değil ki.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o zaman cemi dışlayalım komple? konuşmayalımda.
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bana ergen diyorsunuz, ergence hareketlerde bulunan sizsiniz. nasıl iş anlamadım... hayır işin komik tarafı umrumda değilsiniz dsfsd, makaramı yapar 2 güler geçerim pek bi tarafımda değil, benim şu forumda ciddi olduğum yerler zaten var bilen de biliyor açıkcası.. ama bi kaç kişi böyleleri işte atıyor bişiler suratıma, dayanamayıp laf söylüyorum sonra kötü ve ergen ben oluyorum.. dsff neye böyle olduğu halde hala zorluyorsunuz komik oluyor dfsf ne bilim "orcan höhöhö" yazacağınıza oturun size onu yazdıran *** şeye gülün ne biliyim.. dsf daha da girmem bu topiğe hdi eyv dfsdf
Öne çıkan mesajlar